"Callisto Suites", Μεσσηνία: Βρήκαμε το ιδανικό παραθαλάσσιο "εξοχικό" για Πάσχα στην ανερχόμενη Δυτική Πελοπόννησο

Το "Callisto Seaside Homes & Suites" αποτελεί ξεχωριστή επιλογή για ζευγάρια και οικογένειες που αναζητούν χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα.

Callisto Suites Πάσχα Μεσσηνία

Μια ανάσα μακριά από το παραδοσιακό ψαροχώρι της Μαραθόπολης και μόλις 15 λεπτά οδήγησης μακριά από την κοσμοπολίτικη Γιάλοβα, το "Callisto Seaside Homes & Suites" αποτελεί ξεχωριστή επιλογή για ζευγάρια και οικογένειες που αναζητούν χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα.

Ιδανική για Πάσχα, με πανέμορφες παραλίες, ξεχωριστές ιδέες για αρχαιολογικές και φυσιολατρικές εξορμήσεις και παραδοσιακά έθιμα στα χωριά της περιοχής (από ιπποδρομίες έως επιτάφιο σε βάρκες και αερόστατα), η Μεσσηνία μπαίνει φέτος δυναμικά στο ραντάρ μας.

Callisto Suites Πάσχα Μεσσηνία

Σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Δυτικής ακτογραμμής της Πελοποννήσου, τα δωμάτια και οι σουίτες του "Callisto Suites" συνδυάζουν απόλυτη αίσθηση γαλήνης, επαφής με τη θάλασσα και ιδιωτικότητα. Με μοντέρνο, φιλικό καλοκαιρινό design που αναδεικνύει το φυσικό περιβάλλον και σου φτιάχνει τη διάθεση, τα δωμάτια και διαμερίσματα διαφορετικών τύπων εξασφαλίζουν άνετη και πολυτελή διαμονή στη Μεσσηνία, σε έναν από τους ομορφότερους και πιο ανερχόμενους παραθαλάσσιους προορισμούς της Ελλάδας.

Εξοπλισμένα με υπέρδιπλα χειροποίητα στρώματα, custom made έπιπλα και μεγάλα ιδιωτικά μπαλκόνια με όμορφη θέα, τα δωμάτια και οι σουίτες είναι ιδανικά για ζευγάρια και για όσους θέλουν να βιώσουν την ηρεμία της φύσης σε ένα άνετο και χαλαρωτικό περιβάλλον. Για μεγαλύτερες παρέες και οικογένειες τα ευρύχωρα διαμερίσματα με κουζίνα, θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Callisto Suites Πάσχα Μεσσηνία

Με υπέροχους κήπους να το περιβάλλουν και άνετους κοινόχρηστους χώρους το "Callisto Seaside Homes & Suites" δεν είναι απλά ένα συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων αλλά συνδυάζει την ιδιωτικότητα με τις υπηρεσίες μιας οικογενειακής μονάδας όπου η φροντίδα είναι εμφανής και στις λεπτομέρειες. Μια πολύ όμορφη πισίνα με γωνίες χαλάρωσης αλλά και στεγασμένα και υπαίθρια καθιστικά μας περιμένουν να βρούμε το δικό μας ιδανικό σημείο μες στη μέρα, ενώ οι κήποι με τα τοπικά βότανα και το μποστάνι καλύπτουν και κάποιες από τις ανάγκες της κουζίνας. 

Το πλούσιο σπιτικό πρωινό με προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς που μπορείτε να απολαύσετε είτε στο δωμάτιο σας είτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο αλλά και το barbeque όπου μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε την δική σας νόστιμη βραδιά με Πασχαλινό χρώμα προσθέτουν γευστικούς πόντους στην εμπειρία. Κατόπιν συνεννόησης, μάλιστα, οργανώνονται μαθήματα γαστρονομίας και βραδιές γευσιγνωσίας σε μια περιοχή όπου γίνονται βήματα ανάδειξης της γευστικής κληρονομιάς της Μεσσηνίας και βιώσιμης ανάπτυξης. 

Callisto Suites Πάσχα Μεσσηνία

Η πανέμορφη μικρή παραλία του Μπάρλα, ένας "κρυμμένος" κόλπος του Ιονίου πελάγους, με άμμο και μια σπηλιά, μας περιμένει για τις πρώτες βουτιές σε μια περιοχή που προσφέρεται για σαφάρι παραλιών και ο μαγιάτικος καιρός μας φτιάχνει τη διάθεση για εξερευνήσεις αλλά και εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση. 

Παραλία Μπάρλα, Μαραθόπολη Μεσσηνίας, 6974656226, info@callistosuites.gr
callistosuites.gr, FB: callistosuites, IG: @callistoseaside

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.