"Yi Hotel Mykonos": Μινιμαλισμός, ιδιαίτερες γεύσεις και all-day διασκέδαση στο νέο boutique ξενοδοχείο της Μυκόνου

Το "ΥΙ", υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για το party scene της Μυκόνου.

Yi Hotel Mykonos

Το "Yi Hotel Mykonos", το ολοκαίνουριο boutique ξενοδοχείο υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, άνοιξε φέτος τις πόρτες του στην Ελιά. Με μίνιμαλ αισθητική και μεγάλη αγάπη στο "πνεύμα" διασκέδασης του νησιού, το "ΥΙ" αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για το party scene της Μυκόνου.

Το "Yi Hotel Mykonos" διαθέτει 41 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα και υδρομασάζ. Στο ξενοδοχείο η μυκονιάτικη αρχιτεκτονική παράδοση συναντά το σύγχρονο design. Καμπύλες, ευάεροι χώροι και φυσικά υλικά όπως ξύλο, άχυρο και τερακότα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κομψότητας και ηρεμίας.

Yi Hotel Mykonos

Στο "Yi Hotel Mykonos" συναντάμε τη συλλογή από κανό-έργα τέχνης Αιγύπτιων καλλιτεχνών που κοσμούν κάθε γωνιά του ξενοδοχείου. Με το κάθε έργο να αφηγείται και μια διαφορετική ιστορία, το ξενοδοχείο αποτίει φόρο τιμής στους ισχυρούς πολιτιστικούς και ιστορικούς δεσμούς της Ελλάδας με την Αίγυπτο.

Yi Hotel Mykonos

All-day Διασκέδαση

"Ψυχή" του ξενοδοχείου είναι το Oasis Pool. Design επίπλωση, uplifting μουσική από το resident DJ και signature cocktails & bites συνθέτουν ένα σκηνικό γιορτής της ζωής, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς να κάνουν beat-matching και mixing και να παίξουν το επιλεγμένο τους playlist, υπό την καθοδήγηση του resident DJ Alejandro. H διασκέδαση συνεχίζεται σε exclusive events και clubs, την πρόσβαση στα οποία φροντίζει η έμπειρη ομάδα Concierge του ξενοδοχείου.  

Yi Hotel Mykonos

Στο "Sibà" γεύση που "σου ταιριάζει"

Μια γαστρονομική εμπειρία περιμένει τους επισκέπτες στο εστιατόριο "Sibà", το οποίο όνομα του προέρχεται από την Μυκονιάτικη διάλεκτο και σημαίνει "σου ταιριάζει". To μενού επιμελήθηκε ο διάσημος σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης, ο οποίος παντρεύει κυκλαδίτικες γεύσεις με κρητικές τεχνικές, σε συνδυασμούς που ενθουσιάζουν. 

Oasis SPA και detox smoothie menu

Για όσους χρειάζονται μια ανάπαυλα από τους έντονους ρυθμούς της Μυκόνου, το "ΥΙ" προσφέρει στο Oasis SPA, ένα καταφύγιο ευεξίας με μοναδικές θεραπείες προσώπου και σώματος. Signature treatment είναι το Hangover delight, η απόλυτη after-party θεραπεία.

Για όσους αναζητούν να ανακτήσουν γρήγορα τις δυνάμεις τους μέχρι την επόμενη εξόρμηση, το "ΥΙ" παρουσιάζει ένα cool & detox smoothie menu, με 12 διαφορετικές επιλογές που απογειώνουν τη γεύση και τη διάθεση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.