"Porto Klaras", Κύθνος: Γιορτάζουμε το Πάσχα με την ανεπιτήδευτη Κυκλαδική απλότητα που του ταιριάζει και άπλετη θέα στο Αιγαίο πέλαγος

Πολύ κοντά στην αμμώδη οργανωμένη παραλία των Λουτρών, μία από τις καλύτερες στο νησί και στα περίφημα ιαματικά λουτρά της Κύθνου, το ξενοδοχείο "Porto Klaras" προσφέρει οικογενειακή φιλοξενία με φινέτσα, άνεση και κυκλαδίτικη αύρα.

Porto Klaras Πάσχα Κύθνος

Είτε επιλέξουμε οικογενειακές σουίτες, VIP στούντιο ή junior σουίτες, όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου "Porto Klaras" συνδυάζουν επιτυχημένα την πολυτέλεια και τις σωστές παροχές με την καλαισθησία που ορίζει η Κυκλαδική απλότητα και κομψότητα. Ιδανικά τοποθετημένο σε ένα υπερυψωμένο σημείο που προσφέρει μοναδική πανοραμική θέα στο Αιγαίο πέλαγος, την οποία μπορούμε όλοι να απολαύσουμε από το μπαλκόνι μας.  

Το έξυπνα σχεδιασμένο μοντέρνο κτίσμα, που συνδυάζει τη μινιμαλιστική αισθητική με την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, γίνεται το τέλειο παραθαλάσσιο κέλυφος για να φιλοξενήσει τόσο τις ρομαντικές όσο και τις οικογενειακές στιγμές μας. Για τις οικογένειες με μικρα παιδιά αλλά και για όσους αγαπούν την αυτονομία κινήσεων, τα διαμερίσματα και τα στούντιο έχουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει καθημερινή φροντίδα δωματίων και μια σειρά παροχών για άνετη διαμονή. 

Porto Klaras Πάσχα Κύθνος

Μαλιστα το καινούργιο all-day bar "A picco" με τη μοντέρνα αισθητική έχει όλα τα προσόντα να γίνει το νέο μας στέκι για καφέ, ποτό και φαγητό προσθέτοντας πόντους στη γευστική παράδοση ενός νησιού που έχει πολλές νόστιμες εκπλήξεις για τους ταξιδιώτες.  

Porto Klaras Πάσχα Κύθνος

Η Κύθνος, το κοντινό Κυκλαδονήσι που ανεβάζει διαρκώς τις μετοχές του τα τελευταία χρόνια, χάρη στον αρμονικό συνδυασμό της αυθεντικότητας με τη γραφικότητα και τον ήπιο κοσμοπολιτισμό που δεν "φωνάζει", είναι μια ξεχωριστή πρόταση για νησιώτικο Πάσχα. Η κοντινή της απόσταση από την Αθήνα είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της Κύθνου, αφού απέχει μόλις 3 ώρες από τον Πειραιά και 1,5 ώρα από το Λαύριο. Το "Porto Klaras" βρίσκεται σε ιδανικό σημείο για όσους ταξιδεύουν με φουσκωτό, καθώς απέχει 30 μέτρα από την μαρίνα των Λουτρών που μπορεί κάποιος να δέσει το σκάφος του και να το βλέπει από το μπαλκόνι του. 

Τα Λουτρά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα θέρετρα του νησιού που με το που φτάνουμε μας γοητεύει με την αυθεντική κυκλαδίτικη αύρα του, τα όμορφα νησιώτικα σπιτάκια και, φυσικά, το εντυπωσιακό ξενοδοχείο Ξενία της Κύθνου, που είναι ακόμα ένα έργο του κορυφαίου Γερμανού αρχιτέκτονα Τσίλερ.

Porto Klaras Πάσχα Κύθνος

Μόλις 11 χλμ από τον Μέριχα και 4,5 χλμ από τη Χώρα Κύθνου, τα Λουτρά είναι η ιδανική βάση για εξορμήσεις στην Κύθνο, είτε επιλέξουμε να επισκεφθούμε απόμακρα μέρη, είτε επιλέξουμε την πεζοπορία, μία ιδανική δραστηριότητα στο νησί ειδικά τώρα την άνοιξη. Από τον γραφικό γειτονικό οικισμό της Αγίας Ειρήνης, με σημαντική ιστορία, ως το καταπράσινο Αγροκήπιο, με κυπαρίσσια και ευκαλύπτους, που έρχεται σε αντίθεση με το συνηθισμένο κυκλαδίτικο τοπίο, και  από τον ιστορικό Μαρουλά μέχρι τον πανέμορφο κόλπο Μαμάκου, που θα προσεγγίσουν οι λάτρεις της πεζοπορίας μέσα από μια απολαυστική διαδρομή, οι ιδέες δεν τελειώνουν εδώ.

Porto Klaras Πάσχα Κύθνος

Τις ημέρες του Πάσχα τα τοπικά έθιμα όπως αυτό της κούνιας τη Δευτέρα του Πάσχα στην Πιάτσα της Χώρας, όπου ένα ζευγάρι λικνίζεται σε μια διπλή κούνια στολισμένη με λουλούδια πριν ξεκινήσει το γλέντι, δίνουν επιπλέον χρώμα στις εξορμήσεις μας στις παραδοσιακές εκκλησίες και τα χωριά.

Από το πρωινό ξύπνημα με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους μέχρι τη χαλάρωση με ένα ποτήρι κρασί στο μπαλκόνι μας, θαυμάζοντας τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα των Κυκλάδων μετά από μια γεμάτη μέρα στις εξοχές και τις παραλίες της Κύθνου, αυτό το Πάσχα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς! 

Λουτρά, Κύθνος, 2281031355, 6932 215777
www.porto-klaras.gr, FB: portoklaras, IG: porto_klaras_kythnos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.