"Meliti Waterfront Suites", Κεφαλονιά: Οι πολυτελείς σουίτες της Σάμης για αξέχαστο οικογενειακό αλλά και ρομαντικό Πάσχα

Το παραθαλάσσιο συγκρότημα με μοντέρνες σουίτες στην Κεφαλονιά, στην περιοχή Καραβόμυλος, συνδυάζει ηρεμία και ανέσεις, με θέα.

Meliti Waterfront Suites Πάσχα Κεφαλονιά

Ακριβώς εκεί που τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου συναντούν την ακτή του Καραβόμυλου, μόλις 2 λεπτά με το αυτοκίνητο ή 20 λεπτά με τα πόδια κατά μήκος της ακτής, από την πόλη της Σάμης, τα πολυτελή διαμερίσματα "Meliti Waterfront Suites"  αποτελούν την ιδανική επιλογή για τις ημέρες του Πάσχα στην Κεφαλονιά, τόσο για οικογένειες με παιδιά όσο και για ζευγάρια.

Meliti Waterfront Suites Πάσχα Κεφαλονιά

Οι σύγχρονες πολυτελείς σουίτες χτισμένες μέσα σε έναν καταπράσινο χώρο, δίπλα από τη γαλήνη της θάλασσας και σε απόσταση αναπνοής από τη ζωντάνια της πόλης, προσφέρουν διαφορετικές επιλογές φιλοξενίας καλύπτοντας κάθε ανάγκη, χαρίζοντας παράλληλα όλα όσα μπορεί να προσφέρει η ανοιξιάτικη Κεφαλονιά.

Meliti Waterfront Suites Πάσχα Κεφαλονιά

Είτε βρίσκεσαι στον κήπο, είτε σε μια από τις μαγευτικές βεράντες του "Meliti Waterfront Suites", η ματιά σου μπορεί να ταξιδέψει από τον κόλπο της Σάμης και την ανατολή του ηλίου μέχρι την όμορφη Ιθάκη. Οι πολυτελείς σουίτες του συγκροτήματος "Meliti" σχεδιάστηκαν με γνώμονα την άνετη και ξεκούραστη φιλοξενία των επισκεπτών τους. Όμορφα χρώματα, αναπαυτικά έπιπλα σε μοντέρνο καλοκαιρινό ύφος, λειτουργικός εξοπλισμός συνθέτουν ένα περιβάλλον ιδιωτικότητας που σε βάζει αμέσως σε ρυθμούς διακοπών. 

Meliti Waterfront Suites Πάσχα Κεφαλονιά

Ιστορικά μοναστήρια και γραφικές εκκλησίες, ξεχωριστά έθιμα και κατανυκτικές θρησκευτικές εκδηλώσεις συναντώνται το Πάσχα στην Κεφαλονιά και η ομάδα του "Meliti Waterfront Suites" σε προσκαλεί να βιώσεις μοναδικές εμπειρίες.

Meliti Waterfront Suites Πάσχα Κεφαλονιά

Λαχταριστά πιάτα στα γραφικά ταβερνάκια αλλά και σε γκουρμέ εστιατόρια, ανερχόμενα οινοποιεία με τοπικά κρασιά για γευσιγνωσίες, και πολλές προτάσεις για εξερευνήσεις από την ενδοχώρα ως τις ατελείωτες ακτές κάνουν την Κεφαλονιά ένα νησί με ξεχωριστό Πασχαλινό χρώμα, ιδανικό για να πιάσουμε τον Μάη αλλά και να καλοσωρίσουμε το καλοκαίρι.

Meliti Waterfront Suites Πάσχα Κεφαλονιά

Σάμη-Αγία Ευφημία, Καραβόμυλος, Κεφαλονιά, 2128063334
www.melitisuites.com, reservations@melitisuites.com, FB: melitisuiteskefalonia, IG: melitisuites

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.