"11 Suites", Αίγιο: Mια νέα σύγχρονη εμπειρία φιλοξενίας μας υποδέχεται για Πάσχα στο "Μπαλκόνι του Κορινθιακού"

Το νέο boutique hotel "11 Suites" μάς μυεί στη smart luxury φιλοξενία και είναι η ιδανική βάση για να ανακαλύψουμε τις πολλές ομορφιές της Αιγιαλείας.

11 Suites Πάσχα Αίγιο

Μερικές φορές οι πιο ευχάριστες ταξιδιωτικές εκπληξεις βρίσκονται εκτός ραντάρ και τόσο κοντά μας, και όποιος έχει αποδράσει στην περίφημη παραλιακή ακτογραμμή της Αιγιάλειας και έχει εξερευνήσει τα ορεινά και την εξοχή της Αχαΐας το γνωρίζει καλά. Το νέο boutique hotel "11 Suites" που έφερε την smart luxury φιλοσοφία φιλοξενίας και την εξατομικευμένη εμπειρία στο κέντρο του Αιγίου είναι η καλύτερη βάση διαμονής για να ανακαλύψετε κι εσείς τις ομορφιές της πόλης και της γύρω περιοχής.

Το Πάσχα στο Αίγιο και τις εξοχές της Αχαΐας το φετινό Μάιο μάς περιμένει με ιστορικά μοναστήρια που ακολουθούν κατανυκτικά το τελετουργικό, μοναδικές φυσιολατρικές εκπλήξεις, ιστορικά μνημεία, μουσειακούς και αρχιτεκτονικούς θησαυρούς, αρχαιολογικούς χώρους αλλά και σύγχρονους χώρους πολιτισμού και δελεαστικές παραλίες για την πρώτη βουτιά της σεζόν. 

11 Suites Πάσχα Αίγιο

Με σύγχρονο μίνιμαλ ύφος και ξεχωριστή αισθητική που αγκαλιάζει τις νέες τάσεις εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την άνεσή μας οι σουίτες του "11 Suites" που κλείνει φέτος το Πάσχα ένα χρόνο λειτουργίας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Αξέχαστος ύπνος σε ποιοτικά στρώματα, χαλάρωση στο ντεκ δίπλα στην πισίνα, εικόνες εξοχής να μας καλημερίζουν ανοίγοντας το παράθυρο της σουίτας μας, και φιλοξενία με γνώση και καλή διάθεση φτιάχνουν το ιδανικό σκηνικό για να χαλαρώσουμε ενώ δεν πάει πολύ ώρα που έχουμε αφήσει την Αθήνα πίσω μας. 

11 Suites Πάσχα Αίγιο

Το ίδιο το Αίγιο είναι μια ευχάριστη έκπληξη και το "11 Suites" βρίσκεται στην πλέον προνομιακή θέση για να το γνωρίσουμε. Περπατώντας ανάμεσα σε όμορφα νεοκλασικά κτίρια, όπως το Δημαρχείο και η Δημοτική Βιβλιοθήκη, γοητευτικές ατμοσφαιρικές πλευρές της πόλης, όπως η πλατεία των Υψηλών Αλωνιών και οι ιστορικές Δώδεκα Βρύσες, κάνουμε τις απαραίτητες στάσεις σε σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία, όπως ο επιβλητικός Ιερός Ναός των Εισοδίων και ο Μητροπολιτικός Ναός της Παναγιάς Φανερωμένης, έργα του μεγάλου Γερμανού αρχιτέκτονα Έρνστ Τσίλλερ. Ιδιαίτερη εμπειρία αποτελεί μια επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιγίου, επίσης έργο του Τσίλλερ, που χτίστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα για να στεγάσει τη Δημοτική Αγορά της πόλης.  

11 Suites Πάσχα Αίγιο

Το "11 Suites" είναι όμως και το ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσουμε την Αιγιάλεια και να ανακαλύψουμε τις σπάνιες φυσικές της ομορφιές, τους αρχαιολογικούς και ιστορικούς θησαυρούς της και την πλούσια γαστρονομική και οινική της παράδοση, και το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα είναι η ιδανική αφορμή. Έχοντας χαλαρώσει στην όμορφη σουίτα και απολαύσει έναν τέλειο ύπνο κι αφού πάρουμε λίγο ήλιο ακόμη στην αυλή ακολουθεί συνεδρίαση για το πρόγραμμα της ημέρας!

Οι επιλογές προκαλούν ευχάριστα διλήμματα. Με βάση το Αίγιο μπορούμε να απολαύσουμε τόπους μοναδικής φυσικής ομορφιάς: από τον υδροβιότοπο της Αλυκής, χαρακτηρισμένο ως περιοχή Natura που φιλοξενεί περισσότερα από 120 είδη πουλιών, μέχρι τις επιβλητικές εκκλησιές και τα ιστορικά μοναστήρια που δημιουργούν μια υποβλητική ατμόσφαιρα θρησκευτικής κατάνυξης που πολλοί αναζητούν τις ημέρες του Πάσχα, όπως η λαξευμένη μέσα σε σπήλαιο βράχου Παναγία Τρυπητή, η ιστορική Ιερά Μονή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, η Ιερά Μονή Ιωάννη Θεολόγου με υπέροχη θέα στον Κορινθιακό, και βέβαια, το επιβλητικό Μέγα Σπήλαιο.

11 Suites Πάσχα Αίγιο

Ξεκινώντας με μια βουτιά στη στιλάτη πισίνα του συγκροτήματος, οι ωραίες παραλίες όπως, μεταξύ πολλών άλλων, η απάνεμη Αλυκή, μόλις 2 χλμ. από το ξενοδοχείο, τα Νικολαίικα, η βραβευμένη με γαλάζια σημαία Πούντα ή ο κοσμικός Λόγγος μας βάζουν σε πειρασμό για το καλοκαιρινό βάφτισμα, ενώ αξέχαστες εναλλακτικές εμπειρίες όπως το rafting στους ποταμούς Λούσιο και Αλφειό, η κωπηλασία στη λίμνη Τσιβλού και οι πεζοπορικές διαδρομές στον Χελμό κάτω από τον ίσκιο των ελάτων και των καστανιών έως το Φαράγγι του Βουραϊκού βρίσκονται σε απόσταση εύκολης εκδρομής. 

Από την πετρόχτιστη Ζαρούχλα ως τον καταρράκτη των Υδάτων Στυγός στο Κράθι και το Σπήλαιο των Λιμνών με υπέροχους σταλακτίτες,  κι από το αρχαίο θέατρο της Αιγείρας ως τη Δημοτική Πινακοθήκη της Ακράτας με μια αξιόλογη συλλογή σύγχρονης ελληνικής τέχνης, οι επιλογές για επισκέψεις και εκδρομές καλύπτουν κάθε γούστο. 

11 Suites Πάσχα Αίγιο

Δεν ξεχνάμε να δοκιμάσουμε το παραδοσιακό γλυκό κουταλιού ροδοζάχαρη που παράγεται από τους μοναχούς Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Αιγίου από τριαντάφυλλα που καλλιεργούνται στους ροδώνες του μοναστηριού και φυσικά να ευχηθούμε Καλό Πάσχα με τα περίφημα, ανερχόμενα κρασιά της Αιγιαλείας.

Είτε σχεδιάζουμε οικογενειακό Πάσχα με μικρά παιδιά, είτε ρομαντική ή παρεϊστικη απόδραση, το "11 Suites", με τη νέα άποψη φιλοξενίας που προσφέρει στην καρδιά του αμφιθεατρικά χτισμένου Αιγίου,  μόλις 180 χλμ. από την Αθήνα και 37 από την Πάτρα, ήρθε να μας γνωρίσει ξανά τη γραφική πόλη με τα αναπάντεχα αξιοθέατα σε τοποθεσία - κλειδί για εκδρομές σε βουνό και θάλασσα.

Γρηγορίου Ε & Βασ. Κωνσταντίνου, Αίγιο,  2691020600, 6944777734, www.11suites.gr , info@11suites.gr, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.