"Avant Mar", Πάρος | Πρόβα καλοκαιριού στο νέο πεντάστερο ξενοδοχείο- έκπληξη της Νάουσας

Το πιο πολυσυζητημένο opening του περσινού καλοκαιριού στην Πάρο υποδέχεται τη σεζόν με ξεχωριστά Πασχαλινά πακέτα, σε προνομιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα, στη Νάουσα.

Avant Mar Πάσχα Πάρος

Σε ένα μοναδικό σημείο, φωλιασμένο στην παραλία Πιπέρι, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και σε απόσταση μόλις 5 λεπτών περιπάτου από το κέντρο της κοσμοπολίτικης Νάουσας, το "Avant Mar" είναι το πεντάστερο ξενοδοχείο που έλειπε από την Πάρο και δεν άργησε να γίνει hot spot, φέρνοντας μαζί του, μεταξύ άλλων, και το φημισμένο εστιατόριο "Matsuhisa" του chef Nobu Matsuhisa.

Avant Mar Πάσχα Πάρος

Φέτος το Πάσχα είναι η ιδανική εποχή για να απολαύσετε το "Avant Mar" και την Πάρο στα καλύτερά της, με τη θάλασσα να μας προκαλεί για τις πρώτες βουτιές, χαλαρές βόλτες στα όμορφα χωριά, όπως η παραδοσιακή Μάρπησσα που γιορτάζει με το μοναδικό έθιμο των "Παραστάσεων", και κοκτέιλ με θέα στο Αιγαίο. 

Avant Mar Πάσχα Πάρος
"Matsuhisa"

Το ξενοδοχείο "Avant Mar" ανοίγει τις πόρτες του στις 26 Απριλίου, μια εβδομαδα πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και για τις ημέρες του Πάσχα έχει σχεδιάσει Αναστάσιμο Μενού για το Μεγάλο Σάββατο (θα σερβίρεται πριν αλλά και μετά την Ανάσταση) και σπέσιαλ πιάτα για την Κυριακή του Πάσχα. Το εστιατόριο "Matsuhisa" μας κλείνει ραντεβού για τις 7 Ιουνίου, δίνοντάς μας έναν ακόμη λόγο να επιστρέψουμε στο νησί με την πρώτη ευκαιρία. 

Avant Mar Πάσχα Πάρος
"The Avant Mar Premium Sea View Suite"

Με το όνομά του να μας δίνει μια αίσθηση για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την αφαιρετική αισθητική του απλώνεται σε μία έκταση 6,1 στρεμμάτων και 38 δωματίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool. Τόσο η "The Avant Mar Premium Sea View Suite" όσο και τα υπόλοιπα δωμάτια θα σας κερδίσουν με το ξεχωριστό ύφος, με τη χρωματική παλέτα να αγκαλιάζει την άμμο αλλά και τις αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου, και τις πολυτελείς παροχές τους. 

Avant Mar Πάσχα Πάρος
"Thymes"

Παράλληλα με τη γαστρονομική εμπειρία με τη fusion υπογραφή του μοναδικού chef Nobu Matsuhisa, τη γευστική πρόταση του "Avant Mar" συμπληρώνει το παραθαλάσσιο all day εστιατόριο "Thymes", όπου ο executive chef του ξενοδοχείο,  Γιώργος Σπαγκάκος παρουσιάζει ελληνικά comfort πιάτα σε πειραγμένες εκδοχές που κάνουν αίσθηση, τιμώντας παράλληλα και τα τοπικά προϊόντα και τους παραγωγούς των Κυκλάδων. 

Avant Mar Πάσχα Πάρος
"Thymes"

Είτε θέλεις να χαλαρώσεις στις στιλάτες ξαπλώστρες και να απολαύσεις τα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας Πιπέρι που εκτείνεται μπροστά από το ξενοδοχείο είτε να απολαύσεις μια θεραπεία ευεξίας, να κάνεις τα πρώτα καλοκαιρινά ψώνια στην ψαγμένη μπουτίκ ή να δοκιμάσεις τα ευρηματικά παραδοσιακά γλυκά στο ζαχαροπλαστείο - έκπληξη, και, φυσικά, να περπατήσεις ως το κέντρο της Νάουσας για να ακολουθήσεις τον Επιτάφιο, και να δώσεις ραντεβού για ποτό και shopping, το "Avant Mar" δίνει στο Πάσχα στην Πάρο το δικό του μοναδικό χρώμα.   

Avant Mar Πάσχα Πάρος

Πιπέρι, Νάουσα, Πάρος, www.avantmar.com, Facebook, Instagram  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.