"Eagles Resort" Χαλκιδική: Πάσχα με παραδοσιακό χρώμα και πολυτέλεια μες στη φύση

Το εμβληματικό resort στην Ουρανούπολη της Χαλκιδικής έχει ετοιμάσει ένα πολύ ελκυστικό Πασχαλινό πακέτο με τοπικό χρώμα.

Eagles Resort Χαλκιδική Πάσχα

Βραβευμένο, φιλόξενο, καταπράσινο, καινοτόμο, το "Eagles Palace" είναι ένα resort που έχει γράψει ιστορία στην Ελληνική φιλοξενία και πλέον μπαίνει στον δεύτερο αιώνα της ζωής του με τη φρεσκάδα και τη σιγουριά του πρωτοπόρου. Σε ένα από τα πιο μαγευτικά σημεία της Ουρανούπολης της Χαλκιδικής, φωλιασμένο μες στο πράσινο και σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον απλώνει τα πολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες του μέσα σε υπέροχους κήπους που καταλήγουν στις καταγάλανες ακτές.

Η νέα γενιά της ιστορικής οικογένειας Τορνιβούκα έχει ανανεώσει το προφίλ της φιλοξενίας, ενώ η γαστρονομία, η ευεξία και οι εξατομικευμένες ιδέες για δραστηριότητες, εμπειρίες και χαλάρωση με ιδιωτικότητα συνθέτουν ένα ασυναγώνιστο πακέτο που φέτος το Πάσχα παίρνει ακόμη πιο ξεχωριστό χρώμα.

Eagles Resort Χαλκιδική Πάσχα

Εδώ το Πάσχα γιορτάζεται υπό τη σκιά του Αγίου Όρους, απολαμβάνοντας μοναδική διαμονή στη μαγευτική φύση του "Eagles Resort" με παραδοσιακή κουζίνα και συναρπαστικές δραστηριότητες. Τη Μεγάλη Παρασκευή οι επισκέπτες του "Eagles Resort" μπορούν να ακολουθήσουν με κατάνυξη τον εντυπωσιακά κεντημένο επιτάφιο στα γραφικά δρομάκια της Ουρανούπολης. Ο επιτάφιος της Ουρανούπολης αποτελεί ολόκληρο τελετουργικό κρύβοντας πίσω του τη μαεστρία, τη φαντασία και τη μεγάλη προσπάθεια των κατοίκων του χωριού που για ολόκληρους μήνες τον ετοιμάζουν, ώστε να είναι έτοιμος να κοσμήσει την ενορία τους μετά τη Σταύρωση του Χριστού. Με χρώμα, αλλά πιστός στην απλότητα και τον συμβολισμό του λευκού, με πραγματικά κομψοτεχνήματα, με περίτεχνα σχέδια, με πάνω από 70.000 χιλιάδες πούλιες, πέρλες και χάντρες, ο επιτάφιος της Ουρανούπολης μοιάζει σαν να έχει αποτυπωθεί από τον καμβά κάποιου μεγάλου καλλιτέχνη!

Eagles Resort Χαλκιδική Πάσχα

Για την Ανάσταση προτείνεται ο γαλήνιος ναός του Αγίου Γεωργίου μέσα στους κήπους του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου θα ακολουθήσει ένα παραδοσιακό δείπνο Ανάστασης με μαγειρίτσα και αρνί.

Eagles Resort Χαλκιδική Πάσχα

Την Κυριακή του Πάσχα, πάλι, σας περιμένει ένα εορταστικό γεύμα με νόστιμους παραδοσιακούς μεζέδες και ελληνική ζωντανή μουσική, ενώ οι οικογένειες θα βρουν πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά σε ένα resort ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Όσοι πάλι αναζητούν ένα πολυτελές καταφύγιο ευεξίας και χαλάρωσης δεν πρέπει να χάσουν την επίσκεψη στο spa αλλά και εμπειρίες όπως η πρωινή γιόγκα.

Η Πασχαλινή προσφορά του "Eagles Resort" περιλαμβάνει:

  • Μεγάλη Παρασκευή: Νηστίσιμος βραδινός μπουφές
  • Μεγάλο Σάββατο: Πρωινό και Αναστάσιμο δείπνο
  • Κυριακή του Πάσχα: Πρωινό, ουζάκι κατά το ψήσιμο του οβελία και μεσημεριανό μπουφές με ελληνική ζωντανή μουσική
  • Δωρεάν Kids Club (4 έως 12 ετών) 10:00-18:00
  • Δωρεάν πρόσβαση στο spa, γυμναστήριο και θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα
  • Πασχαλινές λαμπάδες για την τελετή της Ανάστασης το βράδυ του Σαββάτου
  • Καλάθι με πασχαλινά αυγά, παραδοσιακά κουλουράκια και τσουρέκι

Ουρανούπολη, Χαλκιδική, 2377440050, www.eaglesresort.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.