To "Minos Palace hotel & suites" εγκαινιάζει μια σεζόν ευεξίας και επανασύνδεσης με τη φύση και την ψυχή

Το πολυτελές ησυχαστήριο στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης είναι σχεδιασμένο για να παρέχει ολιστικές εμπειρίες ευημερίας, μόνο για ενήλικες και υποδέχεται το 2024 με νέα concepts ευεξίας και στη γαστρονομία.

Minos Palace Hotel & Suites

Ήδη από το πρώτο καλωσόρισμα στο "Minos Palace hotel & suites", από το χαμογελαστό προσωπικό ντυμένο σε απαλά γήινα χρώματα, τις μυρωδιές των βοτάνων καθώς το αεράκι λικνίζει τους εντυπωσιακούς φοίνικες δίπλα στην πισίνα, τους χαλαρωτικούς χώρους με έντονη την παρουσία του νερού και της τοπικής φύσης, και την θέα 360° στον κόλπο του Μιραμπέλου, νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα σπάνιο ησυχαστήριο σχεδιασμένο για να σε βοηθήσει να αποσυνδεθείς από την καθημερινότητα και να συνδεθείς ξανά με τη φύση, αναζωογονώντας την ψυχή, το σώμα και το πνεύμα. Σε αυτό το ολιστικό καταφύγιο ευημερίας οι ρυθμοί είναι χαλαρωτικοί, οι ήχοι σε ταξιδεύουν, τα αρώματα και οι γεύσεις σε αναζωογονούν.

Ένα adults-only ησυχαστήριο των αισθήσεων

Minos Palace Hotel & Suites

Σε μια ιδιωτική χερσόνησο, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, σε απόσταση μόλις 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης, το νεότερο μέλος της ξεχωριστής οικογένειας των bluegr που έχει ανοίξει νέους δρόμους στη φιλοξενία στην Κρήτη, πάντα με την αισθητική, τη βιωσιμότητα και την αυθεντική φιλοξενία στο κέντρο, είναι ένα wellbeing adults-only ξενοδοχείο, μοναδικό στο νησί.

Περισσότερα από 1.000 αρωματικά φυτά και βότανα κάνουν αίσθηση στους κήπους που περιβάλλουν τα 121 δωμάτια, και τις 28 σουίτες με ιδιωτικές και κοινόχρηστες πισίνες. Η διακόσμηση ακολουθεί γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με τα στοιχεία και τις αποχρώσεις του φυσικού τοπίου καλώντας μας να παραδοθούμε στις αισθήσεις και να αποδράσουμε σε μια εποχή φιλοξενίας, όπου η αναζωογόνηση είναι κεντρικό ζητούμενο.

Η γαστρονομία της ευεξίας

Minos Palace Hotel & Suites

Μεταμορφωμένοι χώροι που αντλούν έμπνευση από τον αιώνιο χορό του φωτός και των σκιών, δημιουργούν έναν καμβά με δυναμικούς χώρους που ενσωματώνουν την αρμονία και προκαλούν οπτική διέγερση. Η ευημερία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας του "Minos Palace hotel & suites" και διαπνέει τα νέα εστιατόρια και μπαρ που δημιουργούνται στο ξενοδοχείο. Με έμφαση στη βιωσιμότητα, προσφέρεται μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία, με εξατομικευμένα, υγιεινά μενού με παραδοσιακές συνταγές και μη, εποχικά και τοπικά υλικά, όλα υποστηριζόμενα από επιστημονική έρευνα με στόχο την ευεξία. Δύο εστιατόρια και δύο μπαρ με καινοτόμα concepts ξεπερνούν τα όρια της συνηθισμένης διασκέδασης και γεύσης.

Ολιστική σύνδεση μεταξύ πνεύματος και σώματος

Minos Palace Hotel & Suites

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την ιδιωτική αμμώδη παραλία με την πιστοποίηση της Γαλάζια Σημαίας ή να κολυμπήσουν στην infinity πισίνα με τη μοναδική πανοραμική θέα. Η εμπειρία ευεξίας στο "Minos Palace hotel & suites" βασίζεται σε μια ολιστική σύνδεση μεταξύ του πνεύματος και του σώματος με προγράμματα θεραπείας, yoga, διαλογισμό, πρακτικές pranayama και ευημερίας. Για τους πιο ενεργητικούς, υπάρχει γήπεδο τένις, κέντρο καταδύσεων PADI, γυμναστήριο, και χώροι άσκησης με υπέροχη θέα στους καταπράσινους κήπους. Ειδικά διαμορφωμένα silent zones σε όλο το κατάλυμα, προσφέρουν ήσυχους χώρους για αναζήτηση εσωτερικής γαλήνης.

Άγιος Νικόλαος Κρήτης, 2841 023801, minospalace.com, bluegr.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.