"The Travelling Bar by Mexha": Ένα μπαρ που ταξιδεύει όπου και όπως το θελήσεις

Μια απόλυτα καινοτόμα υπηρεσία λάνσαρε μόλις το επιτυχημένο "Mexha" του Αμαρουσίου που εγγυάται την επιτυχία κάθε μικρής και μεγάλης εκδήλωσης.

The Travelling Bar by Mexha

Έχουμε ευχηθεί πολλές φορές να υπήρχε ένα μπαρ που θα ερχόταν κοντά μας κάθε φορά που θα οργανώναμε μια μικρή ή μεγάλη εκδήλωση, καθώς είναι κοινό μυστικό πως το κλειδί που τις οδηγεί στην επιτυχία είναι τα σπέσιαλ ποτά και τα κοκτέιλ, και ειδικά από ανθρώπους που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο. Έχοντας αυτό κατά νου η πολύ δημιουργική ομάδα του επιτυχημένου gastrobar "Mexha" που έχει γίνει προορισμός στο Μαρούσι τόσο για τις μεξικάνικες νοστιμιές όσο και για τα υψηλού επιπέδου κοκτέιλ του, λάνσαρε πολύ πρόσφατα μια ιδέα φανταστική: ένα απόλυτα καινοτόμο bar που έχει τη δυνατότητα να "ταξιδεύει" πλάι μας κάθε φορά που το χρειαζόμαστε.

The Travelling Bar by Mexha

Εγένετο λοιπόν το "The Travelling Bar by Mexha" που μετακινείται προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης, έχοντας την ικανότητα να προσαρμόζεται ακριβώς στο κόνσεπτ και τη συνθήκη που επιθυμούμε. Από κάθε είδους εταιρικά events και πριβέ εκδηλώσεις ως τα πιο χαρούμενα bachelor και wedding party, το "Travelling Bar" καταφτάνει πανέτοιμο και εξοπλισμένο με προτάσεις σε ποτά και κοκτέιλ κομμένες και ραμμένες στο ύφος και τις ανάγκες της περίστασης, άριστα εκπαιδευμένους bartenders και προσωπικό αλλά και την δυνατότητα διακόσμης στο ύφος που θα επιλέξουμε και ταιριάζει στα προσωπικά μας γούστα.

The Travelling Bar by Mexha

Παράλληλα, η καινοτόμα αυτή υπηρεσία παρέχει αυθημερόν όχι μόνο τα κοκτέιλ της επιλογής μας αλλά και ό,τι άλλο χρειαζόμαστε όταν σχεδιάζουμε για παράδειγμα ένα DIY cocktail party στο σπίτι,  επιτρέποντας μας έτσι να ξενοιάσουμε από την χρονοβόρα οργάνωση της βραδιάς και να απολαύσουμε απερίσπαστοι χαλαρές στιγμές με τους αγαπημένους μας φίλους, έχοντας αφήσει τα πάντα στα χέρια των ειδικών.

The Travelling Bar by Mexha

Για κάτι ακόμα πιο σπέσιαλ και ξεχωριστό, δεν λείπει επίσης το εκπληκτικό vintage van bar του "Mexha" που θα δώσει boho chic ατμόσφαιρα σε κάθε μας εκδήλωση. Έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει και να τοποθετηθεί σε όποιο σημείο επιλέξουμε, από ερημικές παραλίες και κτήματα μέχρι ασφαλώς τον κήπο του σπιτιού μας, όπου θα έρθει έτοιμο για να αποτελέσει την ψυχή του πάρτι και να μείνει αξέχαστο στους προσκεκλημένους μας. Καλωσόρισες, λοιπόν, "Travelling Bar by Mexha" και ανυπομονούμε να βρεθείς σύντομα κοντά μας!

https://travellingbar.gr/, 6948881856

The Travelling Bar by Mexha

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ένα απόκοσμο κομμάτι Καππαδοκικής γης στην Κρήτη

Περίπου 35 χλμ. δυτικά των Χανίων, ξεπροβάλλει ένα μνημείο της φύσης, ανάμεσα σε καταπράσινες κοιλάδες. Ένα εξωπραγματικό σύμπλεγμα λοφίσκων, ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης της φύσης, που έχει αποτελέσει πεδίο πολλαπλών ερευνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
16/05/2024

Ο Όμιλος Mitsis πραγματοποίησε εξαγορά 4* ξενοδοχειακού θερέτρου και υπέγραψε 10ετή συμφωνία διαχείρισης 3* ξενοδοχείου στην Κέρκυρα

Πρόκειται για την τρίτη εξαγορά ξενοδοχείου που έχει ολοκληρώσει ο Όμιλος την τελευταία διετία κατόπιν των εξαγορών δύο μονάδων στην Κρήτη το 2022 και την πέμπτη συμφωνία διαχείρισης ακινήτου τον τελευταίο χρόνο κατόπιν συμφωνιών επέκτασής του στην Κρήτη, Σαντορίνη και Χαλκιδική.

Αυτές είναι οι ωραιότερες διαδρομές με αυτοκίνητο στην Πελοπόννησο για καλοκαιρινά drives

Η καλοκαιρινή Πελοπόννησος είναι όπως και κάθε χρόνο ψηλά στην ατζέντα μας.

Η Everty απέκτησε δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο νησί της Κέας

Το "Ydor Hotel & Spa" και το "Porto Kea Suites Hotel & Spa", τα οποία πλέον ανήκουν στην Everty και είναι υπό τη διαχείριση της Sandglass Hotels & Villas είναι προς το παρόν τα μοναδικά εν λειτουργία ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο νησί.

Περπατήσαμε στο Μπίλιοβο, το ομορφότερο λιθόκτιστο μονοπάτι της Πελοποννήσου

Λίγο έξω από την Καλαμάτα, στην Έξω Μάνη, στα ριζά του Ταΰγετου, βρίσκεται ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα μονοπάτια της Πελοποννήσου με πανοραμική θέα, προσεγγίσιμο κι από τους σχετικά αρχάριους περιπατητές, ακόμη και σε μονοήμερη εκδρομή.

Λέρος: Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία του νησιού

Πρόκειται για την αρχιτεκτονική μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης της Εκκλησίας του Αγίου Πέτρου στον Δρυμώνα, του ζωγραφικού διακόσμου της Εκκλησίας της Αγίας Κιουράς στο Παρθένι και της Εκκλησίας του Αγίου Ζαχαρία, στη Μερικιά.

Drumsheds: Πώς ένα club σ' ένα παλιό ΙΚΕΑ στο Λονδίνο θέλει να αναβιώσει τη νυχτερινή ζωή της αγγλικής πρωτεύουσας

Το φιλόδοξο Drumsheds, το μεγαλύτερο, πλέον, club venue του Ηνωμένου Βασιλείου δανείζεται τη rough αισθητική του ΙΚΕΑ και μετατρέπεται σ’ ένα μουσικό παράδεισο γι’ αυτούς που προτιμούν να ιδρώνουν πάνω στην πίστα, από το να ξεποδαριάζονται στους διαδρόμους του, ψάχνοντας τον πιο βολικό καναπέ.