Το "Katikies Santorini" και το "Κatikies Mykonos" ανάμεσα στα 500 Καλύτερα Ξενοδοχεία στον Κόσμο σύμφωνα με το Travel + Leisure

Το "Katikies Mykonos" είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στη Μύκονο που βρίσκεται στη διάσημη λίστα T + L 500 Best Hotels in the World 2023!

Katikies T+L Awards

 Ο Όμιλος Katikies, ο κορυφαίος ξενοδοχειακός όμιλος στην Ελλάδα, ανακοινώνει πως δύο από τα μοναδικά ξενοδοχεία του κέρδισαν μία θέση στην έγκυρη λίστα 500 Best Hotels in the World, όπως αυτή διαμορφώνεται από την ψήφο των αναγνωστών του Travel + Leisure στην καθιερωμένη ψηφοφορία World’s Best Awards για το 2023.

Το "Katikies Santorini" και το "Katikies Mykonos" βρίσκουν τον εαυτό τους στην κομψή παρέα των 500 καλύτερων ξενοδοχείων στον κόσμο, χάρη στην αγάπη και την υποστήριξη των αναγνωστών του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού του πλανήτη. Ακόμη πιο σημαντικό δε το γεγονός πως το "Katikies Mykonos" αποτελεί το μοναδικό ξενοδοχείο στο νησί της Μυκόνου που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα!

Κάθε χρόνο το Travel + Leisure δίνει στους αναγνώστες του τη δυνατότητα να επιλέξουν τους αγαπημένους τους προορισμούς, ξενοδοχεία, resorts και πολλά ακόμη στην ετήσια ψηφοφορία World’s Best Awards, και τα 500 ξενοδοχεία με τις περισσότερες ψήφους συνθέτουν τη διάσημη λίστα.

Τα T+L 500 ξενοδοχεία χωρίζονται σε οκτώ γεωγραφικές περιοχές (Αφρική και Μέση Ανατολή, Ασία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Νότιος Ειρηνικός, Καναδάς, Καραϊβική, Ευρώπη, Μεξικό, Κεντρική Αμερική και Νότια Αμερική, και τέλος ΗΠΑ), ώστε να αποτελούν έναν έγκυρο οδηγό για εκατομμύρια ταξιδιώτες. Η πλήρης T + L 500 λίστα, η οποία δεν δημοσιεύεται σε σειρά κατάταξης, θα δημοσιευτεί στο πολυαναμενόμενο τεύχος Travel + Leisure Μαΐου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
12/07/2024

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Όσλο: Δεν το λες και πόλη! Το ευφυές spot του Οργανισμού Τουρισμού της πόλης δίνει μαθήματα marketing

Με πρωταγωνιστή έναν αγέλαστο, αιώνια ανικανοποίητο millennial, το ευφυέστατο τρειλεράκι του Visit Oslo μεγαλώνει τη λαχτάρα μας να ανακαλύψουμε τη νορβηγική πρωτεύουσα με δυνατές δόσεις στεγνού χιούμορ.

Tα παραδοσιακά πιάτα της Σκιάθου μέσα από τον Παπαδιαμάντη

Ο Γιώργος Πίττας αποκωδικοποίησε την πληθωρική σκιαθίτικη γαστρονομία μέσα από τα παπαδιαμαντικά διηγήματα, αποδεικνύοντας ότι μπορούμε να ευτυχήσουμε (χορτασμένοι) στη λιτότητα.

"Numo Mykonos": H νέα quiet luxury άφιξη στις Κυκλάδες

Πηγή έμπνευσης για το boutique resort αποτελεί η αυθεντική, ξέγνοιαστη εποχή των δεκαετιών του ‘60 και του ‘70 που διαμόρφωσε το DNA της Μυκόνου.