Μεγάλη διάκριση για την bluegr Hotels & Resorts στη λίστα Best Workplaces™ for Women Hellas 2023

Σημαντική διάκριση ανάμεσα στις 30 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για γυναίκες στη χώρα.

Βραβεία

Η bluegr Hotels & Resorts απέσπασε ακόμα μια μεγάλη διάκριση καθώς κατέκτησε τη 2η θέση στη λίστα "Best Workplaces™ for Women Hellas 2023" που συντάχθηκε φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Great Placeto Work®. Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση ανάμεσα στις 30 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για γυναίκες στη χώρα. Η bluegr Hotels & Resorts βρέθηκε στη δεύτερη θέση στην κατηγορία "250 εργαζομένων και άνω" ενώ στον κλάδο της φιλοξενίας καταλαμβάνει την κορυφαία θέση στη λίστα. 

Η λίστα Best Workplaces™ for Women Hellas 2023 περιλαμβάνει εταιρείες που έχουν συμμετάσχει την έρευνα του Great Place to Work® και έχουν πιστοποιηθεί για το καλό εργασιακό τους περιβάλλον από τον οργανισμό μέσα στο 2022. Κάθε εταιρεία που έχει λάβει την πιστοποίηση μέσα στο έτος ήταν υποψήφια για ένταξη στη λίστα εφόσον απασχολεί από 20 εργαζόμενους και πάνω, το μεγαλύτερο από το 33% του πληθυσμού της εταιρείας αποτελείται από γυναίκες και τουλάχιστον το 33% των εργαζόμενων με θέση ευθύνης (προϊστάμενοι, managers) είναι γυναίκες.

GIX_7092

Η διάκριση αυτή για τη bluegr έρχεται ως επιστέγασμα της στρατηγικής της εταιρείας για την παροχή ίσων ευκαιριών στους επαγγελματίες και τα στελέχη στον χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού ανεξαρτήτως φύλου. Η καλλιέργεια της κουλτούρας ισότητας, σεβασμού και συμπερίληψης ξεκινά από την κορυφή, καθώς η CEO κα. Τζίνα Μαμιδάκη, αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία τα ζητήματα που σχετίζονται με τη θετική εργασιακή εμπειρία και την ίση και δίκαιη μεταχείριση των εργαζομένων. Στη bluegr εφαρμόζεται διαφανές και αξιοκρατικό σύστημα σχετικά με τιςαμοιβές και προαγωγές και η εξάλειψη της μισθολογικής διαφοράς ανάμεσα στα δυο φύλα έχει επιτευχθεί σε απόλυτο βαθμό. Η ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής των ανθρώπων που απασχολούνται στην εταιρεία αποτελεί πρωταρχικό στόχο και έχει άρρηκτη σχέση με το εργασιακό ήθος το οποίο διακατέχει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της εταιρίας, με έμφαση στη δημιουργία και διατήρηση ενός ευχάριστου και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος για όλες και για όλους, όπου οι αξίες που πρεσβεύονται γίνονται πράξη καθημερινά. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Eagles Resort" ανανεώνεται με 20 ανασχεδιασμένες σουίτες και συνεργασία με τον βραβευμένο σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη

Το πολυτελές καταφύγιο της οικογένειας Τορνιβούκα ξεκινά ένα πρόγραμμα ανασχεδιασμού που θα ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/04/2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Φαντασμαγορική η τελική πρόβα της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα "γεννηθεί" στα χέρια της Πρωθιέρειας Μαίρης Μηνά ενώ τη Χορογραφία έχει εμπνευστεί και σκηνοθετήσει η Χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου, σε μουσική σύνθεση Δημήτρη Παπαδημητρίου και θα την εκτελέσουν 35 Ιέρειες και 15 Κούροι.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο 9ο Φόρουμ των Δελφών

Η Υπουργός Τουρισμού τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η Ελλάδα και ο τουρισμός της, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τον πολιτισμό.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία για Πάσχα στην Κρήτη

Κορυφαίοι αρχαιολογικοί χώροι, μοναδικά φαράγγια, αξέχαστες παραλίες μας περιμένουν να απολαύσουμε μερικούς από τους πιο ιδιαίτερους προορισμούς της Ελλάδας χωρίς τα πλήθη του καλοκαιριού και με τον γλυκό καιρό της άνοιξης για σύμμαχό μας.

H LOT Polish Airlines επιστρέφει με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τη Βαρσοβία

Η πτήση από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς το Warsaw Chopin Airport θα πραγματοποιείται με αεροσκάφη Embraer 195, Boeing 737-800, και 737 MAX 8.

Σε λειτουργία η πλατφόρμα για το "Rodos Week"

Ξεκίνησε η φάση αιτήσεων και έκδοσης voucher οικονομικής ενίσχυσης των πολιτών για τη διαμονή τους σε Ξενοδοχεία Φιλοξενίας της Ρόδου.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Ήπειρο, Θεσσαλία και Σποράδες

Με τις μεγάλες μέρες του Μάϊου να μας προσφέρουν μοναδικά ηλιοβασιλέματα βάφοντας ροζ τους επιβλητικούς ορεινούς όγκους της Γκαμήλας και ιστορικές εκκλησίες σε πετρόχτιστα χωριά στα Ζαγοροχώρια, το Πάσχα του 2024 στην Ήπειρο έχει χρώμα φυσιολατρικό.