Μεγάλη διάκριση για την bluegr Hotels & Resorts στη λίστα Best Workplaces™ for Women Hellas 2023

Σημαντική διάκριση ανάμεσα στις 30 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για γυναίκες στη χώρα.

Βραβεία

Η bluegr Hotels & Resorts απέσπασε ακόμα μια μεγάλη διάκριση καθώς κατέκτησε τη 2η θέση στη λίστα "Best Workplaces™ for Women Hellas 2023" που συντάχθηκε φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Great Placeto Work®. Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση ανάμεσα στις 30 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για γυναίκες στη χώρα. Η bluegr Hotels & Resorts βρέθηκε στη δεύτερη θέση στην κατηγορία "250 εργαζομένων και άνω" ενώ στον κλάδο της φιλοξενίας καταλαμβάνει την κορυφαία θέση στη λίστα. 

Η λίστα Best Workplaces™ for Women Hellas 2023 περιλαμβάνει εταιρείες που έχουν συμμετάσχει την έρευνα του Great Place to Work® και έχουν πιστοποιηθεί για το καλό εργασιακό τους περιβάλλον από τον οργανισμό μέσα στο 2022. Κάθε εταιρεία που έχει λάβει την πιστοποίηση μέσα στο έτος ήταν υποψήφια για ένταξη στη λίστα εφόσον απασχολεί από 20 εργαζόμενους και πάνω, το μεγαλύτερο από το 33% του πληθυσμού της εταιρείας αποτελείται από γυναίκες και τουλάχιστον το 33% των εργαζόμενων με θέση ευθύνης (προϊστάμενοι, managers) είναι γυναίκες.

GIX_7092

Η διάκριση αυτή για τη bluegr έρχεται ως επιστέγασμα της στρατηγικής της εταιρείας για την παροχή ίσων ευκαιριών στους επαγγελματίες και τα στελέχη στον χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού ανεξαρτήτως φύλου. Η καλλιέργεια της κουλτούρας ισότητας, σεβασμού και συμπερίληψης ξεκινά από την κορυφή, καθώς η CEO κα. Τζίνα Μαμιδάκη, αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία τα ζητήματα που σχετίζονται με τη θετική εργασιακή εμπειρία και την ίση και δίκαιη μεταχείριση των εργαζομένων. Στη bluegr εφαρμόζεται διαφανές και αξιοκρατικό σύστημα σχετικά με τιςαμοιβές και προαγωγές και η εξάλειψη της μισθολογικής διαφοράς ανάμεσα στα δυο φύλα έχει επιτευχθεί σε απόλυτο βαθμό. Η ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής των ανθρώπων που απασχολούνται στην εταιρεία αποτελεί πρωταρχικό στόχο και έχει άρρηκτη σχέση με το εργασιακό ήθος το οποίο διακατέχει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της εταιρίας, με έμφαση στη δημιουργία και διατήρηση ενός ευχάριστου και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος για όλες και για όλους, όπου οι αξίες που πρεσβεύονται γίνονται πράξη καθημερινά. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

10 υπέροχες παραλίες προσβάσιμες με αυτοκίνητο

Σας προτείνουμε δροσερές ιδέες για road trip σε παραλίες της ηπειρωτικής Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/06/2023

6 νησιά που συνδυάζουν διακοπές και sightseeing

Αν αγαπάτε τις αρχαιολογικές περιηγήσεις, τις συχνές εναλλαγές και τα χιλιόμετρα, πρέπει να μπουν στην bucket list σας.

6 νησιά ιδανικά για οικογενειακές διακοπές

Οι καλύτεροι καλοκαιρινοί προορισμοί για μικρούς και μεγάλους!

European Sleeper: Bρυξέλλες-Βερολίνο σε μια νύχτα

Μια νέα start-up ποντάρει σε γοητευτικά ολονύχτια ταξίδια στις ράγες μεταξύ κορυφαίων ευρωπαϊκών προορισμών. Τσεκάρουμε τη νέα τάση και ζητάμε απ’ του συν-ιδρυτές της European Sleeper Κρις Ένγκελσμαν και Έλμερ βαν Μπιούρεν tips από πρώτο χέρι για πράσινες αποδράσεις - με γερές δόσεις ρομαντισμού και νοσταλγίας.

"Botrini's Mykonos": Ο Έκτορας Μποτρίνι επανακαθορίζει την έννοια του fine dining στο νησί των Ανέμων

Εμβληματικά πιάτα του με νέες δημιουργίες, σε μια σειρά από menu dégustation με premium χαρακτήρα, κορυφαία τεχνική και βαθιά νοστιμιά ως βασικά συστατικά.

"GenussBunker": "Οχυρό" εκλεκτών τυριών

Ο Hubert Stockner, αξιοποιεί την τυροκομική εμπειρία 20 ετών μετατρέποντας ένα υπόγειο δαιδαλώδες οχυρό του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην αλπική καρδιά του Νότιου Τιρόλου, σε σημείο ωρίμανσης εκλεκτών τυριών που παράγονται με σημαία την αειφορία.

5 low budget νησιά εκτός ραντάρ

Value for money προορισμοί που συνδυάζουν γραφικότητα, καλό φαγητό, υπέροχες παραλίες και την πολυπόθητη - ειδικά για φέτος - ησυχία!