Μεγάλη διάκριση για την bluegr Hotels & Resorts στη λίστα Best Workplaces™ for Women Hellas 2023

Σημαντική διάκριση ανάμεσα στις 30 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για γυναίκες στη χώρα.

Βραβεία

Η bluegr Hotels & Resorts απέσπασε ακόμα μια μεγάλη διάκριση καθώς κατέκτησε τη 2η θέση στη λίστα "Best Workplaces™ for Women Hellas 2023" που συντάχθηκε φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Great Placeto Work®. Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση ανάμεσα στις 30 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για γυναίκες στη χώρα. Η bluegr Hotels & Resorts βρέθηκε στη δεύτερη θέση στην κατηγορία "250 εργαζομένων και άνω" ενώ στον κλάδο της φιλοξενίας καταλαμβάνει την κορυφαία θέση στη λίστα. 

Η λίστα Best Workplaces™ for Women Hellas 2023 περιλαμβάνει εταιρείες που έχουν συμμετάσχει την έρευνα του Great Place to Work® και έχουν πιστοποιηθεί για το καλό εργασιακό τους περιβάλλον από τον οργανισμό μέσα στο 2022. Κάθε εταιρεία που έχει λάβει την πιστοποίηση μέσα στο έτος ήταν υποψήφια για ένταξη στη λίστα εφόσον απασχολεί από 20 εργαζόμενους και πάνω, το μεγαλύτερο από το 33% του πληθυσμού της εταιρείας αποτελείται από γυναίκες και τουλάχιστον το 33% των εργαζόμενων με θέση ευθύνης (προϊστάμενοι, managers) είναι γυναίκες.

GIX_7092

Η διάκριση αυτή για τη bluegr έρχεται ως επιστέγασμα της στρατηγικής της εταιρείας για την παροχή ίσων ευκαιριών στους επαγγελματίες και τα στελέχη στον χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού ανεξαρτήτως φύλου. Η καλλιέργεια της κουλτούρας ισότητας, σεβασμού και συμπερίληψης ξεκινά από την κορυφή, καθώς η CEO κα. Τζίνα Μαμιδάκη, αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία τα ζητήματα που σχετίζονται με τη θετική εργασιακή εμπειρία και την ίση και δίκαιη μεταχείριση των εργαζομένων. Στη bluegr εφαρμόζεται διαφανές και αξιοκρατικό σύστημα σχετικά με τιςαμοιβές και προαγωγές και η εξάλειψη της μισθολογικής διαφοράς ανάμεσα στα δυο φύλα έχει επιτευχθεί σε απόλυτο βαθμό. Η ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής των ανθρώπων που απασχολούνται στην εταιρεία αποτελεί πρωταρχικό στόχο και έχει άρρηκτη σχέση με το εργασιακό ήθος το οποίο διακατέχει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της εταιρίας, με έμφαση στη δημιουργία και διατήρηση ενός ευχάριστου και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος για όλες και για όλους, όπου οι αξίες που πρεσβεύονται γίνονται πράξη καθημερινά. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.