Domotel Xenia Volos: Εξόρμηση στο πιο βραβευμένο ξενοδοχείο της περιοχής

Μια αξέχαστη πρόταση φιλοξενίας συνθέτει και για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το πολυβραβευμένο Domotel Xenia Volos στον Βόλο, όπου τα συνδυάζει όλα… θάλασσα, βουνό και φυσικά "περατζάδα" στην παραλία.

Domotel Xenia Volos: Εξόρμηση στο πιο βραβευμένο ξενοδοχείο της περιοχής

Με το χαρακτηριστικά επιβλητικό του κτίριο μπροστά στη θάλασσα, δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Εξάλλου αποτελεί σημείο αναφοράς στην πόλη εδώ και 55 χρόνια, καθώς προσθέτει στη διαμονή μια ζεστή και προσωποποιημένη εμπειρία φιλοξενίας.

Domotel Xenia Volos: Εξόρμηση στο πιο βραβευμένο ξενοδοχείο της περιοχής - εικόνα 1

Διακριτική πολυτέλεια, μίνιμαλ γραμμές και απαλά χρώματα που ξεκουράζουν το βλέμμα χαρακτηρίζουν όλους τους χώρους, εξασφαλίζοντας ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, προικισμένο με ανεμπόδιστη θέα στην πόλη του Βόλου ή στο Πήλιο. Αν διψάτε για δραστηριότητες παντός τύπου, το Info Desk του Domotel Xenia θα σας προτείνει μια πλούσια γκάμα που περιλαμβάνει από ιππασία στην παραλία, βόλτα με το τρενάκι στα χωριά του Πηλίου, οινογνωσία, ορειβασία, μαθήματα παραδοσιακής μαγειρικής με τους ντόπιους και πολλά άλλα.

Domotel Xenia Volos: Εξόρμηση στο πιο βραβευμένο ξενοδοχείο της περιοχής - εικόνα 2

Στην περίπτωση που θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στην ευεξία και στην αποσυμπίεσή σας, το DreamWay Spa του ξενοδοχείου διαθέτει όλα όσα έχετε ανάγκη: εσωτερική πισίνα, jacuzzi, χαμάμ, σάουνα, υπηρεσίες μασάζ, αλλά και άθληση στο ηλιόλουστο γυμναστήριό, με σύγχρονα όργανα. Επιλέξτε την κατάλληλη θεραπεία προσώπου και σώματος, αφεθείτε σε ένα χαλαρωτικό μασάζ και νιώστε την απόλυτη αναζωογόνηση.

Γνωρίζοντας πως οι ταξιδιωτικές αναμνήσεις πάνε χέρι χέρι με τις γευστικές μνήμες, το Domotel Xenia αποτελεί πόλο έλξης και για γαστρονομικές εμπειρίες υψηλής ποιότητας, με το εστιατόριο Sea you Restaurant να προσφέρει μια σειρά από εκλεκτές γεύσεις προικισμένες από την δημιουργική μεσογειακή και ελληνική κουζίνα.

Πλαστήρα 1, Βόλος, τηλ 24210 92700, domotel.gr, Facebook: Domotel Xenia Volos City Resort

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.