«The Gelsomino Restaurant»: Φίνες γεύσεις σε φόντο Côte d'Azur

Το σικάτο εστιατόριο φέρνει αεράτη φινέτσα στην προμενάδα της Κω, βγαλμένο θαρρείς από κινηματογραφικό καρέ του Φελίνι.

«The Gelsomino Restaurant»: Φίνες γεύσεις σε φόντο Côte d'Azur

Με τις ριγέ τέντες και το σικάτο καθιστικό να υποδέχονται τα χάδια της θαλασσινής αύρας, το «The Gelsomino Restaurant» φέρνει αεράτη φινέτσα στην προμενάδα της Κω, βγαλμένο θαρρείς από κινηματογραφικό καρέ του Φελίνι.

«The Gelsomino Restaurant»: Φίνες γεύσεις σε φόντο Côte d'Azur - εικόνα 1

Κομψές all day λιχουδιές συνοδεύουν τα προσεγμένα του ροφήματα όλη μέρα, η κοσμοπολίτικη ταυτότητά του όμως ξεδιπλώνεται σε όλη τη φινέτσα της όταν ο ήλιος πέφτει και η σάλα αποκτά dinner ατμόσφαιρα, απολύτως ταιριαστή με το μενού που υπογράφει ο πολυβραβευμένος executive chef Παύλος Κυριάκης.

«The Gelsomino Restaurant»: Φίνες γεύσεις σε φόντο Côte d'Azur - εικόνα 2

Με τον Χρήστο Χίτο σε ρόλο chef de cuisine, πιάτα όπως το καλαμάρι με καπνιστό ταραμά, ντομάτα και μάραθο, η μελιτζάνα με miso και σιτάρι με τρούφα ή το μοσχαρίσιο φιλέτο με νιόκι τραχανά, γλυκό σκόρδο, μυρωδικά και καλοκαιρινή τρούφα δίνουν έναν απολαυστικό ορισμό στο fine comfort, την ώρα που η εκλεκτική λίστα κρασιών σιγοντάρει την απόλαυση.

«The Gelsomino Restaurant»: Φίνες γεύσεις σε φόντο Côte d'Azur - εικόνα 3

Κρατήστε χώρο για γλυκό, με πλούσιες συνθέσεις όπως το Baba au rum με βερύκοκο, κρέμα λευκής σοκολάτας παγωτό lime-πιπέρι ή τη σοκολάτα γάλακτος με σαντιγί, καραμέλα και παγωτό δάφνη να κλείνουν ιδανικά το δείπνο.

Ξεν. «Albergo Gelsomino», Βασ. Γεωργίου 1, Κως, 2242020200, FB: Albergo Gelsomino Hotel Kos, IG: @albergogelsominokos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Κωνσταντίνος Μουτζούρης: "Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου δεν είναι "προσφυγονήσια""

Σε σταθερή πορεία ανάκαμψης μετά τη μεγάλη μεταναστευτική κρίση, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου αναδύονται όλο και περισσότερο ως ιδανικός προορισμός για αποδράσεις με πολιτιστικό και γαστρονομικό πρόσημο, κι ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης μιλά στο Αθηνόραμα για τον τρόπο με τον οποίο η περιοχή χαράζει την επόμενη μέρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
25/07/2024

"Από Στόμα σε Στόμα": Η γαστρονομία και ο πολιτισμός της Επανομής από το Κτήμα Γεροβασιλείου

Με μια σειρά από καλαίσθητα μίνι βιβλιαράκια το Κτήμα Γεροβασιλείου φέρνει κοντά μας τον τόπο του, την Επανομή, μέσα από την ιστορία και τον πολιτισμό της, με έμφαση στην τοπική γαστρονομία.

Ο κατήφορος της Μυκόνου - Πτώση τιμών, κίνησης και αίγλης

Η αρχή της καθόδου της Μυκόνου και οι απάντηση των τουριστών.

"Βροχή" οι καταγγελίες στο MyCoast για παραβάσεις στις παραλίες - "Πρωταθλήτριες" έξι περιοχές

Σε περισσότερους από 4.500 ελέγχους προχώρησαν οι Κτηματικές Υπηρεσίες μετά από καταγγελίες πολιτών που αφορούν σε παραλίες και αιγιαλούς.

H Κατερίνα Μισιχρόνη έχει κάνει κρατητήριο στην Αίγυπτο και αυτή είναι μία μόνο από τις αξέχαστες ταξιδιωτικές περιπέτειες που μοιράζεται μαζί μας

Η ηθοποιός Κατερίνα Μισιχρόνη δεν σταματά να ταξιδεύει και μοιράζεται μαζί μας αναμνήσεις, ιδανικούς προορισμούς και απρόοπτα.

"Eκρηξη" τουριστικών εσόδων στο πεντάμηνο

Ποιες χώρες τροφοδοτούν τις επιδόσεις ρεκόρ και το ταξιδιωτικό ισοζύγιο έχει πλεόνασμα.

Νίσυρος: το 2ο GEO/eco-FESTIVAL ΝΙΣΥΡΟΥ φέρνει μουσική και οικολογία στο ηφαίστειο

Αντλώντας ενέργεια από το ζωντανό ηφαίστειο της Νισύρου, το μοναδικό αυτό νησί της Δωδεκανήσου εκπέμπει μηνύματα μουσικής καλλιέργειας και οικολογικής ευαισθησίας μέσα από τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του 2ου GEO/eco-FESTIVAL ΝΊΣΥΡΟΥ με ατμοσφαιρικό σκηνικό τον κρατήρα του ηφαιστείου.