Silent Yoga Retreat για την Καθαρά Δευτέρα στη Μάνη

Πώς θα σας φαινόταν να περάσετε το τριήμερο με μοναδική υπόκρουση τους ήχους της μανιάτικης φύσης;

Silent Yoga Retreat για την Καθαρά Δευτέρα στη Μάνη

Όποιος έχει δοκιμάσει silent yoga, πρακτική δηλαδή χωρίς τη φωνητική καθοδήγηση του δασκάλου γνωρίζει ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα zen εμπειρία. Πόσο μάλλον όταν αυτή συνδυάζεται με τη μοναδική φύση της Μάνης σε ένα υποδειγματικό retreat όπως το Zen Rocks. Για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (4-6 Μαρτίου) έχουν ετοιμάσει ένα retreat zen και αφωνίας αφιερωμένο στα διδάγματα του Thich Nhat γύρω απο το Mindfulness με την ιδρύτρια του χώρου Βιβή Λέτσου.

Silent Yoga Retreat για την Καθαρά Δευτέρα στη Μάνη - εικόνα 1
Βιβή Λέτσου

Όπως αναφέρει η Βιβή "Ακολουθώντας το πρόγραμμα ενός παραδοσιακού Zen Sesshin, θα περάσουμε το τριήμερο στη σιωπή, επιτρέποντας στο μυαλό και το νευρικό τους σύστημα να απελευθερωθούν, να πέσουν σταδιακά στα βάθη του εσωτερικού μας εδάφους, όπου η φύση του Βούδα μας (ή η αφυπνισμένη φύση) μένει. Εδώ, στο χώρο της εσωτερικής καρδιάς, η συμπόνια ανθίζει φυσικά. Η θεραπευτική ενέργεια αρχίζει να ρέει καθώς αναδύεται η εσωτερική σοφία. Θα παίρνουμε γεύματα μαζί στη σιωπή, ιαπωνικό στυλ Oryoke, και θα κρατάμε σιωπή όλη την ημέρα. Θα κάνουμε δύο σύντομες πρακτικές γιόγκα καθημερινά. Μια αργή πρακτική Abhaya Yoga το πρωί θα βοηθήσει το σώμα-νου μας να κινηθεί και να ξεκλειδώσει, και το απόγευμα να αποκατασταθεί απαλά και να χαλαρώσει."


Για περισσοτερες πληροφοριες και εγγραφες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.