Bao για καλό σκοπό στα «Thes Bao» από βραβευμένους σεφ

Bao για καλό σκοπό στα «Thes Bao» από βραβευμένους σεφ

Τα δημοφιλή «fine street food» spots της συμπρωτεύουσας προτείνουν τρεις νέες γεύσεις bao με συνταγές βραβευμένων σεφ και μέρος των εσόδων από τις συνολικές πωλήσεις θα διατεθεί στο «Make a Wish» Ελλάδας. Στα δύο θεσσαλονικιώτικα street στέκια του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο Δημήτρη Παμπόρη (Treehouse), του Γιάννη Ζιάγκα (ιδιοκτήτη του βραβευμένου εστιατορίου «Το Μανιτάρι») και του σεφ Γιάννη Πατέικα, όπου τα αφράτα ασιατικά ψωμάκια ατμού bao έχουν την τιμητική τους, «τρέχουν» μια εξαιρετική πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς με την συμβολή Ελλήνων κορυφαίων σεφ. Τον Οκτώβριο, ο Γκίκας Ξενάκης («Aleria»), ο Άνταμ Κοντοβάς («Kobra»), και ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης («CTC») έφτιαξαν συνταγές για ένα ξεχωριστό bao έκαστος, τα οποία ήταν διαθέσιμα για ένα μήνα και μέρος των εσόδων διατέθηκε στο ίδρυμα «Μέριμνα για το παιδί».

Η πρωτοβουλία συνεχίζεται από 25 Νοεμβρίου για έναν ακόμα μήνα με τους σεφ Πάνο Ιωαννίδη («Ovio»», «Stellar Gastro Cinema»), Γρηγόρη Χέλμη («Mezen») και Βασίλη Μουρατίδη («Squirell» με Χρυσό Σκούφο) να προσφέρουν τρεις συνταγές για ξεχωριστά bao burgers. Με μοσχάρι και κατσικίσιο τυρί chevre, ο Ιωαννίδης, με κροκέτα θαλασσινών ο Μουρατίδης και πρόβειο με μουστάρδα πράσινου κάρυ ο Χέλμης με τα ανάλογα παρελκόμενα φυσικά. Όσοι βρεθείτε Θεσσαλονίκη αξίζει να τα δοκιμάσετε και γιατί τα «Thes Bao» φημίζονται για τις καλές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν αλλά και γιατί αυτόν τον μήνα, μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο «Make a Wish» Ελλάδας.

Καλαποθάκη 3, Θεσσαλονίκη, 2310235225
Λώρη Μαργαρίτη 11, Θεσσαλονίκη, 2310235226

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
17/04/2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.

Η Modus & Amplio ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ανανεωμένο "Bratsera Hotel"

Το "Bratsera" εισέρχεται σε μία νέα εποχή, με ανανεωμένο λογότυπο, νέα ιστοσελίδα και ένα καινούριο γαστρονομικό concept με την υπογραφή δύο κορυφαίων Ελλήνων Chef.

Πώς θα είναι φέτος τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Ευρώπη; Σύμφωνα με το "Conde Nast Traveler" όχι και πολύ αισιόδοξα για την Ελλάδα και τη Μεσόγειο

Η κλιματική αλλαγή και ο υπερτουρισμός αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε το καλοκαίρι, θέτοντας νέα δεδομένα και ως προς τη βιωσιμότητα.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στη Μακεδονία

Έθιμα με ρίζες πίσω στο χρόνο και φύση στον υπερθετικό.