"Bubo Fine Dining Restaurant": Δημιουργική ελληνική κουζίνα στην πιο φίνα εκδοχή της

Το γεμάτο προσωπικότητα σε στιλ, διακόσμηση, αλλά και γεύση εστιατόριο του «Ekies All Senses Resort» παραμένει ένας από τους πιο επιδραστικούς πόλους έλξης των foodies στη γαστρονομική σκηνή της Χαλκιδικής.

«Bubo Fine Dining Restaurant»: Δημιουργική ελληνική κουζίνα στην πιο φίνα εκδοχή της

Με τη λάμψη των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο παλμαρέ του, να συναγωνίζονται το φως από το μαγικό ηλιοβασίλεμα που χαζεύει από τη σάλα του, το γεμάτο προσωπικότητα σε στιλ, διακόσμηση, αλλά και γεύση εστιατόριο του "Ekies All Senses Resort" παραμένει ένας από τους πιο επιδραστικούς πόλους έλξης των foodies στη γαστρονομική σκηνή της Χαλκιδικής, χάρη στην ευρηματικότητα με την οποία επενδύει για άλλη μία χρονιά ο σεφ Δημήτρης Παμπόρης το μενού του.

"Bubo Fine Dining Restaurant": Δημιουργική ελληνική κουζίνα στην πιο φίνα εκδοχή της - εικόνα 1

Νέα πιάτα όπως τα λινγκουίνι σε ζωμό κακαβιάς, με σπαράγγια της θάλασσας, αβγοτάραχο και φρέσκο ψάρι ημέρας, ή ο μπακαλιάρος αγιορείτικος με κρεμμύδι στιφάδο, μαγιονέζα δαμάσκηνο και κρεμμυδόζουμο φέρνουν το λεπτό άγγιγμα του δημιουργού τους στην επιφάνεια, ενώ προτάσεις σαν το φιλέτο από ελληνικό μοσχάρι και πατάτα σαγανάκι με Σαν Μιχάλη, ψητά μανιτάρια και σάλτσα τρούφας, υπογραμμίζουν την αγάπη του σεφ για τα εκλεκτά υλικά της χώρας, σε ένα εστιατόριο όπου η παράδοση και η μοντερνιτέ βαδίζουν πλάι πλάι.

Chef’s tip: "Πόσο συχνά μπορείς να δειπνήσεις σε ένα στιλάτο δεντρόσπιτο; Το "Treehouse” είναι η δεύτερη και πιο exclusive γαστρονομική πρόταση του "Ekies” για τους καλοκαιρινούς μήνες".

Ξεν. "Ekies All Senses Resort", Βουρβουρού, 2375091000, http://ekies.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
17/04/2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.

Η Modus & Amplio ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ανανεωμένο "Bratsera Hotel"

Το "Bratsera" εισέρχεται σε μία νέα εποχή, με ανανεωμένο λογότυπο, νέα ιστοσελίδα και ένα καινούριο γαστρονομικό concept με την υπογραφή δύο κορυφαίων Ελλήνων Chef.

Πώς θα είναι φέτος τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Ευρώπη; Σύμφωνα με το "Conde Nast Traveler" όχι και πολύ αισιόδοξα για την Ελλάδα και τη Μεσόγειο

Η κλιματική αλλαγή και ο υπερτουρισμός αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε το καλοκαίρι, θέτοντας νέα δεδομένα και ως προς τη βιωσιμότητα.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στη Μακεδονία

Έθιμα με ρίζες πίσω στο χρόνο και φύση στον υπερθετικό.