Το καλοκαίρι ξαναγράφεται στο Poseidonion Grand Hotel

Το εμβληματικό ξενοδοχείο των Σπετσών επαναπροσδιορίζει την έννοια της φινετσάτης φιλοξενίας, υποδεχόμενο νέες εγκαταστάσεις και συναρπαστικές γαστρονομικές προτάσεις στη φαρέτρα του.

Το καλοκαίρι ξαναγράφεται στο Poseidonion Grand Hotel

Έχοντας συνδέσει το όνομά του με την ελληνική φιλοξενία, το «Poseidonion Grand Hotel» στις Σπέτσες «γράφει» ένα ακόμη υπέροχο καλοκαίρι, με τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις του, αλλά και ανανεωμένες παροχές, νέες συνεργασίες και ανασχεδιασμένες δραστηριότητες, να υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Το καλοκαίρι ξαναγράφεται στο Poseidonion Grand Hotel - εικόνα 1

Με το κεντρικό του κτήριο να αποτελεί ένα αδιαμφισβήτητο έμβλημα της κοσμοπολίτικης διαμονής εδώ και περισσότερο από 100 χρόνια, το «κόσμημα των Σπετσών» προσθέτει φέτος ένα ακόμη στολίδι στη λαμπερή του πρόταση φιλοξενίας, καλωσορίζοντας στην οικογένειά του το «Pine Estate». Mια ξεχωριστή πρόταση διαμονής για όσους αναζητούν την απόλυτη ιδιωτικότητα, το άλλοτε κυνηγετικό καταφύγιο που μετατράπηκε σε μια πανέμορφη κατοικία, είναι μια φιλόξενη βίλα χτισμένη ανάμεσα σε πεύκα και ελαιόδεντρα, σε μια καταπράσινη έκταση στην Αγία Μαρίνα, πλουτισμένη όλες τις υψηλού επιπέδου παροχές και υπηρεσίες που εγγυάται το brand του «Poseidonion Grand Hotel», σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, πάνω από την παραλία Paradise Beach Spetses.

Το καλοκαίρι ξαναγράφεται στο Poseidonion Grand Hotel - εικόνα 2
Το καλοκαίρι ξαναγράφεται στο Poseidonion Grand Hotel - εικόνα 3
Θεολόγος Αμηράς (δεξιά), Αλέξανδρος Σοροβίγκας (αριστερά)

Παράλληλα, συνεχίζοντας την παράδοση της υψηλής γαστρονομικής εμπειρίας, με έμφαση στις αγνές πρώτες ύλες αλλά και διεθνείς αναφορές, το Ποσειδώνιο καλωσορίζει φέτος τον Θεολόγο Αμηρά στη θέση του Executive Chef στα εστιατόριά του. Με σημαντική πορεία ως head chef για 7 χρόνια στα εστιατόρια του ομίλου Νice n Easy Group και στο «SantAnna Mykonos», αλλά και μαθητεία σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin, ο Θεολόγος Αμηράς, μαζί με τον Sous Chef Αλέξανδρο Σοροβίγκα, επιμελείται ένα ανανεωμένο μενού στο κομψό «Library Brasserie», στο βραβευμένο «Οn the Verandah», στο ρουστίκ «Bostani», τo βιολογικό κτήμα του ξενοδοχείου που προσφέρει μια μοναδική farm-to-table εμπειρία, καθώς και στο «Palms Bar», με επιλεγμένες προτάσεις bites.

Το καλοκαίρι ξαναγράφεται στο Poseidonion Grand Hotel - εικόνα 4

Το καλοκαίρι ξαναγράφεται στο Poseidonion Grand Hotel - εικόνα 5

Όσο για το «Palms», το αγαπημένο bar στη βεράντα του Ποσειδώνιου υποδέχεται φέτος την ομάδα του αθηναϊκού «Μr.Fox The Bar», και μαζί της μια εξαιρετική λίστα από signature cocktails and spirits που υπογράφει ο Πάνος Κανατσούλης, για μια μοναδική advanced cocktail experience κάτω από τα αστέρια. Εδώ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πρωτοποριακούς συνδυασμούς, όπου κεντρικό ρόλο θα παίξουν οι σύγχρονες εκδοχές κλασικών μείξεων, στην ατμοσφαιρική αυλή του Palms Bar από νωρίς το απόγευμα.

Το καλοκαίρι ξαναγράφεται στο Poseidonion Grand Hotel - εικόνα 6

Φυσικά, η εμπειρία «Poseidonion Grand Hotel», δεν θα ήταν πλήρης χωρίς την ευκαιρία για στιγμές χαλάρωσης στο exclusive Idolo Spa, επιλέγοντας από μια εκτεταμένη συλλογή θεραπειών μασάζ, ή στο Paradise Beach στην Αγία Μαρίνα, όπου οι ζεστές μέρες κάτω από τον σπετσιώτικο ήλιο παίρνουν άλλο νόημα. Εδώ, η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά γίνεται ιδανικό καταφύγιο, αφού μετά τις βουτιές στον Σαρωνικό, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις με την υπογραφή του chef Τάσου Μπούφη, που συνδυάζει κλασικά ελληνικά πιάτα και διεθνείς αγαπημένες γεύσεις, αξιοποιώντας βιολογικά λαχανικά από το μποστάνι του Paradise Beach. Τα πιο φρέσκα ψάρια φτάνουν καθημερινά στην κουζίνα του εστιατορίου με την ομάδα να δημιουργεί ελαφριά θαλασσινά πιάτα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι επιλογές sushi στο Sushi Bar. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν και την εμπειρία του δείπνου με φόντο την ειδυλλιακή θέα στην παραλία.

Το καλοκαίρι ξαναγράφεται στο Poseidonion Grand Hotel - εικόνα 7

Το καλοκαίρι ξαναγράφεται στο Poseidonion Grand Hotel - εικόνα 8

Ακόμη κι αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, όμως, η έμπειρη ομάδα concierge του ξενοδοχείου μπορεί να φροντίσει για απαράμιλλες bespoke εμπειρίες στο νησί των Σπετσών, που θα καλύψουν τις επιθυμίες ακόμη και του πιο απαιτητικού επισκέπτη: από τον γύρο του νησιού με ιδιωτικό καΐκι ή yacht, ή εξορμήσεις σε πανέμορφες παραλίες, μέχρι ημερήσιες εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να εξερευνήσουν την ευρύτερη περιοχή με τον καλύτερο τρόπο και πάντα με την υπογραφή του «Poseidonion Grand Hotel».

Το καλοκαίρι ξαναγράφεται στο Poseidonion Grand Hotel - εικόνα 9

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
19/04/2024

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.