Το ανανεωμένο Miraggio δίνει έμφαση (και) στη γαστρονομία

Μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού του καθεστώτος στα τέλη του ’19 αλλά και την παύση της περσινής αναστολής, το πολυτελές ξενοδοχείο της Χαλκιδικής ανεβάζει ταχύτητα με head chef τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Το ανανεωμένο Miraggio δίνει έμφαση (και) στη γαστρονομία

Σε νέα εποχή είναι έτοιμο να περάσει το πολυτελές ξενοδοχείο Miraggio Thermal Spa Resort στην νοτιοδυτική ακτή της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2016. Μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού του καθεστώτος στα τέλη του 2019 και μετά την περσινή αναστολή της λειτουργίας του, τα πάντα είναι έτοιμα ώστε να αναπτυχθεί το ευρύτερο ανανεωμένο σχέδιο της λειτουργίας του.

Η ανανέωση αυτή εμπεριέχει στοιχεία που αφορούν στις εγκαταστάσεις, στη μαρίνα, αλλά και στον χώρο του αθλητισμού, με τη συνεργασία της ακαδημίας τένις του διεθνούς φήμης τενίστα Janko Tipsarevic.

Το ανανεωμένο Miraggio δίνει έμφαση (και) στη γαστρονομία - εικόνα 1
Ο έμπειρος σεφ Γιώργος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του head chef στο Miraggio Thermal Spa Resort

Η γαστρονομία στο επίκεντρο των αλλαγών

Σε αυτό το σχεδιασμό, η γαστρονομία κατέχει εξέχοντα ρόλο, με τον έμπειρο σεφ Γιώργο Παπαδόπουλο (ο οποίος επέστρεψε από την Αμερική) να αναλαμβάνει head chef του ξενοδοχείου. «Η ευθύνη μιας συνεργασίας-πρόκλησης με ωθεί να εμπνευστώ τα μενού τόσο των εστιατορίων αλά καρτ, όσο και του κεντρικού εστιατορίου με μια ξεχωριστή φιλοσοφία για το καθένα, στηριζόμενη όμως σε μια κοινή βάση: την αδιαπραγμάτευτη κουλτούρα στην προμήθεια της καλύτερης πρώτης ύλης με γνώμονα την εποχικότητα· φέτος θα εστιάσουμε στο να ανακαλύψουμε όλα τα προϊόντα της Χαλκιδικής από τον πιο μικρό παραγωγό έως και τον μεγαλύτερο».

Στο «Meat & Wine Bar – Sommelier’s 8», οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν σύγχρονες ελληνικές και διεθνείς κοπές κρέατος αλλά και μία πολύ πλούσια κάβα κρασιών. Στον εξωτερικό χώρο του Lobby, θα λειτουργεί το sushi bar του ξενοδοχείου, ενώ δίπλα στη μαρίνα, στο ανανεωμένο εστιατόριο «Toroneo», οι επισκέπτες θα γευτούν ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά.

Το ανανεωμένο Miraggio δίνει έμφαση (και) στη γαστρονομία - εικόνα 2

Παράλληλα, στην ενότητα του Miraggio Chef`s Table, με στόχο την προώθηση της υψηλής γαστρονομίας, έχει ήδη προγραμματιστεί για φέτος να παραβρεθούν ως καλεσμένοι σεφ ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος και ο Γιώργος Στυλιανουδάκης, ενώ στην πορεία η λίστα αυτή θα ανανεώνεται συνεχώς. Μία ακόμη νέα προσθήκη στο γαστρονομικό τμήμα του ξενοδοχείου αποτελεί η συνεργασία με τον σεφ Meir Adoni, ιδιοκτήτη τριών εστιατορίων σε Νέα Υόρκη, Βερολίνο και Τελ Αβίβ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!

Tα πιο όμορφα (και διάσημα) Christmas markets της Ευρώπης

Ταξίδεψε έστω εικονικά σε μέρη που μυρίζουν γλυκό κρασί και φρεσκοψημένο μπισκότο.

One&Only Aesthesis: Χριστουγεννιάτικη μαγεία στη Ριβιέρα

Στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το One&Only Aesthesis υποδέχεται τη φετινή εορταστική περίοδο με λάμψη, φινέτσα και ανεπιτήδευτη πολυτέλεια.

"Corinthian Village": Στιγμές χαλάρωσης σε ένα παραμυθένιο "χωριό" μια ανάσα από την Αθήνα

Ένα από τα ομορφότερα παραλιακά χωριά της περιοχής, είναι προορισμός των κοντινών μας χειμωνιάτικων εξορμήσεων, με ορμητήριο ένα υπέροχο "χωριό" που προσφέρει ξεχωριστή φιλοξενία.

Από τη Γερμανία με πνεύμα Χριστουγέννων - Μια συνέντευξη με τον Πρέσβη, Andreas Kindl

Μιλήσαμε με τον Πρέσβη Andreas Kindl για τις χριστουγεννιάτικες γερμανικές παραδόσεις της πατρίδας του με αφορμή το θέμα του παιδικού διαγωνισμού ζωγραφικής της Πρεσβείας.

Ιαπωνία ή Νότια Κορέα; Τελικός προορισμός οι ανθισμένες κερασιές

Ταξίδι στην Ανατολή: "Κρας τεστ" ανάμεσα σε Ιαπωνία και Νότια Κορέα - Εκεί που την άνοιξη ανθίζουν οι κερασιές και ο ρομαντισμός της φύσης καθηλώνει.