TUI: Στην Κω το καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2017

O κορυφαίος τουριστικός όμιλος, TUI, επέλεξε ανάμεσα σε 250 κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης ένα ελληνικό ως αυτό με την καλύτερη προοπτική ποιότητας για το 2017.

TUI: Στην Κω το καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2017

O κορυφαίος τουριστικός όμιλος, TUI, επέλεξε ανάμεσα σε 250 κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης ένα ελληνικό ως αυτό με την καλύτερη προοπτική ποιότητας για το 2017.

TUI: Στην Κω το καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2017 - εικόνα 1

O κορυφαίος τουριστικός όμιλος, TUI, επέλεξε ανάμεσα σε 250 κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης ένα ελληνικό ως αυτό με την καλύτερη προοπτική ποιότητας για το 2017. Ο λόγος για το βραβείο «TUI Top Quality Award 2017» που απονεμήθηκε στο ξενοδοχείο Astir Odysseus Kos Resort & Spa.

TUI: Στην Κω το καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2017 - εικόνα 2

To Astir Odysseus ξεκίνησε την λειτουργία του το 2009 στην Κω ενώ το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται σε ξενοδοχεία με την υψηλότερη βαθμολογία από τον επισκέπτη-αξιολογητή της TUI. Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε 250 ξενοδοχεία που είχαν σκορ τουλάχιστον 8,7 σε μια κλίμακα από το 0 έως το 10.

TUI: Στην Κω το καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2017 - εικόνα 3

Το Astir Odysseus Kos Resort & Spa είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα 5* το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του το 2009. Βρίσκεται στην περιοχή Τιγκάκι, σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης της Κω και 22 χλμ. από το αεροδρόμιο του νησιού. Διαθέτει 337 δωμάτια, σουίτες και μεζονέτες αρκετά από τα οποία με την δική τους πισίνα. Παράλληλα, διαθέτει 5 εξωτερικές πισίνες, μία εσωτερική, μπαρ και εστιατόρια καθώς και χώρους άθλησης ενηλίκων και απασχόλησης παιδιών. Επίσης, είναι φιλικό προς ΑΜΕΑ καθώς διαθέτει 10 ειδικά σχεδιασμένα δωμάτια ενώ και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι διαμορφωμένοι ειδικά ώστε να υπάρχει εύκολη πρόσβαση.

TUI: Στην Κω το καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2017 - εικόνα 4

Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει τόσο για τις εγκαταστάσεις όσο και για τις πλούσιες υπηρεσίες του. Η διακριτική πολυτέλεια και η υψηλή κομψότητα σε συνδυασμό με τις σύγχρονες ανέσεις, συνθέτουν το εξαιρετικό κράμα φιλοξενίας και άνεσης που οδήγησε το ξενοδοχείο στην κορυφή της κατάταξης. Μοντέρνα διακόσμηση, λειτουργικότητα, casual πολυτέλεια και αισθητική κομψότητα συνθέτουν το κατάλληλο σκηνικό για τις ιδανικές διακοπές κάθε επισκέπτη στο νησί της Κω.

Astir Odysseus Kos Resort & Spa

Τιγκάκι, Κως, 2242049900

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.