"Τop Job Creator" ο Πάνος Παλαιολόγος

Για τη δημιουργία των περισσότερων θέσεων εργασίας μέσα στο 2015, βραβεύτηκε ο Πρόεδρος & Ιδρυτής της HotelBrain στην ετήσια συνάντηση της Endeavor Greece.

«Τop Job Creator» ο Πάνος Παλαιολόγος

Για τη δημιουργία των περισσότερων θέσεων εργασίας μέσα στο 2015, βραβεύτηκε ο Πρόεδρος & Ιδρυτής της HotelBrain στην ετήσια συνάντηση της Endeavor Greece.

"Τop Job Creator" ο Πάνος Παλαιολόγος - εικόνα 1

Για τη δημιουργία των περισσότερων θέσεων εργασίας μέσα στο 2015, βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο ΔΣ της Endeavor Greece, Μιχάλη Χανδρή, ο Πρόεδρος & Ιδρυτής της ΗotelBrain, Πάνος Παλαιολόγος, κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Συνάντησης της Endeavor Greece, στο Μουσείο της Ακρόπολης. Πιο συγκεκριμένα, στα 130 ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η δραστήρια εταιρεία ξενοδοχειακού management, δημιουργήθηκαν περισσότερες από 3.500 χιλιάδες θέσεις εργασίας.

"Σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που διανύουμε, ο Τουρισμός έχει αποδείξει ότι είναι από τους ελάχιστους υγιείς τομείς της οικονομίας μας, ο οποίος δημιουργεί ταυτόχρονα σημαντικά έσοδα και θέσεις εργασίας" δήλωσε αμέσως μετά τη βράβευσή του ο Πάνος Παλαιολόγος και συνέχισε "Η σημερινή διάκριση είνσι πολύ σημαντική για εμάς και απολύτως σύμφωνη με το όραμα της Endeavor, το οποίο παρουσίασε στην έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος ΔΣ της Endeavor Greece, Μιχάλης Χανδρής, τη στήριξη, δηληδή, της επιχειρηματικότητας ως μοχλό δημιουργίας θέσεων εργασίας και ανάπτυξης στην Ελλάδα".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Kastanea House and bar": Μοντερνιτέ μέσα στο καστανόδασος στο Καρπενήσι

Με έμπνευση από τα σαλέ της βόρειας Ευρώπης, της Αυστρίας και της Βαυαρίας, ο ιδιοκτήτης και φανατικός ταξιδευτής Νίκος Τσιάγκας δημιούργησε ένα καταφύγιο χαλάρωσης με υψηλή αισθητική, που εκτείνεται από το σχεδιασμό μέχρι την εμπειρία φιλοξενίας.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
02/12/2023

"Selestina boutique hotel": Το Καρπενήσι σε πρώτο πλάνο

Προικισμένο με μια έξοχη θέα στις κεραμοσκεπές που μπλέκονται με τα έλατα, το γοητευτικό και πετρόχτιστο "Selestina boutique hotel" είναι ιδανική αφετηρία για βόλτες στο κέντρο της πόλης, αλλά και για εξορμήσεις στα γύρω ορεινά χωριά.

"Origami Boutique Residencies": Ένα ρομαντικό στολίδι θαλπωρής στο Ναύπλιο

Ντελικάτο και φίνο στο σχεδιασμό του, σαν τα ιαπωνικά origami απ’ τα οποία αντλεί το όνομά του, συνθέτει το μπουκέτο boutique φιλοξενίας του με ντιζαϊνάτα lofts, διώροφες κατοικίες και άνετες private pool σουίτες, όλες τους με υπέροχη θέα στο Γαλαξίδι.

"Blé Vin": Το κρασί αλλιώς στη Θεσσαλονίκη

400 διαμάντια Ελλήνων και ξένων οινοποιών σε μια μεγάλη λίστα by the glass, αλλά και για αγορά ή άμεση απόλαυση στα τραπέζια από κορμούς καρυδιάς με μια σταθερή έξτρα χρέωση (cork fee).

"Roots": Vegan για όλους στη Θεσσαλονίκη

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε την κοσμοπολίτικη νοστιμιά της πόλης… αλλιώς;

"Μαιτρ και Μαργαρίτα": Μπιστρονομία αλά γκρεκ στη Θεσσαλονίκη

Η ελληνική μπιστρονομία προσεγγίζεται εδώ σε κάθε πτυχή της, ξεκινώντας από την επιλογή των πρώτων υλών που γίνεται με προσοχή και επιμονή.

"Moldee Bar Restaurant": Avant garde γαστρονομία που σπάει το καλούπι στη Θεσσαλονίκη

Μία από τις σημαντικότερες εστιατορικές αφίξεις των τελευταίων ετών στη Θεσσαλονίκη.