Ονειρόπετρα: Ρέει… cosy design στο Καρπενήσι!

Στις παρυφές του Βελουχιού, λίγο πριν από το Καρπενήσι και δίπλα από ένα μαγευτικό μικρό ποτάμι, η «Ονειρόπετρα» υπόσχεται πανέμορφα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα γουικέντ.

Ονειρόπετρα: Ρέει… cosy design στο Καρπενήσι!

Λατρεύει την παράδοση, αποθεώνοντας ταυτόχρονα το σύγχρονο design. Αναβαθμίζει το επίπεδο της φιλοξενίας, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη μοναδικότητα του ορεινού τοπίου. Στις παρυφές του Βελουχιού, λίγο πριν από το Καρπενήσι και δίπλα από ένα μαγευτικό μικρό ποτάμι, η «Ονειρόπετρα» υπόσχεται πανέμορφα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα γουικέντ.

Ονειρόπετρα: Ρέει… cosy design στο Καρπενήσι! - εικόνα 1

Υπάρχει ένα σημείο στο έμπα του Καρπενη­σιού, λίγο μετά το τούνελ, που είναι στην κυριολεξία χωμένο στα πλατάνια και στα έλατα. Λέγεται Άμπλας, και εδώ, σε αυτήν τη θέση δίπλα από ένα μικρό ποταμάκι που ρέει ασταμάτητα, «φύτρωσε» πρόσφατα μια «Ονειρόπετρα». Ένα μικρό boutique ξενοδοχείο, μέλος της Hotel Brain, γι’ αυτούς που θέλουν όχι απλώς να ονειρευτούν, αλλά να ζήσουν ένα υπέροχο φθινοπωρινό γουικέντ στο βουνό. να κάνουν μια βαθιά βουτιά αναζωογονητικής κάθαρσης σ’ ένα από τα πιο όμορφα τοπία της Ελλάδας, όπως είναι αυτό της Ευρυτανίας.

Η ολοκλήρωση της Εθνικής μέχρι τη Λαμία έφερε πια πολύ κοντά έναν από τους δημοφιλέστερους φθινοπωρινούς και χειμερινούς προορισμούς, ο οποίος μάλιστα είναι από τις λίγες ορεινές περιοχές της χώρας που δεν υπόστειλε τη σημαία της ξενοδοχειακής ανάπτυξης στα χρόνια της κρίσης, με αρκετά αξιόλογες μονάδες.

Ονειρόπετρα: Ρέει… cosy design στο Καρπενήσι! - εικόνα 2

Η «Ονειρόπετρα», δημιούργημα μιας ομάδας νέων ανθρώπων που αγαπούν τη φύση και τη φιλοξενία όσο και το design και την τεχνολογία, καταφέρνει να σε κερδίσει με πολλούς τρόπους. Αγαπά την πέτρα και το ξύλο, τιμώντας την παράδοση της περιοχής, αλλά αποθεώνει ταυτόχρονα το σύγχρονο design υπηρετώντας την αισθητική και την άνεση. Τα δωμάτιά της, όλα σουίτες (deluxe, superior, απλές και junior), είναι πολύ άνετα, με πολύ αναπαυτικά κρεβάτια, τζάκια (μόνο στις δύο πρώτες κατηγορίες δωματίων), μικρά εξοπλισμένα κουζινάκια και βεράντες με απίστευτη θέα στο Βελούχι.

Η διακόσμησή τους από την εταιρεία Love.it είναι προσεγμένη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, υπηρετώντας τη μίνιμαλ αισθητική που αφήνει χώρο στην ομορφιά που βρίσκεται… έξω από το δωμάτιο. Το ίδιο ισχύει και στους κοινόχρηστους χώρους, στο εστιατόριο και στο μπαρ (εδώ σερβίρεται ένα πολύ ενδιαφέρον και χορταστικό πρωινό και φαγητό, με λίγα αλλά ιδιαίτερα πιάτα), απ’ όπου η θέα προς το βουνό αλλά και το ποτάμι είναι μοναδική.

Ονειρόπετρα: Ρέει… cosy design στο Καρπενήσι! - εικόνα 3

Έλλειψη πάντως θεωρούμε, ιδιαίτερα για τους χειμερινούς μήνες που δεν μπορείς να κάθεσαι έξω, ένα όμορφο χαλαρό καθιστικό για να συγκεντρώνονται οι παρέες γύρω από το τζάκι. Έκπληξη για τους επισκέπτες οι δύο κουκλίστικες φιλανδικές ξύλινες σάουνες που έχουν στηθεί σε μια ξύλινη εξέδρα στην άκρη του ξενοδοχείου, πάνω ακριβώς από το ποτάμι. Φαντάζεστε την εμπειρία με το γύρω τοπίο χιονισμένο;

Info 2237021112, www.oniropetra.gr.
Eιδική προσφορά για τους αναγνώστες του «α» (εκτός εορτών) € 90 σε απλή σουίτα με πρωινό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.