Sexy weekend με τη... Nikki

Εκκεντρικό, αντισυμβατικό, «αυθάδες» και εγωκεντρικό, το «Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli» ξεδιπλώνει τη σέξι γοητεία του στον πανέμορφο κόλπο του Πόρτο Χέλι.

Sexy weekend με τη... Nikki

Εκκεντρικό, αντισυμβατικό, «αυθάδες» και εγωκεντρικό, το «Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli» ξεδιπλώνει τη σέξι γοητεία του στον πανέμορφο κόλπο του Πόρτο Χέλι.

Η τοποθεσία

Sexy weekend με τη... Nikki - εικόνα 1

Στην άκρη του απόλυτα καρτποσταλικού κόλπου του Πόρτο Χέλι, που γεμίζει ιστιοπλοϊκά κάθε Σαββατοκύριακο, το 60’s ξενοδοχείο «Yuli» πέρασε πέρυσι το καλοκαίρι σε νέα εποχή ως «Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli»^ το πρώτο στη Μεσόγειο και ένα από τα ελάχιστα εκτός Αμερικής lifestyle resorts του premium brand παραλιών. Από το 1998 που ο Jack Penrod παρουσίασε ένα πρωτοποριακό τότε beach club concept, όπου το φαγητό, η μουσική, η μόδα, ο κινηματογράφος παντρεύονται με τον ήλιο και τη θάλασσα, η Nikki Beach έχει γίνει συνώνυμο της πιο σέξι παραλίας στον κόσμο.

Τα δωμάτια

Sexy weekend με τη... Nikki - εικόνα 2

Από τα μεγαλύτερα και κομψότερα που έχουμε συναντήσει στα ελληνικά ξενοδοχεία, προσφέρουν ένα διαρκές παιχνίδισμα των αισθήσεων: καθρέφτες παντού, κρυφοί φωτισμοί επίσης παντού, από την εντυπωσιακή πλάτη-instalation του κρεβατιού μέχρι τα πιο απρόσμενα σημεία, η μπανιέρα, επί της ουσίας in-yer-face στον κυρίως χώρο, ο πάγκος καλυμμένος με μαλακό δέρμα, το signature Nikki aroma να τυλίγει τον χώρο.

Sexy weekend με τη... Nikki - εικόνα 3

Χάρη στο μελετημένο mood lighting και ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, την μία νομίζεις ότι είσαι σε κάποιο club με όλα τα φώτα αναμμένα και την άλλη σε μια ατμοσφαιρική chill-out area. Το προσωποποιημένο MyBar γεμίζει με φιάλες σε κανονικό μέγεθος, ακόμα και της αρεσκείας σας αν έχετε φροντίσει να το συνεννοηθείτε πριν την άφιξή σας. Χτυπώντας την πόρτα και φωνάζοντας «House Quality», μια ευγενική κοπέλα θα σας φέρει τις signature κίτρινες Nikki πετσέτες και εμφιαλωμένα νερά σε μια διάφανη τσάντα παραλίας.

Το Beach Club

Sexy weekend με τη... Nikki - εικόνα 4

Εδώ χτυπά η καρδιά του ξενοδοχείου, από το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου, με τα αναπαυτικά δερμάτινα day beds αλλά και τις σεζλόνγκ και τα stools του μπαρ που βυθίζονται στην πισίνα, η οποία όντας ρηχή και ευπρόσδεκτα δροσερή δείχνει να αποτελεί περισσότερο ένα πρόσχημα για φλερτ και κοινωνικοποίηση. Την ίδια στιγμή, κάποιοι μπορεί να προτιμήσουν την ιδιωτικότητα της πριβέ πισίνας σε κάποια pool suite ή τα υπερυψωμένα daybeds με τις κουρτίνες τραβηγμένες, ωστόσο η ατμόσφαιρα ευνοεί κυρίως το concept «ορατός από παντού».

Sexy weekend με τη... Nikki - εικόνα 5

Ιδανικό για την αρχή της ημέρας ένα κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ αλλά παρόλα αυτά σέξι, όπως το «Passionata» με χυμό πορτοκαλιού, φρούτα του πάθους και τσάι από ιβίσκο, λίγο προτού περάσετε στα signature cocktails (St. Barths Caribbean Storm κ.λπ.) και τα Nikki Beach pitchers.

Τα εστιατόρια

Sexy weekend με τη... Nikki - εικόνα 6

Στη βεράντα του «Nikki Café», πάνω ακριβώς από την πισίνα, θα καθίσετε για το πρωινό, το οποίο διανθίζεται με πολλά χειροποίητα εδέσματα, αλλά και από το μεσημέρι και μετά για δημοφιλή έθνικ, διεθνή και ελληνικών αποχρώσεων πιάτα από τον σεφ Γιώργο Γάτσια.

Sexy weekend με τη... Nikki - εικόνα 7

Τα ιδιαιτέρως καλοφτιαγμένα sushi (στα «πρέπει» οτιδήποτε με τόνο που προέρχεται από το γειτονικό ψαροχώρι της Κοιλάδας) σερβίρονται απλωμένα στα χαρακτηριστικά ξύλινα sushi dragons, ενώ αν θέλετε να παραμείνετε πιστοί στο sexy concept ιδανική είναι η Sexy Salad, με αστακό, καβούρι, γαρίδες και Kani Kama σε καυτερή μαγιονέζα με τριμμένο μαρούλι iceberg, αβοκάντο, μάνγκο, αγγούρι και Tobiko.

Sexy weekend με τη... Nikki - εικόνα 8

Από τη δύση του ηλίου και μετά, η δράση μεταφέρεται στο «Pearl Rooftop Lounge Bar», την πιο προνομιακή «βεράντα» της περιοχής, που σερβίρει σε stool και καναπέδες, ενθαρρύνοντας τη λογική του μοιράζεσθαι, του lounging, του cocktail & food pairing, συνοδεία καταπληκτικής θέας και μουσικής από dj.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.