Το Sani Gourmet ξαναπαίρνει τον Δρόμο του Μεταξιού

Το γαστρονομικό φεστιβάλ του «Sani Resort» επιστρέφει στις 8-17/5 με καλεσμένους σεφ από την Κίνα, την Ινδία, την Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γεωργία, την Ιταλία…

Το Sani Gourmet ξαναπαίρνει τον Δρόμο του Μεταξιού

Το γαστρονομικό φεστιβάλ του «Sani Resort» επιστρέφει στις 8-17/5 με καλεσμένους σεφ από την Κίνα, την Ινδία, την Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γεωργία, την Ιταλία…

Το Sani Gourmet ξαναπαίρνει τον Δρόμο του Μεταξιού - εικόνα 1
Ο δυάστερος Yau Tim Lai θα παρουσιάσει την κουζίνα του στο Sea You Up

Για δεύτερη χρονιά το γαστρονομικό φεστιβάλ του «Sani Resort» βαδίζει στον Δρόμο του Μεταξιού – μια διαδρομή που καθόρισε τις πολιτισμικές ανταλλαγές Ανατολής και Δύσης. Από τις 8 έως τις 17 Μαΐου από τα εστιατόρια του ξενοδοχειακού συγκροτήματος της Χαλκιδικής θα παρελάσουν γεύσεις της Άπω και Εγγύς Ανατολής και της Μεσογείου. Guest chefs ο Κινέζος Yau Tim Lai (δύο Michelin), ο Ινδός Alfred Prasad και ο Ιταλός Lorenzo Cogo (από ένα αστέρι), ο Kemal Demirasal (Τουρκία), ο Anar Gasimov (Αζερμπαϊτζάν), η Τamara Gachechiladze (Γεωργία), o Hamid Salimian (Ιράν) και ο δικοί μας, βραβευμένοι με Χρυσό Σκούφο Τάσος Μαντής («Ηytra») και Χρύσανθος Καραμολέγκος («Ντομάτα»). Πληροφορίες στο 2374099500.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.