Νέος Αντιπρόεδρος των Small Luxury Hotels ο Πάνος Παλαιολόγος

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της HotelBrain είναι ο πρώτος Έλληνας που εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του γνωστού ξενοδοχειακού brand.

Νέος Αντιπρόεδρος των Small Luxury Hotels ο Πάνος Παλαιολόγος

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της HotelBrain είναι ο πρώτος Έλληνας που εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του γνωστού ξενοδοχειακού brand.

Νέος Αντιπρόεδρος των Small Luxury Hotels ο Πάνος Παλαιολόγος - εικόνα 1

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain, κος Πάνος Παλαιολόγος, εκλέχθηκε πρόσφατα Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο των Small Luxury Hotels of the World. Οι σχετικές διαδικασίες που έλαβαν χώρα πριν από λίγες ημέρες στην έδρα των SLH στο Λονδίνο, ανέδειξαν τον κο Παλαιολόγο στην θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, καθιστώντας τον έτσι τον πρώτο Έλληνα που εκλέχθηκε ποτέ στο Διοικητικό Συμβούλιο του group και, ακολούθως, τον πρώτο Έλληνα Αντιπρόεδρο στην ιστορία του. Τα Small Luxury Hotels of the World διαθέτουν σήμερα στο χαρτοφυλάκιο τους περισσότερα από 520 ανεξάρτητα μικρά πολυτελή ξενοδοχεία, σε περισσότετες από 80 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Kastanea House and bar": Μοντερνιτέ μέσα στο καστανόδασος στο Καρπενήσι

Με έμπνευση από τα σαλέ της βόρειας Ευρώπης, της Αυστρίας και της Βαυαρίας, ο ιδιοκτήτης και φανατικός ταξιδευτής Νίκος Τσιάγκας δημιούργησε ένα καταφύγιο χαλάρωσης με υψηλή αισθητική, που εκτείνεται από το σχεδιασμό μέχρι την εμπειρία φιλοξενίας.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
02/12/2023

"Selestina boutique hotel": Το Καρπενήσι σε πρώτο πλάνο

Προικισμένο με μια έξοχη θέα στις κεραμοσκεπές που μπλέκονται με τα έλατα, το γοητευτικό και πετρόχτιστο "Selestina boutique hotel" είναι ιδανική αφετηρία για βόλτες στο κέντρο της πόλης, αλλά και για εξορμήσεις στα γύρω ορεινά χωριά.

"Origami Boutique Residencies": Ένα ρομαντικό στολίδι θαλπωρής στο Ναύπλιο

Ντελικάτο και φίνο στο σχεδιασμό του, σαν τα ιαπωνικά origami απ’ τα οποία αντλεί το όνομά του, συνθέτει το μπουκέτο boutique φιλοξενίας του με ντιζαϊνάτα lofts, διώροφες κατοικίες και άνετες private pool σουίτες, όλες τους με υπέροχη θέα στο Γαλαξίδι.

"Blé Vin": Το κρασί αλλιώς στη Θεσσαλονίκη

400 διαμάντια Ελλήνων και ξένων οινοποιών σε μια μεγάλη λίστα by the glass, αλλά και για αγορά ή άμεση απόλαυση στα τραπέζια από κορμούς καρυδιάς με μια σταθερή έξτρα χρέωση (cork fee).

"Roots": Vegan για όλους στη Θεσσαλονίκη

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε την κοσμοπολίτικη νοστιμιά της πόλης… αλλιώς;

"Μαιτρ και Μαργαρίτα": Μπιστρονομία αλά γκρεκ στη Θεσσαλονίκη

Η ελληνική μπιστρονομία προσεγγίζεται εδώ σε κάθε πτυχή της, ξεκινώντας από την επιλογή των πρώτων υλών που γίνεται με προσοχή και επιμονή.

"Moldee Bar Restaurant": Avant garde γαστρονομία που σπάει το καλούπι στη Θεσσαλονίκη

Μία από τις σημαντικότερες εστιατορικές αφίξεις των τελευταίων ετών στη Θεσσαλονίκη.