LE CONVIVIAL

Ένα καινούργιο, ζεστό και πολυτελές boutique hotel με άποψη κάνει το ρετρό "Σαββατοκύριακο στο Ξυλόκαστρο" να ακούγεται ξανά προκλητικό. Ιδιαίτερα όταν αυτό διαθέτει κι ένα πανέμορφο, ανατολίτικης αισθητικής mini-spa, όπου απολαμβάνεις το shiatsu ζαλισμένος από τη μυρωδιά του ροδόνερου...

LE CONVIVIAL

Spa weekend στο Ξυλόκαστρο

Ένα καινούργιο, ζεστό και πολυτελές boutique hotel με άποψη κάνει το ρετρό «Σαββατοκύριακο στο Ξυλόκαστρο» να ακούγεται ξανά προκλητικό. Ιδιαίτερα όταν αυτό διαθέτει κι ένα πανέμορφο, ανατολίτικης αισθητικής mini-spa, όπου απολαμβάνεις το shiatsu ζαλισμένος από τη μυρωδιά του ροδόνερου...

Η εικόνα της λιτής μοντέρνας πρόσοψης δίνει τη θέση της σε εσωτερικούς χώρους που -με προσωπική φροντίδα των ιδιοκτητών- παραπέμπουν άμεσα σε ύφος Τοσκάνης. Η πρώτη ευχάριστη έκπληξη μόλις περνάς την είσοδο -έπονται περισσότερες- διεγείρει… την όσφρηση. Σε τυλίγουν νωχελικά τα αρώματα των αιθέριων ελαίων του μικρού spa, που διαχέονται στο χώρο υποδοχής. Εκεί, μεγάλες μπερζέρες και αναπαυτικοί καναπέδες ενισχύουν τη χαλαρωτική διάθεση, που μελετημένα αποπνέει το γενικότερο concept του ξενοδοχείου. Τα δωμάτια στους ορόφους -εννέα σουίτες και τρία δίκλινα- είναι άνετα, με διαφορετικούς χρωματισμούς, επίπλωση και συλλεκτικά αντικείμενα, αλλά πάντα στο ίδιο ύφος ρομαντικής πολυτέλειας. Στα μπάνια κυριαρχεί η πορσελάνη, το μάρμαρο, τα ψηφιδωτά.

Κατεβείτε στο ισόγειο και μην αντισταθείτε στην πρόκληση του χαμάμ, της ρεφλεξολογίας, του ροδόνερου, του μασάζ, του rissole και του shiatsu πριν παραδοθείτε στο υδρομασάζ της μικρής υπαίθριας πισίνας. Μη διστάσετε να μπείτε όσο κρύο κι αν κάνει: είναι θερμαινόμενη. Το πρωινό σε πορσελάνινα σερβίτσια, πλούσιο και με γευστικές εκπλήξεις βιολογικών προϊόντων, θα σας το σερβίρουν όταν και όπου επιθυμείτε.

Παρ’ όλο που οι κοινόχρηστοι χώροι είναι κάπως περιορισμένοι και η θέα από τα δωμάτια δεν προσφέρεται για να ρεμβάζεις στη θάλασσα, επικρατεί αυτή η αίσθηση κομψής χαλαρότητας και ευγενικής φιλοξενίας που γοητεύει. Φεύγοντας μπορείτε να πάρετε μαζί σας γλυκίσματα, σπιτικά προϊόντα, αρωματικά σαπούνια και πολλά είδη -κυρίως συλλεκτικά- με την υπογραφή και την ποιότητα Busatti, ειδικά σχεδιασμένα για το ξενοδοχείο.

Θάνος Λαμπρόπουλος
tlambropoulos@athinorama.gr
INFO

LE CONVIVIAL Βαγενά 2, Ξυλόκαστρο Κορινθίας, 27430/29103, φαξ 27430/29104, κρατήσεις 2104293854. www.leconvivial.com.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.