Διακοπές last minute

Aν ακόμη ψάχνετε ιδέες για διακοπές τσεκάρετε τις προσφορές που ανακαλύψαμε ανά την Ελλάδα και σίγουρα θα βρείτε ένα ξενοδοχείο στα μέτρα σας.

Διακοπές last minute

Ολοκαίνουργια all-suite hotels, οικογενειακές μονάδες, ατμοσφαιρικά boutique hotels και βίλες, από τα νησιά ως τα βουνά. Αν ακόμη ψάχνετε ιδέες για διακοπές τσεκάρετε τις προσφορές που ανακαλύψαμε ανά την Ελλάδα και σίγουρα θα βρείτε ένα ξενοδοχείο στα μέτρα σας.

«Sheraton Rhodes Resort» Ρόδος

Διακοπές last minute - εικόνα 1

Το εμβληματικό «Sheraton Rhodes Resort», στην κοσμοπολίτικη Ιξιά και σε κοντινή απόσταση από την πόλη της Ρόδου, προσφέρει αυτό το καλοκαίρι δύο ελκυστικά πακέτα ειδικά για οικογένειες. Το πρώτο αφορά family δωμάτια με θέα στη θάλασσα ή το βουνό, ένα διπλό κρεβάτι και δύο μονά (με δυνατότητα για δύο επιπλέον κρεβάτια για παιδιά έως 14 ετών) και τηλεόραση LCD 32 ιντσών, με τιμές που ξεκινούν από € 180 τη βραδιά για μια τετραμελή οικογένεια. Το δεύτερο είναι ιδανικό για όσους έχουν μεγαλύτερα παιδιά, αφορά δύο interconnecting δωμάτια με θέα στη θάλασσα ή το βουνό και δύο ξεχωριστά μπάνια με τιμές από € 208 τη βραδιά για μια τετραμελή οικογένεια. Και τα δύο πακέτα προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση στο υποδειγματικό kid’s club και περιλαμβάνουν πλούσιο πρωινό. Ακόμα παρέχονται ειδικές δραστηριότητες για παιδιά όπως και υπηρεσίες babysitting. (2241075000, www.sheraton.com/rhodes)

«Skiathos Palace» Σκιάθος

Το ιστορικότερο ξενοδοχείο της Σκιάθου απλώνεται αμφιθεατρικά σε έναν καταπράσινο λόφο πάνω από τις διάσημες Κουκουναριές με τα αεράτα δωμάτιά του να παρέχουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Τα facilities είναι εκείνα που θα περιμένατε σε μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα υψηλού επιπέδου (ασύρματο Internet, γήπεδο τένις, υπηρεσίες babysitting, παιδική χαρά κ.ά.). Για τις βουτιές σας, μπορείτε να επιλέξετε είτε τις Κουκουναριές είτε τα κοντινά Μάραθα, με αναπαυτικές ξαπλώστρες και ομπρέλες. Οι τιμές των δωματίων για όλη την καλοκαιρινή περίοδο ξεκινούν από € 59,50 το άτομο την ημέρα. (2427049700, www.skiathos-palace.gr)

«Mareblue Apostolata Resort & Spa» Κεφαλονιά

Διακοπές last minute - εικόνα 2

Καταλαμβάνει αμφιθεατρικά ένα λόφο στη Σκάλα της Κεφαλονιάς και φτάνει μέχρι τη θάλασσα όπου θα κάνετε τις βουτιές σας. Η κεντρική μονάδα αλλά και τα μπανγκαλόους αποπνέουν αίσθηση μοντέρνας φρεσκάδας, ενώ οι λάτρεις της χαλάρωσης θα εκτιμήσουν το spa. Θα βρείτε ακόμα δύο εστιατόρια και εξωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό και αναπαυτικές ξαπλώστρες. Τα δωμάτια είναι διαφόρων τύπων, με κύριο χαρακτηριστικό τους την άνεση και τον καλό εξοπλισμό. Πέρα από τους λάτρεις της χαλάρωσης, το «Mareblue Apostolata» ενδείκνυται και για οικογένειες, καθώς διαθέτει παιδική εξωτερική πισίνα, δύο kid’s club, ενώ παρέχονται και υπηρεσίες babysitting. Τον Αύγουστο οι τιμές ξεκινούν από € 56 το άτομο ανά ημέρα με ημιδιατροφή. (2671083581-2, www.marebluehotels.gr)

Louis Hotels Κέρκυρα

Διακοπές last minute - εικόνα 3

Η γνωστή αλυσίδα μεγάλων ξενοδοχείων Louis Hotels, με έντονη παρουσία σε Κέρκυρα, Ρόδο, Ζάκυνθο, Μύκονο, Κρήτη και Κύπρο, κάνει φέτος ειδικές προσφορές για οικογένειες. Έτσι λοιπόν μέχρι δύο παιδιά διαμένουν στο δωμάτιο των γονιών τους εντελώς δωρεάν, ενώ εκείνοι απολαμβάνουν τιμές μειωμένες έως και 20%, τόσο σε προγράμματα ημιδιατροφής όσο και all-inclusive, για τουλάχιστον τέσσερις διανυκτερεύσεις. Μόνο στην Κέρκυρα έχετε τέσσερα ξεχωριστά Louis Hotels στη διάθεσή σας, όλα με ειδικές παροχές για παιδιά: το βραβευμένο και πλήρως ανακαινισμένο «Louis Kerkyra Golf» στις Αλυκές, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο αλλά και την Παλιά Πόλη, το «Louis Corcyra Beach» με υπέροχους κήπους και πέντε πριβέ παραλίες στον κόλπο των Γουβιών, το «Iti Louis Grand Hotel» στην πασίγνωστη παραλία της Γλυφάδας και το πιο budget «Primasol Louis Ionian Sun» στην ακτή του Αγίου Ιωάννη Μελιτειέων. (www.louishotels.com)

«Homer’s View» Ιθάκη

Διακοπές last minute - εικόνα 4

Στο χωριό Κολιερή της βόρειας Ιθάκης, περιτριγυρισμένες από ελιές και κυπαρίσσια, βρίσκονται οι δίδυμες βίλες «Homer’s View», ιδανικές για γαλήνιες και αυτόνομες διακοπές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Διώροφες και χτισμένες σε παραδοσιακό στιλ, αλλά με μοντέρνες πινελιές, διαθέτουν δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια στον επάνω όροφο, ενώ το ισόγειο, με αρκετό χώρο για τη μεγάλη κουζίνα και το σαλόνι, βγάζει στη βεράντα με την πισίνα και το BBQ. Κοιμίζουν άνετα μέχρι έξι άτομα, ενώ οι παροχές περιλαμβάνουν ασύρματο Internet, δορυφορική τηλεόραση, καθώς και υπηρεσίες καθαρισμού. Για τον Αύγουστο, οι τιμές κυμαίνονται από € 160 την ημέρα για δύο άτομα μέχρι € 220 για τέσσερα άτομα, ενώ αν κλείσετε και τις δύο απολαμβάνετε επιπλέον έκπτωση 20%. (2674031791, 6950268987, www.homersview.com)

«Calme Boutique Hotel» Πάρος

Διακοπές last minute - εικόνα 5

Ολοκαίνουργιο all suite ξενοδοχείο με ισχυρές δόσεις island chic πολυτέλειας στον Δρυό της Πάρου, πολύ κοντά στην παραλία της Χρυσής Ακτής. Και οι επτά σουίτες έχουν θέα στη θάλασσα, διαθέτουν private pool, ενώ φωτιστικά Artemide, κλινοσκεπάσματα White Company London και high tech λεπτομέρειες προσθέτουν νότες πολυτέλειας στους design εσωτερικούς χώρους. Στη βεράντα με την εξαιρετική θέα θα απολαύσετε τόσο το πρωινό σας όσο και gourmet δημιουργίες από τον executive chef Ιωσήφ Σηκιανάκη. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα βρείτε ακόμα wellness centre, μια συλλογή από τιρμπουσόν με σπάνια κομμάτια, ενώ μπορείτε ακόμα να συμμετάσχετε και σε workshop βυζαντινής αγιογραφίας. Επικοινωνήστε μαζί τους για τις προσφορές γνωριμίας που ισχύουν την καλοκαιρινή περίοδο. (2284028695, www.calmehotelparos.com)

«Aigis Suites» Τζια

Διακοπές last minute - εικόνα 6

Εννέα σουίτες ιδιαίτερης αισθητικής, διακοσμημένες η καθεμία στο δικό της ύφος, με arty στιλ και ποιοτικό εξοπλισμό και επίπλωση, περιμένουν τους απαιτητικούς ταξιδιώτες να βρουν έναν παράδεισο χαλάρωσης μόλις μια ώρα από την Αθήνα. Πριβέ βεράντες, ιδιαίτερη αρχιτεκτονική με την τζιώτικη πέτρα να πρωταγωνιστεί, μοναδική θέα, ένα πολύ ατμοσφαιρικό spa, γεύσεις με ελληνικό χρώμα και μπάρα με άποψη συνθέτουν ένα πολυτελές καταφύγιο που ανεβάζει τα στάνταρ του νησιού. Επικοινωνήστε μαζί τους για τις εποχικές προσφορές. www.aigisuites.com, 2288021825.

«Cavos», Τήνος

Διακοπές last minute - εικόνα 7

Το συγκρότημα διαμερισμάτων «Cavos» βρίσκεται σε προνομιακή θέση στην άκρη της παραλίας του Αγίου Σώστη και σε απόσταση μόλις 5 χλμ. από τη Χώρα της Τήνου. Αποτελείται από 30 καλαίσθητα διαμερίσματα και studios που σχηματίζουν ένα μικρό χωριό με παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στιλ και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Όλα τα διαμερίσματα είναι άνετα, λειτουργικά και πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα, καθιστικό, ασύρματη σύνδεση στο Internet και ωραία μπαλκόνια με θέα στο πέλαγος. Το «Cavos» διαθέτει ακόμα γυμναστήριο και αίθουσα πινγκ πονγκ και μπιλιάρδου, ενώ παρέχει στους επισκέπτες και δωρεάν ξαπλώστρες στην παραλία του συγκροτήματος. Οι ειδικές τιμές για τους αναγνώστες του «α» ξεκινούν από € 95 το δίκλινο ανά διανυκτέρευση με πρωινό και ισχύουν για όλο τον Αύγουστο. (2283024224-5, www.cavos-tinos.com)


«Belvedere» Μύκονος

Τα διώροφα κτίρια κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής που απαρτίζουν το διακριτικά πολυτελές «Belvedere» στη Χώρα της Μυκόνου κρύβουν μέσα τους εντυπωσιακούς κοινόχρηστους χώρους σχεδιασμένους από το Rockwell Group και υπέροχα δωμάτια αφαιρετικού design, όπου το λευκό μάρμαρο συνυπάρχει με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η ξεχωριστή ατμόσφαιρα του «Belvedere» ενισχύεται από signature υπηρεσίες όπως οι ιδιαίτερες περιποιήσεις με υλικά βιολογικής προέλευσης που παρέχονται στο spa του ξενοδοχείου ή η προμήθεια κεριών, αρωμάτων και ατμοσφαιρικής μουσικής, για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα από το δωμάτιό σας. Στη διάθεσή σας και τα δύο διάσημα εστιατόρια «Matsuhisha Mykonos» και «Belvedere Club». Για τη high season οι ειδικές τιμές των δωματίων ξεκινούν από € 490 με πρωινό. (2289025122, www.belvederehotel.com)

«Palazzo Ploes» Σύρος

Το εσωτερικό του εμβληματικού νεοκλασικού που στεγάζει το «Palazzo Ploes» στην καρδιά της Ερμούπολης θυμίζει αίθουσα τέχνης. Για τη διακόσμηση των δωματίων αλλά και των κοινόχρηστων χώρων έχουν χρησιμοποιηθεί αυθεντικά έργα τέχνης, βενετσιάνικα φωτιστικά, χειροποίητα χαλιά και μαρμάρινα μπάνια. Προνομιακή η θέα από το cafe της βεράντας, απίθανα βολικό το πέτρινο ντεκ με τις ξαπλώστρες για βουτιές απευθείας στη θάλασσα. Οι τιμές για δίκλινο δωμάτιο τον Αύγουστο ξεκινούν από € 200 και περιλαμβάνουν πρωινό, ελεύθερη χρήση mini bar και Internet καθώς και εφημερίδα. Για τους πολύ απαιτητικούς, υπάρχει και η Frontsea Suite των 80 τ.μ., με ατμόλουτρο, υδρομασάζ και τιμή στα € 750 ανά διανυκτέρευση. (2281079360, www.hotelploes.gr)

«Ωλίαρος» Αντίπαρος

Ο ξενώνας «Ωλίαρος» βρίσκεται στον ήσυχο οικισμό του Αγίου Γεωργίου της Αντιπάρου και ακριβώς απέναντι από το νησάκι Δεσποτικό. Χάρη στην πρόσφατη ανακαίνιση, τα 8 αυτόνομα διαμερίσματα διαθέτουν πλέον στρώματα Coco-mat και κουζίνες με όμορφους χτιστούς πάγκους. Φροντισμένος και ο κήπος όπου σερβίρεται το πρωινό με ντόπια βιολογικά προϊόντα και χειροποίητες μαρμελάδες της γιαγιάς. Οι τιμές για δίκλινο δωμάτιο με πρωινό τον Αύγουστο κυμαίνονται στα € 110, ωστόσο σημειώστε ότι για τις κρατήσεις του Σεπτεμβρίου θα παρέχονται δωρεάν τα καγιάκ του ξενώνα για θαλασσινές εξερευνήσεις, ενώ θα οργανωθεί και σεμινάριο γιόγκα. (2284024506, www.oliaros.gr)

«Αρχοντικό Αγγέλου» Λέρος

Το «Αρχοντικό Αγγέλου» είναι μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα με ξεχωριστή ατμόσφαιρα καθώς στεγάζεται σε ένα όμορφο αρχοντικό του 19ου αιώνα στα Άλιντα της Λέρου. Καθισμένοι στο θαυμάσιο κήπο και απολαμβάνοντας ένα ποτό από το self service bar, θα ταξιδέψετε νοερά σε άλλες εποχές. Τα δωμάτια διαφόρων μεγεθών είναι διακοσμημένα παραδοσιακά και διαθέτουν ανεμιστήρες οροφής, ένα από τα σημάδια της φιλικής πολιτικής προς το περιβάλλον. Ιδιαίτερα πλούσιο και το πρωινό, ενώ αν το ζητήσετε θα σας ετοιμάσουν και κάποιο ελαφρύ γεύμα ή σνακ για τις βόλτες σας. Οι τιμές για δίκλινο δωμάτιο τον Αύγουστο ξεκινούν από € 60. (2247022749, www.hotel-angelou-leros.com)

«Hotel Meni» Κως

Μονάχα η περαντζάδα στέκεται ανάμεσα στο «Hotel Meni» και τα χιλιόμετρα λευκής άμμου και καταγάλανων νερών της παραλίας Τιγκάκι στην Κω. Απλά και καλόγουστα τα δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, αρκετά τα family rooms που διαθέτουν δική τους κουζίνα. Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν ήρεμες διακοπές, αλλά προσφέρεται και σαν βάση για να ανακαλύψετε τις ομορφιές της γύρω περιοχής. Από το διπλανό οικισμό Μαστιχάρι θα πάρετε το καραβάκι που θα σας περάσει απέναντι στην ειδυλλιακή Ψέριμο, ενώ η βουνοκορφή Ζια με το διάσημο ηλιοβασίλεμα απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο. Οι τιμές για τον Αύγουστο ξεκινούν από € 50 το άτομο την ημέρα με πρωινό. Επιπλέον στους αναγνώστες του «α» προσφέρεται ένα δείπνο στο a la carte εστιατόριο του ξενοδοχείου με 50% έκπτωση. (2242069217, www.hotelmenibeach.com)

«Ελαιώνας της Γέρας» Λέσβος

Διακοπές last minute - εικόνα 8

Αν οι ιδανικές διακοπές για εσάς σημαίνουν απομόνωση, ριλάξ και επιστροφή στη φύση, τότε ο «Ελαιώνας της Γέρας» στον ομώνυμο κόλπο της Λέσβου φαντάζει ιδανική επιλογή. Σε ένα καταπράσινο κτήμα 9 στρεμμάτων θα βρείτε αμφιθεατρικά χτισμένους ξενώνες με δίκλινα και τρίκλινα διαμερίσματα, καθώς και αυτόνομες κατοικίες με καλή θέα και απλή αλλά καλόγουστη διακόσμηση. Στην κουζίνα του συγκροτήματος ετοιμάζονται μικρά γεύματα με υλικά από το κτήμα, ενώ παρέχονται ακόμα ποδήλατα βουνού, minivan, φουσκωτό και ιστιοφόρο. Για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο οι τιμές για δίκλινο διαμέρισμα ξεκινούν από € 60 το βράδυ χωρίς πρωινό και παράλληλα οι επτά διανυκτερεύσεις προσφέρονται στην τιμή των 6, οι 10 στην τιμή των 8 και οι 14 στην τιμή των 11. (2251052028, www.lesvoseleon.gr)

«Varos Village» Λήμνος

Διακοπές last minute - εικόνα 9

Αγροτουρισμός με στοιχεία πολυτέλειας είναι το concept του «Varos Village» στο γραφικό χωριό Βάρος της Λήμνου. Μια σειρά από δραστηριότητες θα κάνουν απολαυστικότερη την παραμονή σας στα ανακαινισμένα πετρόχτιστα αρχοντικά και τους πέτρινους αλευρόμυλους του οικισμού, που πλέον φιλοξενούν διαμερίσματα, μεζονέτες και σουίτες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Θα μαζέψετε από το μποστάνι του ξενοδοχείου ζαρζαβατικά, τα οποία στη συνέχεια θα μαγειρέψετε με τις συνταγές που θα βρείτε στο δωμάτιό σας, θα επιδοθείτε σε μαθήματα ψαρέματος με έπαθλο κακαβιά στην ιδιόκτητη παραλία του ξενοδοχείου, που διαθέτει υπέροχο ξύλινο ντεκ και αναπαυτικές ξαπλώστρες, ενώ θα έχετε ακόμα στη διάθεσή σας μεγάλη πισίνα, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο και αίθουσα μασάζ. Για τον Αύγουστο, οι τιμές σε superior δίκλινο ξεκινούν από € 90 την ημέρα. Στους αναγνώστες του «α» προσφέρεται ειδικό μενού γευσιγνωσίας της λημνιακής κουζίνας στο εστιατόριο «Veranda» του ξενοδοχείου με € 15 το άτομο χωρίς τα ποτά. (2254031728, www.varosvillage.com)

Heliotrope Hotels Λέσβος

Δύο μονάδες, το «Heliotrope Boutique Hotel» και το «Heliotrope Resort Hotel», σε απόσταση μόλις 2,5 χλμ. από την αρχοντική πόλη της Μυτιλήνης, προσφέρονται για όσους θέλουν να συνδυάσουν χαλάρωση με θέα στη θάλασσα και ανέσεις. Βρίσκονται μόλις 30 μ. από την παραλία και λιγότερο από 100 μ. από την παραλία της Βαρειάς (Βίγλα), με την παραδοσιακή ταβέρνα «Νοσταλγία» (με ζωντανή μουσική) σε κοντινή απόσταση. Σημειώστε ότι υπάρχουν δωμάτια με διάφορους τύπους υδρομασάζ, ενώ διατίθενται laptops και free WiFi. Οι τιμές για το δίκλινο τον Αύγουστο κυμαίνονται στα € 80 (21-31/8) και € 85 (1-20/8). (2251045857, www.heliotrope.gr)

«Antzi Studios» Αίγινα

Τα «Antzi Studios» στο γραφικό ψαροχώρι της Πέρδικας στην Αίγινα αποτελούνται από τέσσερα πετρόχτιστα κτίρια μέσα σε κήπο και γύρω από πισίνα. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κουζίνα για πλήρη αυτονομία, ωστόσο ξεχωρίζουν τα πιο καινούργια από αυτά αλλά και οι σουίτες των 45 τ.μ. χάρη στην ανάλαφρη διακόσμησή τους με στοιχεία pop art. Τα μεγαλύτερα δωμάτια φιλοξενούν έως και πέντε άτομα και είναι ιδανικά για οικογένειες. Σπιτικά εδέσματα συνοδεύουν το πρωινό σας που σερβίρεται στην όμορφη τραπεζαρία. Στα συν και οι ιδιαίτερα προσιτές τιμές που για όλο τον Αύγουστο ξεκινούν από € 60 για double studio με πρωινό. Ορισμένα από αυτά, με θέα σε μικρό κήπο, προσφέρονται στους αναγνώστες του «α» στην ειδική τιμή των € 45 το βράδυ με πρωινό. (2297061446, www.antzistudios.gr)

«Costa Navarino» Πύλος

Διακοπές last minute - εικόνα 10

Τα πακέτα προσφορών του «Costa Navarino» για 3, 5 ή 7 διανυκτερεύσεις που περιλαμβάνουν και αλέ-ρετούρ μεταφορά έρχονται εκείνη τη στιγμή που φανταζόσαστε διακοπές με μια δόση bespoke πολυτέλειας και φόντο τις πανέμορφες παραλίες της Μεσσηνίας και τα ηλιοβασιλέματα στο Ιόνιο. Ανάμεσα στα facilities που θα ομορφύνουν την παραμονή σας εδώ ξεχωρίζει το Ananzoe Spa, με θεραπείες και προϊόντα εμπνευσμένα από την αρχαία Ελλάδα, όπως και η Agora, meeting point του συγκροτήματος, αφού διαθέτει από καταστήματα και εστιατόρια μέχρι θερινό σινεμά. Τα παιδιά σας θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το πρωτοποριακό kid’s club Cocoon αλλά και το Sand Castle, στο οποίο μάλιστα υπάρχει και δυνατότητα διανυκτέρευσης. Οι τιμές στο πιο πολυτελές «Romanos», μέλος της Starwood Hotels, ξεκινούν από € 265 το δίκλινο με πρωινό, ενώ στο πιο οικογενειακό κι ανάλαφρο «Westin Resort» από € 220. Η μεταφορά σας στο ξενοδοχείο γίνεται με ιδιωτικά πούλμαν που αναχωρούν δύο φορές την ημέρα (1.30 και 7.30 μ.μ.) από το Ελευθέριος Βενιζέλος. Αντίστοιχα δύο αναχωρήσεις πραγματοποιούνται και από το «Costa Navarino» (6 και 11 π.μ.) με κατεύθυνση το ίδιο σημείο. (2723096500, romanoscostanavarino.com και 2732095000, www.westincostanavarino.com)

«Ξενώνας Ιλάκια» Νέα Φιγαλία Ηλείας

Διακοπές last minute - εικόνα 11

Μικρή αλλά ιδιαίτερη ξενοδοχειακή μονάδα, που στεγάζεται σε πλήρως ανακαινισμένο αρχοντικό του 19ου αιώνα στη Νέα Φιγαλία Ηλείας. Τα εξωτικά νερά του Θολού απέχουν μόλις είκοσι λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ ο Ναός του Επικούρειου Απόλλωνα και οι καταρράκτες της Νέδας θα γεμίσουν το χρόνο σας εκείνες τις φορές που δεν θα έχετε όρεξη για θάλασσα. Ο ξενώνας διαθέτει τέσσερα ευρύχωρα και καλόγουστα διαμερίσματα, ιδανικά για ζευγάρια ή μικρές οικογένειες που αναζητούν αυτονομία. Όλα είναι πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα, τηλεόραση, καθιστικό, ασύρματο Internet και τζάκι (θυμηθείτε το και για το χειμώνα), ενώ παρέχονται και φρέσκα είδη για το πρωινό σας. Η μεγάλη πέτρινη αυλή είναι ό,τι πρέπει για χαλαρές καλοκαιρινές βραδιές και θέα μέχρι το Ιόνιο Πέλαγος κατά τη διάρκεια της μέρας, ενώ αυτή την εποχή ο ξενώνας φιλοξενεί και την ατομική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Ορίζοντες» του Άρη Φιλιππόπουλου. Για όλο τον Αύγουστο, η παραμονή σε δίκλινο διαμέρισμα κοστίζει € 70 την ημέρα, ενώ στις έξι διανυκτερεύσεις η μία προσφέρεται δωρεάν. (2625041366, www.ilakia.gr)

«Philothea Guest House» Μάνη

Διακοπές last minute - εικόνα 12

Ο οικολογικός ξενώνας «Philothea», πρόσφατη άφιξη στο χωριό Δροσοπηγή της ανατολικής Μάνης, προσφέρει privacy αλλά και απεριόριστη θέα από το Γύθειο μέχρι τον Κότρωνα. Αποτελείται από όμορφες, πέτρινες αυτόνομες κατοικίες, επιφάνειας 55-65 τ.μ., που διαθέτουν ευρύχωρα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια (το ένα με τζακούζι), σαλόνι με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τζάκι, δύο κτιστούς καναπέδες-κρεβάτια και βεράντα με πανοραμική θέα. Αν και η Δροσοπηγή βρίσκεται σε υψόμετρο 400 μ. μπορείτε σε λιγότερο από δέκα λεπτά να βουτάτε στην παραλία του Σκουταρίου. Επίσης, αν είστε 5-6 άτομα, μπορείτε να εκμεταλλευθείτε την προσφορά για τους αναγνώστες μας και να κλείσετε μια ολόκληρη κατοικία για επτά διανυκτερεύσεις στην ειδική τιμή των € 400. Η προσφορά ισχύει από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. (6932900021, www.philothea.gr)

«Sivota Diamond Spa Resort» Σύβοτα

Διακοπές last minute - εικόνα 13

Το πολυτελές resort στο λόφο του οικισμού Σύβοτα με πανοραμική θέα στον κόλπο της Μπέλλα Βράκα κινείται στον κατηγορία του affordable luxury. Διαθέτει δωμάτια και σουίτες διαφόρων τύπων, ξεχωριστό συγκρότημα μπανγκαλόους αλλά και τρεις βίλες με ιδιωτικές πισίνες. Οι εγκαταστάσεις του resort περιλαμβάνουν ακόμα δύο εστιατόρια, τρεις εξωτερικές πισίνες (η μια για παιδιά), παιδική χαρά αλλά κι ένα spa με προϊόντα της Anne Semonin. Ειδικά για το μήνα Αύγουστο, το «Sivota Diamond Spa Resort» κάνει μια απίθανη προσφορά: Προσφέρει από 90€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα και πρωινό! Η προσφορά περιλαμβάνει δωρεάν χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, του υδρομασάζ, της σάουνας, του χαμάμ και του γυμναστηρίου. (2665093286, www.sivotadiamond.gr)

«Karavia Lux Inn» Άφησσος Πηλίου

Διακοπές last minute - εικόνα 14

Τα «Karavia Lux Inn» είναι μια ολοκαίνουργια μονάδα με luxury apartments, χτισμένη αμφιθεατρικά σε λόφο πάνω από την Άφησσο και φοβερή θέα στον Παγασητικό. Αν και εξωτερικά κυριαρχεί το παραδοσιακό πετρόχτιστο στιλ, το εσωτερικό των δωματίων ακολουθεί απόλυτα μοντέρνες γραμμές, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί φυσικά υλικά με σεβασμό στο περιβάλλον. Όλα διαθέτουν στρώματα Coco-mat, γεωθερμικό κλιματισμό, ασύρματο Internet και μεγάλες επίπεδες τηλεοράσεις. Ντόπια προϊόντα χρησιμοποιούνται τόσο για το πλούσιο πρωινό όσο και για τα lunch baskets που θα σας ετοιμάσουν για τις βόλτες σας, ενώ εντυπωσιακός είναι και ο χώρος της πισίνας με infinity view στη θάλασσα. Ειδικά για τους αναγνώστες του «α» οι τιμές για δίκλινο δωμάτιο με πρωινό ξεκινούν από € 130 ανά διανυκτέρευση για όλο τον Αύγουστο με δώρο τη χρήση του υπαίθριου τζακούζι που βρίσκεται σε απομονωμένο χώρο ιδανικό για ρομαντικές στιγμές. (2423033722, www.karavia-lux-inn.gr)

«Limneon Resort & Spa» Καστοριά

Δεν θα χορταίνετε τις απίθανες βίστες στη λίμνη της Καστοριάς από το «Limneon Resort & Spa». Τα μεγάλα δωμάτια και οι σουίτες διαφόρων τύπων ξεχωρίζουν για την ποιοτική τους επίπλωση. Για όλη την καλοκαιρινή περίοδο μπορείτε να εκμεταλλευθείτε τα πακέτα προσφορών για 4 ή 7 διανυκτερεύσεις τα οποία ξεκινούν από € 43 το άτομο με ημιδιατροφή ή από € 50 το άτομο με πλήρη διατροφή και το πρώτο παιδί μέχρι 12 ετών δωρεάν. Περιλαμβάνουν διαμονή σε πολυτελή δωμάτια, γεύματα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, καθημερινή είσοδο στο Noufaro Spa για χρήση της θερμαινόμενης εσωτερικής πισίνας, του χαμάμ, του υδρομασάζ και του γυμναστηρίου, δωρεάν Internet στο δωμάτιο και χρήση της εξωτερικής πισίνας. (2467085160, www.limneon.gr)

«Ξενώνας Βάττυνα» Νεστόριο Καστοριάς

Η φυσιολατρία δεν γνωρίζει εποχές και ο «Ξενώνας Βάττυνα», κυριολεκτικά πάνω στον Αλιάκμονα και σε απόσταση αναπνοής από τον Γράμμο, αποτελεί ιδανική βάση για να επιδοθείτε σε μια σειρά από δραστηριότητες του είδους όπως rafting, αναρρίχηση, ορειβασία, πεζοπορία και διάσχιση φαραγγιών με φόντο την πανέμορφη φύση της περιοχής. Ο ιδιοκτήτης του ξενώνα Παντελής Δημητριάδης, όντας ο ίδιος πιστοποιημένος συνοδός βουνού, θα σας συμβουλέψει αλλά και θα φροντίσει για την ασφάλειά σας. Αν μάλιστα η παρέα σας αποτελείται από τουλάχιστον οκτώ άτομα, θα έχετε στη διάθεσή σας εντελώς δωρεάν τα τετρακίνητα οχήματα του ξενώνα αλλά και έμπειρο συνοδό για μια μοναδική εκδρομή που θα σας περάσει από τα Λιβάδια Κοτύλης και τη Λίμνη Μουτσάλια σε υψόμετρο 1.730 μέτρων. Αν πάλι διαθέτετε δικά σας 4Χ4 οχήματα, θα χαράξετε μαζί του τη δική σας tailor made διαδρομή. Η τιμή των καλοβαλμένων δίκλινων δωματίων του ξενώνα για τον Αύγουστο είναι € 50 την ημέρα με πρωινό, ενώ οι εκδρομικές προφορές προϋποθέτουν τουλάχιστον τρεις διανυκτερεύσεις. (2467031118, www.vatina.gr)

«Hotel Nafpaktos» Ναύπακτος

Τώρα το καλοκαίρι η Ναύπακτος είναι στα καλύτερά της. Οι δυο της παραλίες με τα αιωνόβια πλατάνια, το Γρίμποβο στα ανατολικά και η Ψάνη στα δυτικά, σφύζουν από ζωή. Όπως άλλωστε και η ίδια η πόλη, με το κάστρο να την ατενίζει από ψηλά, το πολυ-φωτογραφημένο Λιμάνι, το Ρολόι και το πάντα πολύβουο Στενοπάζαρο. Το κλασικό ξενοδοχείο πόλης «Hotel Nafpaktos» στην παραλία του Γριμπόβου προσφέρεται για την παραμονή σας εδώ. Διαθέτει ευρύχωρους κοινόχρηστους χώρους και μεγάλα άνετα δωμάτια με βεράντα, αρκετά από αυτά με φανταστική θέα στον Κορινθιακό Κόλπο, τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και το κάστρο. Οι τιμές για δίκλινο δωμάτιο με πρωινό τον Αύγουστο ξεκινούν από € 50. (2634023788, www.hotelnafpaktos.gr)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.