Tα καλύτερα κάμπινγκ

Είναι η πιο low budget και back to nature επιλογή διακοπών. Η Μαρία Κρύου επιλέγει μερικά από τα καλύτερα κάμπινγκ σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς.

Tα καλύτερα κάμπινγκ

Είναι η πιο low budget και back to nature επιλογή διακοπών. Η Μαρία Κρύου επιλέγει μερικά από τα καλύτερα κάμπινγκ σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς.

Club Αγία Άννα

Tα καλύτερα κάμπινγκ - εικόνα 1

Το κάμπινγκ
Μοιάζει με μικρό χωριό! Η καλή οργάνωση σε συνδυασμό με το φυσικό περιβάλλον το τοποθετούν στις top θέσεις των φανατικών campers. Τα παιδιά ξεσαλώνουν στον παιδότοπο. (2227097250).

Η περιοχή
Η Βόρεια Εύβοια, μέσα στα πεύκα, είναι σκέτη αποκάλυψη για όσους τη γνωρίζουν για πρώτη φορά. Η Αγία Άννα είναι ένα από τα πιο τουριστικά μέρη της με μια μεγάλη αμμουδιά και καλό λαογραφικό μουσείο.

Κοντινές εκδρομές
Τουριστικά αναπτυγμένη η Λίμνη, ένα από τα ομορφότερα χωριά της Βόρειας Εύβοιας, το ίδιο και η Κερασιά. Οι φυσιολάτρες μην παραλείψετε κι ένα πέρασμα από το φαράγγι της Μπουλοβίναινας.

Armenistis

Tα καλύτερα κάμπινγκ - εικόνα 2

Το Κάμπινγκ
Είναι ένα από τα πιο καλά οργανωμένα κάμπινγκ της χώρας, με δραστηριότητες για παιδιά, δυνατότητα για σπορ, ακόμη και οργανωμένες μουσικές βραδιές... Νοικιάζουν και σκηνές αλλά και τροχόσπιτα (2375091487).

Η περιοχή
Ένας καταπράσινος κόλπος σας περιμένει στον οικισμό Σάρτη, στην ανατολική Σιθωνία Χαλκιδικής. Φουλ του πράσινου, ψιλή άμμος κι εξωτικά νερά που θυμίζουν Σεϋχέλλες.

Κοντινές εκδρομές
Από τον Όρμο Παναγιάς φεύγει ένα βαρκάκι με το οποίο θα βολτάρετε προς το Άγιον Όρος και τα νησάκια της Βουρβουρούς. Με το Ι.Χ. αξίζει να επισκεφθείτε το παραδοσιακό χωριό Παρθενώνας.

Coralli

Tα καλύτερα κάμπινγκ - εικόνα 3

Το Κάμπινγκ
Είναι από τα πιο καλά εξοπλισμένα κάμπινγκ που μπορεί να βρει κάποιος στις Κυκλάδες και, πέρα από τις πολλές σκιές, διαθέτει και κάποια bungalows χτισμένα με βάση την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική (2281051073).

Η περιοχή
Τα Λιβαδάκια της Σερίφου, όπου βρίσκεται το κάμπινγκ, απέχουν μόλις πέντε λεπτά από το λιμάνι. Ενώ διαθέτουν πολλές επιλογές για διασκέδαση, πολλοί επιλέγουν ριλάξ στην παραλία.

Κοντινές εκδρομές
Με μηχανάκι ή αυτοκίνητο (με... αντοχή στους χωματόδρομους) ανακαλύψτε τις ωραιότερες παραλίες του νησιού, την Ψιλή Άμμο, τον Άγιο Σώστη, τον Κουταλά, το Καλό Αμπέλι, το Γάνεμα, τη Βαγιά.

Ναυτίλος

Tα καλύτερα κάμπινγκ - εικόνα 4

Το Κάμπινγκ
Τα ψηλά δέντρα εξασφαλίζουν τη σκιά που χρειάζεστε. Υπάρχει, ωστόσο, δυνατότητα διαμονής και σε δωμάτιο. Διαθέτει εστιατόριο και πισίνα (2665071419).

Η περιοχή
Βρίσκεται στην Πλαταριά, ένα μικρό ψαροχώρι της Θεσπρωτίας, το οποίο έχει αναπτυχθεί τουριστικά τελευταία και αποτελεί προορισμό ιδανικό για οικογένειες.

Κοντινές εκδρομές
Στα γειτονικά Σύβοτα με τις καταγάλανες παραλίες αλλά και τα ταβερνάκια που σερβίρουν νοστιμότατους θαλασσινούς μεζέδες. Αν έχετε διάθεση να γράψετε χιλιόμετρα, αξίζει η βόλτα μέχρι το Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης.

Παπά Νερό

Tα καλύτερα κάμπινγκ - εικόνα 5

Το Κάμπινγκ
Κυριολεκτικά πνιγμένο στο πράσινο, μπορεί να φιλοξενήσει σε 20 στρ. μικρού και μεγάλου μεγέθους σκηνές, τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, ενώ διαθέτει τις βασικές παροχές ενός κάμπινγκ και χώρο Internet (2426031319).

Η περιοχή
Μέχρι πριν από μερικά χρόνια την παραλία Παπά Νερό στο Ανατολικό Πήλιο τη γνώριζαν μόνο οι ψαγμένοι ταξιδιώτες που αναζητούσαν ηρεμία. Και σήμερα όμως παραμένει ένα επίγειο ησυχαστήριο με θέα στο Αιγαίο.

Κοντινές εκδρομές
Ολόκληρη η ακτογραμμή του Ανατολικού Πηλίου έχει πολλές αμμουδιές να ανακαλύψετε, όπως η απέραντη παραλία του Αϊ-Γιάννη. Υπέροχο είναι το γειτονικό λιμανάκι της Νταμούχαρης, όπως και η Τσαγκαράδα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.

Η Modus & Amplio ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ανανεωμένο "Bratsera Hotel"

Το "Bratsera" εισέρχεται σε μία νέα εποχή, με ανανεωμένο λογότυπο, νέα ιστοσελίδα και ένα καινούριο γαστρονομικό concept με την υπογραφή δύο κορυφαίων Ελλήνων Chef.

Πώς θα είναι φέτος τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Ευρώπη; Σύμφωνα με το "Conde Nast Traveler" όχι και πολύ αισιόδοξα για την Ελλάδα και τη Μεσόγειο

Η κλιματική αλλαγή και ο υπερτουρισμός αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε το καλοκαίρι, θέτοντας νέα δεδομένα και ως προς τη βιωσιμότητα.