Cavo Olympo Luxury Resort & Spa

Εντυπωσιακή είναι η άνοδος της Πιερίας, με νέες αφίξεις που τη βάζουν για τα καλά στον τουριστικό χάρτη της χώρας. Ευκαιρία να την ανακαλύψετε αυτό το Πάσχα μένοντας στο «Cavo Olympo Luxury Resort & Spa», το οποίο ανοίγει τη Μεγάλη Εβδομάδα στην Πλάκα Λιτόχωρου με πολλά σχέδια για το μέλλον. 

Cavo Olympo Luxury Resort & Spa

Εντυπωσιακή είναι η άνοδος της Πιερίας, με νέες αφίξεις που τη βάζουν για τα καλά στον τουριστικό χάρτη της χώρας. Ευκαιρία να την ανακαλύψετε αυτό το Πάσχα μένοντας στο «Cavo Olympo Luxury Resort & Spa», το οποίο ανοίγει τη Μεγάλη Εβδομάδα στην Πλάκα Λιτόχωρου με πολλά σχέδια για το μέλλον.

Cavo Olympo Luxury Resort & Spa - εικόνα 1

Το «Cavo Olympo Luxury Resort & Spa» είναι ένα ολοκαίνουργιο πεντάστερο resort που αναμένεται να κάνει τη διαφορά στην όμορφη παραθαλάσσια Πλάκα Λιτόχωρου. «Σε έναν τόπο που δεν φημίζεται για τις πολυτελείς εγκαταστάσεις ήταν προτεραιότητα και όραμά μου η δημιουργία ενός πολυτελούς ξενοδοχείου το οποίο σέβεται τη φύση και τιμά τον επισκέπτη», μας λέει ο ιδιοκτήτης Προκόπης Κωνσταντόπουλος. «Η καταγωγή μου και το δέσιμο που αισθάνομαι με την περιοχή με ώθησαν να επενδύσω σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Πλάκα. Η περιοχή έχει ουσιαστική ανάγκη από παραγωγικά έργα, που θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη του υψηλού τουρισμού, σε έναν τόπο φιλόξενο κι ευλογημένο από τη φύση», μας λέει ο κ. Κωνσταντόπουλος. «Έτσι η Πιερία αποκτά όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική επιλογή κύριων πολυήμερων διακοπών για Έλληνες και ξένους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ελάχιστες τοποθεσίες μπορούν να συνδυάσουν τα κρυστάλλινα νερά και τη χρυσή άμμο με το μαγευτικό καταπράσινο τοπίο που προσφέρει ο μυθικός Όλυμπος, η οικολογική αξία του οποίου έχει αναγνωριστεί από την UNESCO».

Cavo Olympo Luxury Resort & Spa - εικόνα 2

Ποιος είναι όμως ο χαρακτήρας του resort; «Ονειρευτήκαμε ένα οικολογικό καταφύγιο, όπου ο άνθρωπος και το περιβάλλον συνυπάρχουν αρμονικά. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους ψάχνουν μια πρόταση πολυτέλειας και θαλπωρής συνδυασμένη με παραδοσιακή φιλοξενία και ξεκούραση. Η περιοχή αποτελεί εναλλακτικό προορισμό για φυσιολάτρες, ορειβάτες και αναρριχητές απ’ όλο τον κόσμο».

Το «Cavo Olympo Luxury Resort & Spa» θα λειτουργεί όλο το χρόνο, αφού συνδυάζει εύκολη πρόσβαση από το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης αλλά και κοντινή απόσταση από τον παραδοσιακό οικισμό του Λιτόχωρου και το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου. Είναι ένα ξενοδοχείο με μινιμαλιστικό ύφος, διακριτική πολυτέλεια και θέα τόσο στη θάλασσα όσο και στον Όλυμπο. Διαθέτει 49 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, πολλά από αυτά με ιδιωτική πισίνα ή εξωτερικό τζακούζι, εστιατόριο, ταβέρνα, bars, spa, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και γυμναστήριο, ενώ τις εγκαταστάσεις του πλαισιώνουν εξωτερικές πισίνες, παιδική πισίνα, παιδική χαρά κ.ά. Ιδιαίτερα σημαντικά είναι και τα σχέδια για το μέλλον, αφού προτεραιότητα της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός ιδιωτικού λιμανιού για σκάφη καθώς και η κατασκευή πολυτελών κατοικιών. Ένα δελεαστικό πασχαλινό πακέτο προσφέρει το ξενοδοχείο, που περιλαμβάνει 3 ή 4 διανυκτερεύσεις, από € 200 το άτομο, σε δωμάτιο με πρωινό, τα εορταστικά δείπνα και πασχαλινό γλέντι στο χώρο της πισίνας.

Πληροφορίες: 23520 22222, www.cavoolympo.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.