Love-break στην Αθήνα

Ο ψαγμένος ταξιδιώτης που αναζητά αφορμές και ευκαιρίες για να ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία, για εμάς βρίσκεται ακόμα και στο πιο απίθανο μέρος της Ελλάδας! 

Love-break στην Αθήνα

Ο ψαγμένος ταξιδιώτης που αναζητά αφορμές και ευκαιρίες για να ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία, για εμάς βρίσκεται ακόμα και στο πιο απίθανο μέρος της Ελλάδας!

Love-break στην Αθήνα - εικόνα 1

Είναι εκείνος που με την πρώτη ευκαιρία θα φτάσει στην Αθήνα, θα αγοράσει το Αθηνόραμα και θα απολαύσει όλα εκείνα που συμβαίνουν στην πόλη. Έτσι για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου, δεν θα μπορούσαμε παρά να καλέσουμε όλους εσάς, όπου και αν βρίσκεστε για να περάσετε έστω μια αξέχαστη νύχτα στην Αθήνα. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, είναι ένας καλός λόγος όχι μόνο να αποδράσετε και να χαρείτε τον έρωτα σας, κάνοντας ατέλειωτες βόλτες, ψώνια και διασκεδάζοντας στην πρωτεύουσα, αλλά και μια μοναδική ευκαιρία για να ζήσετε στιγμές πολυτέλειας και να απολαύσετε περιποιήσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων στα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης. Για το λόγο αυτό τα ξενοδοχεία δημιούργησαν ειδικά πακέτα, σε πραγματικά εξαιρετικές τιμές και σας καλούν να ζήσετε την δική σας ρομαντική εμπειρία.

Hilton Athens

Love-break στην Αθήνα - εικόνα 2

Στις 14 Φεβρουαρίου, ο έρωτας έχει την τιμητική του στο Hilton Αθηνών. Ατμόσφαιρα γιορτής θα επικρατεί στο Βυζαντινό με σαμπάνια Mumm Cordon Rouge, ευφάνταστες μουσικές επιλογές, πλούσιο μπουφέ με την υπογραφή του Executive Chef Γιάννη Μανίκη και μοναδικά δώρα για όλους: αρώματα και προϊόντα ομορφιάς από τους οίκους Hermes και Thierry Mugler σε ειδικές συσκευασίες δώρου! Η τιμή του δείπνου για δύο άτομα ανέρχεται στα € 99 και περιλαμβάνει δωρεάν πάρκινγκ. Για όσους θέλουν ν’ απολαύσουν μια ρομαντική βραδιά με θέα τη φωτισμένη Αθήνα, το Galaxy Bar προσφέρει σαμπάνια για δύο και finger food με μόνο € 25. Ακόμη, για όσους επιζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, το Hilton ετοίμασε ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ένα πολύ οικονομικό πακέτο διανυκτέρευσης που περιλαμβάνει δείπνο για δύο στο Βυζαντινό, διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και πρόσβαση στο Hiltonia Spa στην τιμή των €169 συνολικά. Τέλος, το Hiltonia Spa έχει ετοιμάσει δύο υπέροχα πακέτα για να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο σ’ αυτούς που αγαπάτε: το “One & Only”, πακέτο χαλάρωσης διάρκειας 1,5 ώρας στην τιμή των €85, και το “Romance & Beauty”, διάρκειας 2 ωρών, για λάμψη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας στην τιμή των € 150. Πληροφορίες: 2107281100, www.hiltonathens.gr

Saint George Lycabettus

Love-break στην Αθήνα - εικόνα 3

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ευκαιρία να χαρίσετε μια ξεχωριστή εμπειρία στον εαυτό σας και στον αγαπημένο σας. Οι προτάσεις του ξενοδοχείου πολλές και ιδιαίτερες. Το βράδυ του Αγ. Βαλεντίνου ζήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι tete a tete με τον/την αγαπημένο/η σας στο πολυβραβευμένο εστιατόριο «Le Grand Balcon» στον τελευταίο όροφο του ξενδοχείου με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, όπου ο Executive chef Βασίλης Μήλιος έχει δημιουργήσει ένα ερώτικο μενού. Το Strawberry & Champagne menu περιλαμβάνει Welcome drink: Ποτήρι σαμπάνιας Cordon Rouge Mumm, σούπα από βιολογικά καρότα και αχιβάδες, γαρίδες με κρούστα λεμονιού , φράουλες και φινόκιο, καρδιές από φρέσκα σαλατικά με φράουλες , τουίλ παρμεζάνας , βινεγκρέτ φράουλας και μπαλσάμικο, σορμπέ φράουλας, φιλετάκι γάλακτος , καρδιά με μικρές πατάτες και pepper sauce, καρδιές σοκολάτας & φράουλας με ζελεδάκια βατόμουρου, καφέ και σοκολατένιες φράουλες. Απολαύσετε το signature cocktail ‘Red Passion’ με κατακκόκινες φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα Valrhona στο «La Suite Lounge» με το υπαίθριο τζάκι ,πολλά κεριά , ερωτική μουσική και την φαντασμαγορική θέα στην Ακρόπολη και τη φωτισμένη πόλη! Πληροφορίες: 2107416000, www.sglycabettus.gr

Astir Palace Resort

Μια μοναδική ρομαντική διαμονή στο ξενοδοχείο Arion, A Luxury Collection Resort & Spa, στο πιο μαγευτικό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρα, θα είναι σίγουρα ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο. Το πακέτο κοστίζει € 180 και συνδυάζει διαμονή σε ένα grand deluxe δωμάτιο με ένα ρομαντικό δείπνο για δύο άτομα στο εστιατόριο Grill Room. Η προσφορά περιλαμβάνει: Πρωινό στο δωμάτιο χωρίς χρέωση, σοκολατένιες απολαύσεις στο δωμάτιο, αναχώρηση από το δωμάτιο έως στις 16:00, δωρεάν χρήση της πισίνας του Arion spa. Επίσης η προσφορά για τη γιορτή του έρωτα ξεκινά από το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου μέχρι και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου με την ειδική τιμή διαμονής από το από 140€ (χωρίς τους φόρους) με πρωινό σε δωμάτιο grand deluxe. Εάν επιθυμείται ένα ξεχωριστό δείπνο και γαστριμαργικές αναζητήσεις, μπορείτε να επιλέξετε το εστιατόριο Grill Room, όπου ο σεφ έχει ετοιμάσει ένα εξαιρετικό μενού στην τιμή των €45 ανά άτομο. Το μενού περιλαμβάνει κοκτέιλ υποδοχής, amuse bouche, πραλίνα φουά γκρα με καπνιστό στήθος πάπιας, λαζάνια με σολομό, χτένι και μια ελαφριά σάλτσα από Ταυλανδέζικο κάρρυ, σορμπέ tequila sunrise, μοσχαράκι γάλακτος σχάρας με κρούστα από μανιτάρια πορτσίνι, σάλτσα με κρεμμ?υδάκια και πουρέ πατάτας με λεμόνι και μπράουνις με μους πραλίνα σε σχήμα καρδιάς με παγωτό βατόμουρο και φράουλα. Πληροφορίες: 2108902000, www.astir-palace.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.