Hotel Helmos

Ριζικά ανακαινισμένο, το ιστορικό ξενοδοχείο στην καρδιά των Καλαβρύτων συνδυάζει διακριτική πολυτέλεια, up to date παροχές και άρωμα εποχής στην ιδανική αναλογία.

Hotel Helmos

Ριζικά ανακαινισμένο, το ιστορικό ξενοδοχείο στην καρδιά των Καλαβρύτων συνδυάζει διακριτική πολυτέλεια, up to date παροχές και άρωμα εποχής στην ιδανική αναλογία.

Hotel Helmos - εικόνα 1

Μοιρασμένα σε δύο ορόφους, τα 28 μοντέρνα δωμάτια είναι διακοσμημένα με γήινα χρώματα και καλαίσθητη επίπλωση. Πουπουλένια παπλώματα, επώνυμα στρώματα και amenities δημιουργούν ένα περιβάλλον χαλαρό και ξεκούραστο, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις (π.χ. δωρεάν ασύρματο Internet). Αρκετά από τα δωμάτια έχουν θέα προς την πλατεία, ενώ κάποια βλέπουν προς τα σπίτια του χωριού και τον Χελμό. Ξεχωριστή πρόταση οι έξι σουίτες στις σοφίτες με την ξύλινη οροφή για επιπλέον αίσθηση θαλπωρής. Must see η διαδρομή με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο (που περνάει από 49 γέφυρες και διατρέχει τοπία εξαιρετικού φυσικού κάλλους), η πεζοπορία στο φαράγγι του Βουραϊκού και οι κλασικές επισκέψεις στη Μονή της Αγίας Λαύρας, το Μεγάλο Σπήλαιο και το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος. Καλάβρυτα, 2692029222, www.hotelhelmos.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

19/04/2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.