Επιστροφή στη φύση

Σκι εκτός πίστας; Crossing ποταμού με άλογα; Μountain biking σε ελατοδάσος; Rafting στον Εύηνο; Διαλέξτε τη δραστηριότητα που σας αρέσει και αφήστε τους ειδικούς να σας καθοδηγήσουν.

Επιστροφή στη φύση

Σκι εκτός πίστας; Crossing ποταμού με άλογα; Μountain biking σε ελατοδάσος; Rafting στον Εύηνο; Διαλέξτε τη δραστηριότητα που σας αρέσει και αφήστε τους ειδικούς να σας καθοδηγήσουν.

Σκι στον Παρνασσό

Επιστροφή στη φύση - εικόνα 1

Δοκιμάζετε για πρώτη φορά χιονοπέδιλα ή θέλετε να τελειοποιήσετε το freestyle στο snowboard; Όπως κι αν έχει, ο προορισμός σας –καιρού θέλοντος, βέβαια– είναι ο Παρνασσός, όπου οι δάσκαλοι της σχολής Πάππος-Μπαλντούμης θα σας μάθουν σκι και snowboard, σε όποιο επίπεδο κι αν βρίσκεστε, αλλά και extreme skiing εκτός πίστας. Ειδικά εκπαιδευμένοι δάσκαλοι αναλαμβάνουν τους μικρούς χιονοδρόμους από 4 ετών και άνω (www.skischool.gr).

Με άλογα στον Βοϊδομάτη

Επιστροφή στη φύση - εικόνα 2

Εξερευνήστε το Ζαγόρι καβάλα στα αλογάκια της Πίνδου μαζί με τους ανθρώπους της No Limits. Γνωρίστε το πανέμορφο δάσος στις όχθες του Βοϊδομάτη, απολαύστε τη διαδρομή δίπλα στο πέτρινο γιοφύρι και περάστε με το άλογό σας μέσα από το ποτάμι. Ιδανικό για

μια αξέχαστη οικογενειακή εμπειρία.

(www.nolimits.com.gr).

Rafting

στον Εύηνο

Επιστροφή στη φύση - εικόνα 3

Ένας απίθανος ποταμός, διαδρομή δέκα χιλιομέτρων και βαθμός δυσκολίας ελάχιστος! Τον Εύηνο και την ονειρεμένη ορεινή Ναυπακτία τη γνωρίζουν καλύτερα από όλους οι άνθρωποι του Alpin Club. Μια κατεβασιά στον ποταμό είναι ιδανική για όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του rafting για πρώτη φορά. Συνδυάστε το με διαμονή στην κατασκήνωση της εταιρείας στις όχθες του ποταμού, στο μικρό οικισμό Χάνι Μπανιά (www.alpinclub.gr).

Mountain bike στο Καρπενήσι

Ποδηλατάδα σε δασικό δρόμο, ανάμεσα στα υπέροχα πυκνά δάση με έλατα και καστανιές, μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι. Οι συνοδοί της Trekking Hellas σταματούν συχνά τις παρέες με τα mountain bikes για να μαζέψουν κάστανα, βατόμουρα και κράνα. Σας προτείνουν μια εύκολη διαδρομή μιάμισης ώρας και άλλη μία δυόμισι ωρών και μέτριας δυσκολίας μέχρι το χωριό Άγιος Νικόλαος (www.trekking.gr).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.