Methexis Hotel

Σε μια πλαγιά με θέα στην ιστορική κωμό­πολη και στο φαράγγι του Λούσιου, αυτή­ η νέα άφιξη θα δικαιολογούσε από μόνη­ της μια εκδρομή στην ορεινή Αρκαδία...

Methexis Hotel

Σε μια πλαγιά με θέα στην ιστορική κωμό­πολη και στο φαράγγι του Λούσιου, αυτή­ η νέα άφιξη θα δικαιολογούσε από μόνη­ της μια εκδρομή στην ορεινή Αρκαδία...

Methexis Hotel - εικόνα 1

Σε μια πλαγιά με θέα στην ιστορική κωμό­πολη και στο φαράγγι του Λούσιου, αυτή­ η νέα άφιξη θα δικαιολογούσε από μόνη­ της μια εκδρομή στην ορεινή Αρκαδία. Τα δύο πέτρινα κτίρια, ένα για τους ζεστούς κοινόχρηστους χώρους (καθιστικό και μπαρ) κι ένα για τις έξι ευρύχωρες σουίτες, συμβαδίζουν με την τοπική αρχιτεκτονική, όμως η διακόσμηση αποπνέει μιαν ευχάριστη αίσθηση οικιακής πολυτέλειας που ισορροπεί ανάμεσα στο κλασικότροπο και το σύγχρονο. Καθεμία υποστηρίζει τη δική της σκηνογραφία, αλλά πουθενά δεν θα σας λείψουν η ζεστασιά από τα μίνιμαλ ενεργειακά τζάκια, το υδρομασάζ και το αερομασάζ στα άνετα μπάνια – και κυρίως αυτή η γλυκιά αίσθηση αρχοντιάς που δημιουργούν τα καλαίσθητα χαλιά, οι δερμάτινες καπιτονέ λεπτομέρειες­ στην επίπλωση, τα παραβάν-καθρέφτες, οι ταπετσαρίες και τα ρόμαν με μοτίβα που παραπέμπουν στη φύση. Το πρωινό το φέρνουν στο δωμάτιο ό,τι ώρα το ζητήσετε. αν ο καιρός είναι καλός, μπορείτε να το απολαύσετε και στο μπαλκόνι ρουφώντας, εκτός από τον καφέ, και τη θέα. Δημητσάνα Αρκαδίας, 2795031317,

www.methexis-hotel.gr, € 130/170

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Λέρος: Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία του νησιού

Πρόκειται για την αρχιτεκτονική μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης της Εκκλησίας του Αγίου Πέτρου στον Δρυμώνα, του ζωγραφικού διακόσμου της Εκκλησίας της Αγίας Κιουράς στο Παρθένι και της Εκκλησίας του Αγίου Ζαχαρία, στη Μερικιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

Drumsheds: Πώς ένα club σ' ένα παλιό ΙΚΕΑ στο Λονδίνο θέλει να αναβιώσει τη νυχτερινή ζωή της αγγλικής πρωτεύουσας

Το φιλόδοξο Drumsheds, το μεγαλύτερο, πλέον, club venue του Ηνωμένου Βασιλείου δανείζεται τη rough αισθητική του ΙΚΕΑ και μετατρέπεται σ’ ένα μουσικό παράδεισο γι’ αυτούς που προτιμούν να ιδρώνουν πάνω στην πίστα, από το να ξεποδαριάζονται στους διαδρόμους του, ψάχνοντας τον πιο βολικό καναπέ.

Ανακαλύπτοντας την κοσμοπολίτικη και αρχοντική Άνδρο με την "Ατραπό"

Περιηγήσεις σε μονοπάτια ανάμεσα στα χωριά του νοτίου μέρους του νησιού με βάση το γραφικό λιμανάκι Κόρθι.

Fitch Solutions: Προς νέο ρεκόρ ο τουρισμός στην Ελλάδα φέτος

Οι αφίξεις θα αγγίξουν τα 40 εκατ. έως το 2028, πρόκληση ο υπερτουρισμός.

Νότια Εύβοια: Ιχνηλατώντας τα μονοπάτια των "Δράκων"

Απέχοντας μία ανάσα από τα ανατολικά παράλια της Αττικής, η Νότια Εύβοια είναι προορισμός που προσφέρει γοητευτικές εμπειρίες διεκδικώντας μια θέση στην ταξιδιωτική μας ατζέντα κάθε εποχή του χρόνου.

Γιατί προκαλεί αντιδράσεις ο τουριστικός φόρος της Βενετίας

Ο Δήμος της Βενετίας υιοθέτησε τον τουριστικό φόρο, που επισήμως χαρακτηρίζεται ως τέλος πρόσβασης, με στόχο να ελέγξει τις ροές επισκεπτών και να ενσωματώσει τις εξωτερικές επιπτώσεις που προκαλεί ο μαζικός τουρισμός στην Πλωτή Πόλη.

Γυρνάμε την Αίγινα...on foot

Περπατήσαμε από την Παχιοράχη ως τον Αρχαίο Ελαιώνα, το Σφεντούρι, το Δρακόσπιτο και το Όρος και μας αποκαλύφθηκε ο πιο μυστικός και "ιερός" τόπος του νησιού.