Κazarma Lake Resort & Spa

Ένα κομψότατο συγκρότημα που συμβαδίζει με τη μαγεία της λίμνης Πλαστήρα και ­ανεβάζει τον πήχη της διαμονής σε όλο τον Νομό Καρδίτσας.

Κazarma Lake Resort & Spa

Ένα κομψότατο συγκρότημα που συμβαδίζει με τη μαγεία της λίμνης Πλαστήρα και ­ανεβάζει τον πήχη της διαμονής σε όλο τον Νομό Καρδίτσας.

Κazarma Lake Resort & Spa - εικόνα 1

Πέτρα και ξύλο, άπλετο φως, πολυτελή έπιπλα και θαυμάσιες στόφες μάς αγκαλιάζουν από παντού, αιφνιδιάζοντας τη ματιά όπου κι αν σταθεί. Αντίκες όπως μια γραφομηχανή ή ένα περίεργο μηχάνημα με το οποίο έφτιαχναν καραμέλες καθώς και ολόκληρες συλλογές από παλιά αντικείμενα, βιοτεχνικά, αγροτικά και καθημερινής ζωής –δαχτυλήθρες, ραπτομηχανές, σαΐτες του αργαλειού– είναι σπαρμένες ­παντού και αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό του πολυτελούς ξενοδοχείου, δίνοντας έτσι την αίσθηση ανοιχτού μουσείου.

Κazarma Lake Resort & Spa - εικόνα 2

Η σχέση της οικογένειας Γαλαγάλα με το χώρο του επίπλου (μάλιστα, δραστηριοποιούνται σε αυτόν στην Καρδίτσα) αλλά και το μεράκι του «συλλέγειν» είναι ορατά. Ψηφιδωτά στο πάτωμα­ και θαυμάσια φωτιστικά στον ψηλό και ανοιχτό χώρο­ υποδοχής που οδηγεί στο δεύτερο όροφο με το εστιατόριο και το μπαρ.

Κazarma Lake Resort & Spa - εικόνα 3

Τα δύο τεράστια τζάκια, ανοιχτά από όλες τις πλευρές, με τις χάλκινες καμινάδες φτιαγμένες από καζάνια τσίπουρου να κρέμονται από την οροφή –ένα σύστημα από βάρη ρυθμίζει το ύψος τους– διεκ­δικούν την προσοχή μας από την πλήρη θέα στη λίμνη και στα αγραφιώτικα βουνά. Το όνομα του εξαιρετικού αυτού ξενοδοχείου προέρχεται από την Καζάρμα, την κορυφή των 1.977 μ. των θεσσαλικών Αγράφων, πάνω από τη λίμνη Πλαστήρα, και η ­εικόνα του θυμίζει ορεινό χωριό με παραδοσιακά σπίτια και αρχοντικά.

Κazarma Lake Resort & Spa - εικόνα 4

Ξύλινα πατώματα και οροφή, ξύλινα ιδιαίτερα έπιπλα και υφάσματα που άλλοτε παίζουν με διακριτικό τύπωμα λουλουδιών και άλλοτε προτιμούν μια πιο λιτή γήινη­ χρωματική γκάμα. Αν και καθένα από τα 50 δωμάτια (μεταξύ των οποίων δύο junior σουίτες, τρεις executive σουίτες και μία προεδρική) είναι διαφορετικά διακοσμημένο­ από τα άλλα και όλα συμμετέχουν σε μια... δημοκρατική­ διανομή της πολυτέλειας: όλα βλέπουν στη λίμνη, έχουν τζάκι­, jacuzzi και coffee corner. Η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα στο spa και η μεγάλη εξωτερική για το καλοκαίρι συμπληρώνουν το κομψότατο αυτό συγκρότημα, το αρτιότερο κατάλυμα σε όλο τον Νομό Καρδίτσας – και όχι μόνο. «Kazarma Lake Resort & Spa», Λίμνη Πλαστήρα, Καλύβια Φυλακτής, 2441092290, www.kazarma.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.