25 ξενοδοχεία για του Αγίου Πνεύματος

Με το τριήμερο που σηματοδοτεί τα πρώτα μπάνια προ των πυλών συγκεντρώνουμε τις καλύτερες προτάσεις για να υποδεχτείτε κι επισήμως το φετινό καλοκαίρι όπως ονειρεύεστε. Σε μεγάλα resorts με όλα τα κομφόρ, σε συνθήκες τετ-α-τετ σε μικρά προσωπικά ξενοδοχεία ή μήπως σε αυτόνομες κατοικίες από τις οποίες δεν λείπουν οι ξενοδοχειακού τύπου παροχές;

25 ξενοδοχεία για του Αγίου Πνεύματος

Με το τριήμερο που σηματοδοτεί τα πρώτα μπάνια προ των πυλών συγκεντρώνουμε τις καλύτερες προτάσεις για να υποδεχτείτε κι επισήμως το φετινό καλοκαίρι όπως ονειρεύεστε. Σε μεγάλα resorts με όλα τα κομφόρ, σε συνθήκες τετ-α-τετ σε μικρά προσωπικά ξενοδοχεία ή μήπως σε αυτόνομες κατοικίες από τις οποίες δεν λείπουν οι ξενοδοχειακού τύπου παροχές;

Πελοπόννησος

25 ξενοδοχεία για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 1
«The Romanos, a Luxury Collection Resort» - «Costa Navarino», Πύλος

Στο εμβληματικό resort της Μεσσηνίας Costa Navarino η υποδοχή του καλοκαιριού γίνεται ασφαλώς στην απέραντη αμμουδερή παραλία του Navarino Dunes, στην οποία φτάνετε σε λίγα βήματα από το δωμάτιό σας, ενώ η συνέχεια δεν αφήνει κανένα παραπονεμένο. Την ώρα που τα πιτσιρίκια θα ξεδίνουν στο water park ή τα δύο υποδειγματικά kids club SandCastle και Cocoon, εσείς ανακαλύψτε τις αμέτρητες επιλογές και δραστηριότητες, όπως αθλήματα ρακέτας στο Navarino Racquet Academy, εκδρομές πεζοπορίας και ποδηλασίας στη μεσσηνιακή φύση με το Navarino Outdoors, μαθήματα γκολφ σε δύο πρότυπα γήπεδα ή ενδώστε απλώς στις signature θεραπείες και περιποιήσεις του Anazoe Spa. Τα ειδικά πακέτα για το τριήμερο περιλαμβάνουν ένα δείπνο για 2 και έκπτωση 50% στο δείπνο των παιδιών, διευρυμένο ωράριο πρωινού και late check-out, καθώς και δωρεάν διαμονή για τα παιδιά. Στο πιο πολυτελές The Romanos, a Luxury Collection Resort οι τιμές ξεκινάνε από €360 ανά ημέρα για 2 διανυκτερεύσεις και από €340 για 3, ενώ στο πιο οικογενειακό The Westin Resort Costa Navarino από €300 ανά ημέρα για 2 διανυκτερεύσεις και από €280 για 3 – πληροφορίες/κρατήσεις και για τα 2 στο 2723097100.

25 ξενοδοχεία για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 2
«Sikyon Coast Hotel & Resort», Ξυλόκαστρο

Απλωμένο πάνω σε μια γοητευτική παραλία του Κορινθιακού που συνορεύει με το πανέμορφο πευκοδάσος του Ξυλοκάστρου, το καλόγουστο και ανακαινισμένο Sikyon Coast Hotel & Resort (2743028432) αγαπά να καλομαθαίνει όχι μόνο μικρούς και μεγάλους αλλά και τα ζωάκια τους καθώς ακολουθεί pet friendly πολιτική. Για τουλάχιστον 3 διανυκτερεύσεις, οι τιμές ξεκινάνε από €120 ανά ημέρα με ημιδιατροφή, διαμονή σε deluxe seaview δωμάτιο, χρήση των εγκαταστάσεων του πλήρως εξοπλισμένου spa και του εξοπλισμού παραλίας, καθώς και πρόγραμμα παιδικής απασχόλησης.

Ανεβάζοντας τον πήχη της διαμονής στη Μονεμβασιά, το Moni Emvasis Luxury Suites πάνω στο κεντρικό στενό του Κάστρου «προικίζει» τις 3 πολυτελείς σουίτες του με μεγάλα μαρμάρινα μπάνια με υδρομασάζ και χρωματοθεραπεία, αλλά και design έπιπλα από κορυφαίους οίκους σε μια τολμηρή ισορροπία με το μεσαιωνικό κτίριο. Ακόμα και να μη μείνετε εδώ, αξίζει να περάσετε από το εστιατόριο «Χρυσόβουλο» του συγκροτήματος με την υπέροχη βεράντα, το οποίο διαθέτει πλέον και ένα wine bar – αδερφάκι (2732062122, από €180 ανά ημέρα για 2 διανυκτερεύσεις).

Λίγο έξω από το Ναύπλιο, καταμεσής ενός κτήματος στα Πυργιώτικα γεμάτο πορτοκαλιές, λεμονιές και λουλούδια, οι 4 καλόγουστες κατοικίες του Melissaki Villas αποτελούν ιδιαίτερη πρόταση διαμονής για την περιοχή, καθώς συνδυάζουν την αίσθηση αυτονομίας με το personalized service. Εσωτερικά διαθέτουν καθιστικό, τραπεζαρία και πλήρως λειτουργική κουζίνα, τρεις κρεβατοκάμαρες, δύο μπάνια και μεγάλη βεράντα που βλέπει στον κήπο και στην πισίνα, ενώ το πλούσιο πρωινό σερβίρεται όποια ώρα επιθυμείτε (2752096414, από €150)

25 ξενοδοχεία για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 3
«Κυρίμαι», Γερολιμένας Μάνης

Πάνω στη θάλασσα του Γερολιμένα και με υπέροχη θέα στο βράχο του Κάβο Γκρόσσο, το πολυβραβευμένο ιστορικό ξενοδοχείο Κυρίμαι θα σας γοητεύσει τόσο με την υποδειγματική ανακαίνιση των παραδοσιακών μανιάτικων κτιρίων που αποτελούν τον πυρήνα του, όσο και με τις ιδιαίτερες γεύσεις του εστιατορίου του που υπογράφει ο γνωστός σεφ Χριστόφορος Πέσκιας. Ξύλινα πατώματα και οροφές, παλ χρώματα στους τοίχους και αέρινα υφάσματα δίνουν τον τόνο στα διαφορετικού ύφους και μεγέθους δωμάτια, τα οποία επιμελήθηκε διακοσμητικά ο Γιώργος Σταθόπουλος (2733054288, από €100 ανά ημέρα για 3 διανυκτερεύσεις).

Στο ιδανικό για οικογενειακές διακοπές επιπέδου και, μάλιστα, σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα Alkyon Resort Hotel & Spa στο Βραχάτι, το εορταστικό πακέτο για του Αγ.Πνεύματος περιλαμβάνει πρωινά και γεύματα σε μπουφέ, δείπνο την ημέρα της άφιξης, ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων, βραδινή διασκέδαση το Σάββατο και την Κυριακή, παιδική απασχόληση και δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου και της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας σε τιμές από €70 το άτομο ανά ημέρα για 2 διανυκτερεύσεις.

Στα μεγάλα δωμάτια του Ilion Traditional Hotel στο Ναύπλιο, η ρομαντική ατμόσφαιρα απογειώνεται χάρη στη διακόσμηση με έπιπλα-αντίκες αλλά και τα ζωγραφιστά στο χέρι προσκεφάλια των αναπαυτικών κρεβατιών, όπου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας μέχρι αργά, αν δεν επιλέξετε την ατμοσφαιρική σάλα. Θα το βρείτε στεγασμένο σε ένα κτίριο ιστορικής σημασίας στην καρδιά της πόλης, δίπλα στην πλατεία Συντάγματος (από €50 ανά ημέρα για 2 διανυκτερεύσεις).

Καλές οι παραλίες, αλλά το καλοκαίρι στο βουνό έχει άλλη χάρη. Λίγο πριν την είσοδο της Βυτίνας και φέροντας την διακοσμητική υπογραφή του Σωτήρη Μπακόπουλου, το Nymfasia Arcadia Resort (2795022330) συγκαταλέγεται στις πιο ενδιαφέρουσες πρόσφατες αφίξεις της περιοχής. Αν δεν το έχετε γνωρίσει ακόμη, μια καλή αφορμή προσφέρει το ειδικό πακέτο με 3 διανυκτερεύσεις στην τιμή των 2 στα €219, το οποίο περιλαμβάνει διαμονή σε deluxe δωμάτιο, ποτό καλωσορίσματος, πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, ένα γεύμα 5 πιάτων στα «Κόκκινα Πιθάρια» της Βυτίνας, ποδήλατα για βόλτες και late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας.

25 ξενοδοχεία για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 4
«Nautica Bay», Πόρτο Χέλι

Στο Πόρτο Χέλι το Nautica Bay ενδείκνυται για προσιτές, οικογενειακές διακοπές με 164 δωμάτια που βλέπουν θάλασσα, κήπο ή πισίνα, μοιρασμένα σε 9 κτίρια και μέσα σε μεγάλη έκταση πάνω στη θάλασσα. Για τις βουτιές σας θα προτιμήσετε είτε την οργανωμένη παραλία είτε την μεγάλη κεντρική πισίνα, ενώ τα παιδιά θα δροσίζονται στην παιδική πισίνα ή θα ξεδίνουν στην παιδική χαρά. (από € 74, 2754051415).

Νησιά

25 ξενοδοχεία για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 5
Skiathos Palace Hotel

Φροντίζοντας να ανανεώνει διαρκώς το προφίλ του, το πλέον εμβληματικό ξενοδοχείο της Σκιάθου Skiathos Palace Hotel (2427049700) γοητεύει διαχρονικά τους φιλοξενουμένους του με συναρπαστική θέα στις διάσημες Κουκουναριές, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και γαστρονομικές απολαύσεις στα δύο του εστιατόρια. Μέχρι 18/6, οι τιμές ξεκινάνε από €55 το άτομο ανά ημέρα σε classic δωμάτιο με θέα θάλασσα και πρωινό - ένα παιδί έως 12 ετών μένει δωρεάν στο δωμάτιο των γονιών, ενώ η μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Σκιάθου γίνεται χωρίς χρέωση.

Σκαρφαλωμένες στην κορυφή της Χώρας της Τζιας, οι 7 πολύ καλαίσθητες κατοικίες του συγκροτήματος Kea Villas περιβάλλονται από ολάνθιστα καλντερίμια, ενώ για δύο από αυτές η κοινόχρηστη πισίνα μοιάζει με… προέκταση της βεράντας τους. Όλες, ωστόσο, κάνουν αίσθηση με το updated κυκλαδίτικο στυλ τους, ενώ χάρη στην προσεγμένη επίπλωση και όλες τις σύγχρονες παροχές θα γίνουν το πολυτελές εξοχικό σας για όσο το επιθυμείτε (6972243330, από €165 ανά ημέρα για 2 διανυκτερεύσεις).

25 ξενοδοχεία για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 6
Hotel Ploes

Ανάμεσα στην Ερμούπολη και τη συνοικία Βαπόρια της Σύρου, το Hotel Ploes συνδυάζει μοναδικά το κλασικό με το σύγχρονο σε ένα διατηρητέο αρχοντικό του περασμένου αιώνα με υπέροχες οροφογραφίες, καλόγουστα έπιπλα, σπάνια χειροποίητα χαλιά, γνήσια βενετσιάνικα φωτιστικά, μαρμάρινα λουτρά, αυθεντικά έργα σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών, ενημερωμένη βιβλιοθήκη, φοβερή θέα στο ανοιχτό πέλαγος αλλά και ειδικό ντεκ για απευθείας πρόσβαση στη θάλασσα (2281079360, από €150 ανά ημέρα για 3 διανυκτερεύσεις).

25 ξενοδοχεία για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 7
«Bill & Coo Suites and Lounge», Μύκονος

Πάνω από τον όρμο της Μεγάλης Άμμου στη Μύκονο, το Bill & Coo Suites and Lounge «μιξάρει» δεξιοτεχνικά στοιχεία όπως η πολυτέλεια, ο ντιζαϊνάτος μινιμαλισμός και η κυκλαδίτικη αισθητική σε ένα σύνολο καθόλα αέρινο – αρκούν λίγα λεπτά στις άνετες σουίτες με τα κομψά έπιπλα και την υπέροχη θέα για να παραδοθείτε στη γοητεία του. Όταν σουρουπώνει, ο χώρος του ντεκ δίπλα στην υπέροχα φωτισμένη πισίνα φορά τα καλά του για τα εξαιρετικά πιάτα του σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου, τα οποία τιμήθηκαν φέτος με Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας (2289026292)

25 ξενοδοχεία για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 8
Castri Village, Αγία Πελαγία, Κύθηρα

Στην Αγία Πελαγία των Κυθήρων, οι 5 αυτόνομες μεζονέτες του συγκροτήματος Castri Village υψώνονται σαν πυργόσπιτα πάνω από την όμορφη παραλία με θέα στον Κάβο Μαλιά και τον κόλπο της Πελοποννήσου. Σεβόμενες αρχιτεκτονικά τις τοπικές παραδοσιακές γραμμές, εξασφαλίζουν όλες τις σύγχρονες παροχές και θέα από τις βεράντες τους, ενώ αν αποφασίσετε να μην κάνετε τα λίγα βήματα μέχρι την παραλία, η πισίνα είναι ό,τι πρέπει για βουτιές (2736033090, από €100 ανά ημέρα για 3 διανυκτερεύσεις).

Σε προνομιακό σημείο στο γραφικό ψαροχώρι της Πέρδικας στην Αίγινα, το συγκρότημα Antzi Studios απλώνεται σε 4 κτιριακούς όγκους μέσα σε έναν κήπο γεμάτο πεύκα, φοίνικες, ιβίσκους χρυσάνθεμα και μπουκαμβίλιες. Από τα δωμάτια διαφόρων τύπων ξεχωρίζουν οι πετρόκτιστες και μοντέρνα διακοσμημένες σουίτες που βλέπουν στον κόλπο της Αιγινήτισσας, ενώ η χαλάρωση πλάι στην πισίνα «ζητάει» ένα η και περισσότερα κοκτέιλ από το pool bar (από €60 ανά ημέρα για 3 διανυκτερεύσεις).

25 ξενοδοχεία για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 9
«Tinos Beach»

Πάνω στην πανέμορφη παραλία των Κιονίων της Τήνου και πολύ κοντά στη Χώρα, το εμβληματικό Tinos Beach είναι ιδανικό για οικογένειες αλλά και για όσους αναζητούν γαλήνη. Τα διαφόρων τύπων δωμάτια είναι άνετα και τα περισσότερα βλέπουν στη θάλασσα. Σημείο συνάντησης είναι ασφαλώς η κεντρική πισίνα, μπορείτε όμως να χαλαρώσετε και στις ξαπλώστρες του ξενοδοχείου στην παραλία. Το ιδιωτικό λεωφορείο της μονάδας θα σας μεταφέρει στη Χώρα, ενώ το beach restaurant «Ammos» αξίζει της προσοχής σας (από €65, 2283022626).

Σαν μικρό και κομψό κυκλαδίτικο χωριό, το Aegea Blue απλώνεται αμφιθεατρικά στις παρυφές του Βρυοκάστρου πάνω από την πανέμορφη παραλία Ζορκός της Άνδρου και ενδείκνυται για λάτρεις της απομόνωσης και της ησυχίας. Για τη διαμονή σας θα επιλέξετε ανάμεσα σε πλήρως εξοπλισμένες σουίτες και βίλες διαφόρων μεγεθών, όλες με βεράντες και τα δικά τους sun beds. Θα βουτήξετε είτε στην πισίνα του συγκροτήματος που κρέμεται κυριολεκτικά στην άκρη του γκρεμού είτε στην παραλία, όπου το ξενοδοχείο διαθέτει δικές του ξαπλώστρες (2282770845).

Πήλιο

25 ξενοδοχεία για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 10
Agapitos Villas & Guesthouses

Λίγο πιο ψηλά από την παραλία Παπά Νερό του Πηλίου και με υπέροχη θέα προς αυτήν, το συγκρότημα Agapitos Villas & Guesthouses υποδέχεται τη φετινή σεζόν με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Τριγύρω από την αυλή με την πισίνα και τις γωνιές χαλάρωσης, τα δωμάτια βάφτηκαν σε γήινους τόνους και διακοσμήθηκαν με country πινελιές, ενώ το ολοκαίνουργιο εστιατόριο του «El –Resto –Bar» θα γιορτάζει τα βράδια του τριημέρου με μουσικές και κοκτέιλ (2426031005, πακέτα με έκπτωση 20% για τουλάχιστον 2 διανυκτερεύσεις)

25 ξενοδοχεία για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 11
6 Κλειδιά, Άφησσος Πηλίου

Καταλαμβάνοντας ένα πόστο-φιλέτο στην παραλία της Καλλιφτέρης, το boutique seaside lodge 6 Κλειδιά στην Άφησσο Πηλίου αποτελείται από 6 ατμοσφαιρικά δωμάτια με διάχυτες διακοσμητικές επιρροές από την Προβηγκία, τα οποία βγάζουν σε πριβέ βεράντα-αυλή και αμέσως μετά στη θάλασσα. Πέρα από το οργανωμένο beach bar (διαμορφωμένο με αναπαυτικά λευκά πουφ, στρώματα και ξύλινες ξαπλώστρες), στη διάθεσή σας θα έχετε και το ομώνυμο εστιατόριο του ξενοδοχείου με την υψηλή εποπτεία του Γιάννη Μπαξεβάνη, το οποίο τιμήθηκε φέτος με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από τους Χρυσούς Σκούφους (2423033720, από €165 ανά ημέρα για 3 διανυκτερεύσεις).

Μέσα σε μεγάλο κήπο με θέα σε ολόκληρο τον κόλπο της Αφήσσου, τα κομψά luxury apartments του Karavia Lux Inn μοιράζονται σε διώροφα πετρόκτιστα σπιτάκια και ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερα ποιοτική κατασκευή τους σε συνδυασμό με τις μίνιμαλ διακοσμητικές γραμμές. Οι βεράντες τους βλέπουν στην εντυπωσιακή πισίνα και τη θάλασσα, ενώ το δημοφιλές και σε εξωτερικούς επισκέπτες all-day εστιατόριο του συγκροτήματος σερβίρει ελληνικά και μεσογειακά πιάτα με δημιουργικές πινελιές σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές (2423033722, από €115 ανά ημέρα για 3 διανυκτερεύσεις).

Αττική

Μήπως αυτό το τριήμερο να μην πάρουμε το καράβι αλλά ούτε και να οδηγήσουμε με τις ώρες; Τα ούτως ή άλλως ανανεωμένα παράλια της Αττικής υποδέχτηκαν εδώ και λίγες ημέρες έναν γνώριμο από τα παλιά: το ιστορικό Marathon Beach Hotel στη Νέα Μάκρη έκανε δυναμικό restart ως Marathon Beach Resort ανακαινίζοντας πλήρως τα περισσότερα δωμάτια του σε ολόλευκο μινιμαλιστικό στυλ και φρεσκάροντας το 70’s αρχιτεκτονικό του «καβούκι», ενώ οι κοινόχρηστοι χώροι περιλαμβάνουν από πισίνα και γήπεδο τένις μέχρι BMX park και hot-dog station (2294069106).

Στερεά Ελλάδα

25 ξενοδοχεία για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 12
Αρχοντόπετρα Suites & Spa

Πολύ κοντά στην είσοδο του Μεγάλου Χωριού Ευρυτανίας, ο πολυτελής ξενώνας Αρχοντόπετρα Suites & Spa είναι χτισμένος αμφιθεατρικά σε 4 επίπεδα. Η ατμόσφαιρα στις περιποιημένες σουίτες ταιριάζει όμορφα με τη θέα από το καφέ του ισογείου, αλλά και τη χαλάρωση στο spa. Ειδικά για τους αναγνώστες του «α» οι μεγάλες σουίτες προσφέρονται με έκπτωση 50%, στα €80 ανά ημέρα, και ισχύουν επιπλέον εκπτώσεις για συμμετοχή σε οργανωμένες δραστηριότητες καθώς και σε τοπική ταβέρνα.

Σκαρφαλωμένo σε υψόμετρο 1300 μέτρων και χαμένo στα έλατα μεταξύ της Αγόριανης και της Αράχοβας, το πάντα πρωτοπόρο Elatos Resort & Health Club μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό τριήμερο αφιερωμένο στη γιόγκα, με ένα πρόγραμμα αναπνοών, άσκησης, πεζοπορίας, διαλογισμού και χαλάρωσης στο ελατόδασος του Παρνασσού παρέα με τον Κωνσταντίνο Χρυσικάκη. Τα κομψά σαλέ του συγκροτήματος και το πλήρως ανακαινισμένο κεντρικό κτίριο με γωνιές χαλάρωσης, γυμναστήριο και kids club ενδείκνυνται για στιγμές ανάπαυλας.

Στην είσοδο της Παύλιανης στην Ορεινή Παρνασσίδα, το Vasilikia Mountain Farm & Retreat είναι μία πραγματική φάρμα εν ενεργεία, όπου τον πρώτο ρόλο έχει η χαλάρωση και η επαφή με τη φύση. Αποτελεί ιδανική επιλογή και για οικογένειες, καθώς θα δείτε ζώα να κυκλοφορούν ελεύθερα, μια λιμνούλα με το γεφυράκι της, αλλά κι ένα πανύψηλο ξύλινο παρατηρητήριο. Οι 3 πολύ ιδιαίτερες κατοικίες του συγκροτήματος εμπνέονται διακοσμητικά από αντίστοιχα ράντσα ανά τον κόσμο, ενώ το πρωινό σερβίρεται στο Τhe Taverna Lodge (από €120 ανά ημέρα για 2 διανυκτερεύσεις).

Μακεδονία – Θράκη

25 ξενοδοχεία για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 13
Αρχοντικό Ωρολογόπουλου

Σε μια από τις ομορφότερες γειτονιές της Ελλάδας, το Ντολτσό στην Καστοριά, ο Σιδέρης Σμαρόπουλος μετέτρεψε με ιδιαίτερη φροντίδα ένα διατηρητέο αρχοντικό πάνω στην κεντρική πλατεία στον ζεστό ξενώνα Αρχοντικό Ωρολογόπουλου. Τόσο στα 9 δωμάτια, όσο και στους υπόλοιπους χώρους η ατμόσφαιρα είναι μοναδική καθώς διατηρούνται αναλλοίωτα όλα τα γοητευτικά στοιχεία της μακεδονίτικης αρχοντικής, όπως τα πολλά παράθυρα και τα περίτεχνα ταβάνια – meeting points ο οντάς του δευτέρου ορόφου και ο δροσερός κήπος όπου σερβίρεται το παραδοσιακό πρωινό (από €110).

Είτε ονειρεύεστε βόλτες στην κούκλα Παλιά Πόλη της Ξάνθης είτε πιο μακρινές εκδρομές στη Βιστωνίδα και το Δέλτα του Νέστου, που αυτή την εποχή είναι στα καλύτερά τους, το κομψό και φινετσάτο ξενοδοχείο Elisso σε κομβικό σημείο της πόλης αποτελεί ιδανική επιλογή. Διαθέτει άνετα και μοντέρνα δωμάτια με αναπαυτικά κρεβάτια , αλλά και φιλικό προσωπικό που θα σας κάνει τις κατάλληλες προτάσεις ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σας. Τόσο το καφέ του, όσο και το wine bar-bistrot «Αποθήκη» αποτελούν meeting points της πόλης (από €75).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.