Τα ολοκαίνουργια μέλη των «Small Luxury Hotels»

Από τη Βηρυτό, το Όστιν και το Καζακστάν μέχρι τις Μπαχάμες, την Καραϊβική και τη Νέα Υόρκη, τα νέα μέλη της πολυτελούς ομπρέλας μικρών ανεξάρτητων ξενοδοχείων «Small Luxury Hotels of the World» μοιάζουν φτιαγμένα με υλικά του ονείρου και μας προκαλούν για ταξίδια, είτε πραγματικά είτε με τη φαντασία μας. 

Τα ολοκαίνουργια μέλη των «Small Luxury Hotels»

Από τη Βηρυτό, το Όστιν και το Καζακστάν μέχρι τις Μπαχάμες, την Καραϊβική και τη Νέα Υόρκη, τα νέα μέλη της πολυτελούς ομπρέλας μικρών ανεξάρτητων ξενοδοχείων «Small Luxury Hotels of the World» μοιάζουν φτιαγμένα με υλικά του ονείρου και μας προκαλούν για ταξίδια, είτε πραγματικά είτε με τη φαντασία μας.

O Monot, Βηρυτός, Λίβανος

Τα ολοκαίνουργια μέλη των «Small Luxury Hotels» - εικόνα 1

Σε όμορφα ανακαινισμένο κτίριο στην καρδιά της πολιτιστικής περιοχής Saifi της Βηρυτού αυτό θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας στο Λίβανο. Η ανακαίνισή του έχει δημιουργήσει 41 δωμάτια και σουίτες, με urban διακόσμηση σε γήινες αποχρώσεις, λευκά έπιπλα και άπλετο φυσικό φωτισμό. Διαθέτει γκουρμέ εστιατόριο, αλλά και πισίνα και μπαρ στην βεράντα του τελευταίου ορόφου με πανοραμική θέα στην πόλη.

Hotel Ella, Όστιν, Τέξας

Τα ολοκαίνουργια μέλη των «Small Luxury Hotels» - εικόνα 2

Σε ένα από τα πιο εμβληματικά αρχοντικά του Όστιν, με ιστορία που φτάνει πίσω στο 1846, και ύστερα από ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, το νέο boutique ξενοδοχείο διαθέτει εντυπωσιακή εσωτερική αυλή με πισίνα και ιδιωτικές καμπάνες, υπέροχους κήπους, όπως και νέο εστιατόριο και lounge όπου σερβίρεται σύγχρονη αμερικανική κουζίνα.

Tiamo Resort, Μπαχάμες

Τα ολοκαίνουργια μέλη των «Small Luxury Hotels» - εικόνα 3

Ένας απομονωμένος παράδεισος, προσβάσιμος μόνο με βάρκα ή υδροπλάνο και ταυτόχρονα ένα πολυτελές οικολογικό θέρετρο με 10 «κρυμμένες» βίλες, ιδιωτική παρθένα παραλία με λευκή άμμο, καταπράσινα άλση από φοίνικες και καταγάλανα νερά. Το τροπικό περιβάλλον είναι ιδανικό για ιστιοπλοΐα, ψάρεμα, snorkeling, καταδύσεις ή απλά χαλάρωση, ενώ το εστιατόριο σερβίρει προσεκτικά μαγειρεμένη κουζίνα της Καραϊβικής και fusion πιάτα, με τα πιο φρέσκα τοπικά και βιολογικά προϊόντα.

Hotel Wailea Maui, Χαβάη

Τα ολοκαίνουργια μέλη των «Small Luxury Hotels» - εικόνα 4

Αυτό το ιδιωτικό καταφύγιο απλώνεται σε 15 στρέμματα καταπράσινου λόφου με θέα στα υπέροχα κάδρα του Ειρηνικού Ωκεανού, στις παραλίες της λευκής άμμου και τα δραματικά βουνά West Maui. Ειδικές zen ζώνες, ποικιλία δραστηριοτήτων, μερικά από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ στον κόσμο, φημισμένες παραλίες, εστιατόρια και οι καλύτερες διευθύνσεις για shopping στο νησί συμπληρώνουν την εικόνα.

Petit St Vincent, Άγιος Βικέντιος & Γρεναδίνες, Καραϊβική

Τα ολοκαίνουργια μέλη των «Small Luxury Hotels» - εικόνα 5

Ένα ολόκληρο πολυτελές ιδιωτικό νησί με μόλις 22 κατοικίες και σπάνια φυσική ομορφιά που απλώνεται σε 115 στρέμματα τροπικού δάσους και παραλίες με λευκή άμμο και τιρκουάζ νερά. Όπως και στα υπόλοιπα ξενοδοχεία του συμπλέγματος έτσι και εδώ απουσιάζουν οι τηλεοράσεις, τα κινητά τηλέφωνα ή η πρόσβαση στο διαδίκτυο, έτσι ώστε οι επισκέπτες να επιδοθούν στη λεγόμενη «ψηφιακή αποτοξίνωση» και να απολαύσουν πλήρως άλλες ανέσεις, όπως το μπαλινέζικο spa, το κέντρο θαλάσσιων σπορ, τα γήπεδα τένις και το κέντρο γιόγκα. Στα συν, τα δύο εξαιρετικά εστιατόρια, ο χώρος για μπάρμπεκιου στην παραλία και ένα κελάρι κρασιών εφοδιασμένο με τις καλύτερες ετικέτες του κόσμου.

Donatello Boutique Hotel, Αλμάτι, Καζακστάν

Τα ολοκαίνουργια μέλη των «Small Luxury Hotels» - εικόνα 6

Σε ένα κομψό και σύγχρονο κτίριο στην πρώην πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της χώρας, διαθέτει 22 δωμάτια και σουίτες με κύριο προσόν την ευρυχωρία, spa, ιταλικό εστιατόριο, lounge bar και club, ενώ το τζάκι στο λόμπι δημιουργεί ένα ζεστό και φιλόξενο μέρος χαλάρωσης.

The Quin, Νέα Υόρκη

Τα ολοκαίνουργια μέλη των «Small Luxury Hotels» - εικόνα 7

Σε προνομιακή σημείο του Μανχάταν και με εύκολη πρόσβαση στο Central Park, στο Lincoln Center, στο Carnegie Hall και στην Fifth Avenue Couture, τα 205 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου είναι προσεκτικά σχεδιασμένα ώστε να συνδυάζουν τη διαχρονική πολυτέλεια με τις σύγχρονες ανέσεις. Έπιπλα φτιαγμένα επί παραγγελία, ψηφιδωτά δάπεδα και state-of-the-art συστήματα ήχου και εικόνας δίνουν τον τόνο, μαζί με ένα εστιατόριο αξιώσεων και ένα cocktail & wine μπαρ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.