Last minute ideas για του Αγίου Πνεύματος

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σημαίνει ότι το καλοκαίρι ξεκινά, οριστικά και αμετάκλητα! Συγκεντρώσαμε λοιπόν προτάσεις και προσφορές για αποδράσεις της τελευταίας στιγμής σε ιδιαίτερα ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα. Ανάμεσά τους και αρκετές budget εκπλήξεις.

Last minute ideas για του Αγίου Πνεύματος

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σημαίνει ότι το καλοκαίρι ξεκινά, οριστικά και αμετάκλητα! Συγκεντρώσαμε λοιπόν προτάσεις και προσφορές για αποδράσεις της τελευταίας στιγμής σε ιδιαίτερα ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα. Ανάμεσά τους και αρκετές budget εκπλήξεις.

Βουνό και θάλασσα στο Πήλιο

Last minute ideas για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 1
Leda Pelion, Πήλιο

Ο ονειρεμένος boutique ξενώνας 6 Κλειδιά στην Άφησσο, πάνω στην παραλία Καλλιφτέρη, θα σας συνεπάρει τόσο με την αυθεντική αύρα Προβηγκίας που αποπνέουν τα ατμοσφαιρικά του δωμάτια όσο και με τις δυνατές γαστρονομικές προτάσεις που καταθέτουν στο all day εστιατόριό του οι Γιάννης Μπαξεβάνης και Ηλίας Γώγος (2423033720, € 180).
Σε καταπράσινο ύψωμα στον Άγιο Δημήτριο με φοβερή θέα, το Αρχοντικό Έλντα συνδυάζει τη διαμονή σε ευρύχωρα δωμάτια με τη ζεστή φιλοξενία της οικογένειας Τσικρικώνη. Το πλούσιο πρωινό σερβίρεται μέχρι αργά, ενώ οι πανέμορφες παραλίες του Αγίου Ιωάννη, η Πλάκα και το Παπά Νερό, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής (2426031422, € 50).
Στην καρδιά της Τσαγκαράδας, μέσα σε λουλουδιασμένο κήπο, το Ίρις Παραδοσιακοί Ξενώνες και Σουίτες χαρίζει πανοραμική θέα και εύκολη πρόσβαση σε διάσημες παραλίες της περιοχής, όπως ο Μυλοπόταμος. Στα δωμάτια το παραδοσιακό παντρεύεται με το μοντέρνο, ενώ μπαρόκ λεπτομέρειες και η χειροποίητη ζωγραφική στους τοίχους δημιουργούν φίνα ατμόσφαιρα (2426049370, € 75).
Ιδανικές για οικογένειες, οι 5 αυτόνομες κατοικίες του συγκροτήματος Νύμφες απλώνονται σε κτήμα 8 στρεμμάτων στο δρόμο που οδηγεί από την Τσαγκαράδα στον Μυλοπόταμο. Διαθέτουν κοινόχρηστο play room με πινγκ πονγκ και επιτραπέζια, ενώ πολύ συχνά διοργανώνονται δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους (2426049560, € 85 ανά ημέρα για 3 διανυκτερεύσεις).
Πάνω στην υπήνεμη παραλία Χόρτο, πολύ κοντά στη Μηλίνα, το Leda Pelion απομακρύνεται από το concept του κλασικού ξενοδοχείου και προτείνει διαμονή σε σπίτια πηλιορείτικου ύφους, διάσπαρτα σε έκταση 30 στρεμμάτων που θυμίζει χωριό. Διαθέτει επίσης πισίνα, καφέ-μπαρ, εστιατόριο, παιδική χαρά, γυμναστήριο και γήπεδο τένις (2421027931, € 50 ανά ημέρα για 3 διανυκτερεύσεις).

Κοσμικά στη Σκιάθο

Last minute ideas για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 2
The Skiathos Palace, Σκιάθος

Το The Skiathos Palace συνδυάζει τη σιγουριά μιας μεγάλης μονάδας με την απίστευτη θέα στις θρυλικές Κουκουναριές. Οι άρτιες και σύγχρονες εγκαταστάσεις και το άψογο σέρβις θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς, ενώ το εστιατόριο «White View» στο roof garden αποτελεί hot spot και για επισκέπτες εκτός ξενοδοχείου (δωρεάν μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο, παιδί έως 12 δωρεάν, 2427049700, € 120).
Με υπέροχους κήπους, κτίρια σε χαρούμενα χρώματα, παιδική πισίνα και παιδική χαρά, το Mandraki Village Boutique Hotel ενδείκνυται για οικογενειακές διακοπές σε ένα κομψό και πολυτελές περιβάλλον, πολύ κοντά στις Κουκουναριές. Πολύ καλό και το «Elia’s», το εστιατόριο του ξενοδοχείου, ενώ διοργανώνονται επίσης πολλές δραστηριότητες (2427049301, € 120).

Last minute ideas για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 3
Kivo Art Hotel & Suites, Σκιάθος

Σκαρφαλωμένα σε λόφο πάνω από την παραλία Βασιλιά, τα ολόλευκα κτίρια του Kivo Art Hotel & Suites στεγάζουν δωμάτια ιδιαίτερης διακόσμησης, ενώ έργα γνωστών καλλιτεχνών κοσμούν όλους τους χώρους. Τα τρία «SeaView Restaurants», σε ισάριθμα ντεκ περιμετρικά της πισίνας, σερβίρουν το καθένα διαφορετική κουζίνα (2427022407, € 150).

Στα κοντινά νησιά

Last minute ideas για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 4
Krinos Suites Hotel, Άνδρος

Στο Krinos Suites Hotel στο Μπατσί της Άνδρου οι προσωποποιημένες υπηρεσίες και οι ατμοσφαιρικές σουίτες με custom made επίπλωση δημιουργούν ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης. Πυρήνας του ένα υποδειγματικά ανακαινισμένο ιστορικής σημασίας κτίριο, ενώ το «Krinos Art Cafe» στο ισόγειο συγκαταλέγεται στα καλύτερα cocktail bars του νησιού (2282042038, € 180).

Last minute ideas για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 5
Antzi Studios, Αίγινα

Στην Αίγινα, με σταθερά καλή σχέση ποιότητας-τιμής, το Antzi Studios βρίσκεται στη γραφική Πέρδικα. Για τη διαμονή σας θα επιλέξετε ανάμεσα σε ευρύχωρα στούντιο και διαμερίσματα και σε 4 πετρόκτιστες σουίτες. Στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα με καφέ, ποτό ή κάποιο snack από το pool bar (2297061446, € 60 ανά ημέρα για 3 διανυκτερεύσεις).

Last minute ideas για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 6
Olympia Golden Beach, Κάστρο Κυλλήνης

Ακουμπώντας στην πανέμορφη παραλία του Κάστρου Κυλλήνης, το 5 αστέρων Olympia Golden Beach Resort & Spa αναπτύσσεται γύρω από μια εντυπωσιακή κεντρική πισίνα. Το ειδικό πακέτο 3 διανυκτερεύσεων με ημιδιατροφή (€ 540) εξασφαλίζει διαμονή σε double deluxe δωμάτιο, μία υδροθεραπεία στο διεθνώς βραβευμένο «Dream Spa» και είσοδο στο mini club με εξειδικευμένους παιδαγωγούς (2623095999).

Last minute ideas για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 7
Moni Emvasis, Μονεμβασιά

Πολυτελής άφιξη στο Κάστρο Μονεμβασιάς, το Moni Emvasis αποτελείται από 3 σουίτες με design έπιπλα και ιδιαίτερες ανέσεις σε διαφορετικά επίπεδα ενός πέτρινου κτιρίου. Ίδιας ιδιοκτησίας, το εστιατόριο «Χρυσόβουλο» βρίσκεται ακριβώς από κάτω, με τον Μιχάλη Ντουνέτα στην επιμέλεια του μενού (2732062122, € 180 ανά ημέρα για 3 διανυκτερεύσεις).
Αξέχαστη μένει η θέα από το roof terrace του Θεοφανώ Art Hotel που στεγάζεται σε 4 κτίρια με μακραίωνη ιστορία πάνω στην πλατεία της Χρυσαφίτισσας στη Μονεμβασιά. Έργα τέχνης, αντίκες και παλιά κομμάτια προσδίδουν σε κάθε δωμάτιο ξεχωριστό χαρακτήρα (2732061212, € 98 σε δίκλινο, € 108 σε δίκλινο με μπαλκόνι, ανά ημέρα για 2 διανυκτερεύσεις).

Last minute ideas για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 8
Kinsterna Hotel & Spa, Μονεμβασιά

Από τα ομορφότερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, το Kinsterna Hotel & Spa στον Άγιο Στέφανο Μονεμβασιάς, προτείνει ένα ξεχωριστό πακέτο δύο διανυκτερεύσεων σε Byzantine Suite, με τελετουργία χαλάρωσης στο Kinsterna Spa, ξενάγηση στο Κάστρο, μία φιάλη κρασί από τους αμπελώνες του, μία φιάλη ελαιόλαδο από τους ελαιώνες του και πλούσιο πρωινό (2732066300, € 660).

Last minute ideas για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 9
The Romanos, Costa Navarino

Καταμεσής του υπέροχου φυσικού τοπίου του Navarino Dunes, με φόντο τις μαγευτικές μεσσηνιακές ακτές, το «Costa Navarino» έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πακέτο 3 διανυκτερεύσεων, τόσο στο πιο οικογενειακό The Westin Resort (€ 1.095) όσο και στο πιο exclusive The Romanos (€ 1.260) με διαμονή σε deluxe δωμάτιο, πρωινό, ένα ποτήρι αφρώδη οίνο κατά την άφιξη, μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο, αποκλειστική είσοδο στο White Night Party, γευστικό μπουφέ και open bar, ελεύθερη είσοδο στο Ananzoe Spa για Thalassotherapy & Heat Experience Ritual, προτεραιότητα στις κρατήσεις των εστιατορίων και check out στις 5 μ.μ.

Last minute ideas για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 10
The Westin Resort, Costa Navarino

Τα δύο πρωτοποριακά kids club Cocoon και SandCastle, τα δύο signature γήπεδα γκολφ, τα προγράμματα Navarino Outdoors και Navarino Sea που παρέχουν επιλογές για διαδρομές με ποδήλατο, πεζοπορίες και nordik walking, καθώς και τα 9 αθλήματα ρακέτας στη Navarino Racquet Academy εγγυώνται πως κάθε μέλος της οικογένειας θα περάσει ένα αξέχαστο τριήμερο. Επίσης, στο καινούργιο εστιατόριο Taverna, ένα από τα πολλά του resort, σερβίρονται αυθεντικές συνταγές μεσσηνιακής κουζίνας, οι οποίες βραβεύθηκαν σε πρόσφατο διαγωνισμό μαγειρικής. (τηλ. κέντρο κρατήσεων: 2723097000)
Πάνω στη θάλασσα, στην άκρη του Γερολιμένα και με φοβερή θέα από παντού, το πανέμορφο boutique ξενοδοχείο Κυρίμαι στεγάζεται σε διατηρητέο συγκρότημα μανιάτικων κτιρίων του 19ου αιώνα. Ατμοσφαιρικά δωμάτια, το καθένα σε ξεχωριστό στιλ, κοινόχρηστοι χώροι με ιδιαίτερη διακοσμητική άποψη. Το μενού του εστιατορίου υπογράφει ο Γιάννης Μπαξεβάνης (2733054288, € 110).
Μια αναπαλαιωμένη μανιάτικη κατοικία του 19ου αιώνα και ένας νεόχτιστος πύργος συγκροτούν το Πετρίτης Mani Guest House που ατενίζει τη θάλασσα και το Κάστρο της Κελεφάς από την κορυφή του Οιτύλου. Τα δωμάτια χαρακτηρίζει η διακριτική πολυτέλεια, ενώ οι εξωτερικοί χώροι προσφέρονται για χαλάρωση (2733052600, € 85 ανά ημέρα για 3 διανυκτερεύσεις).
Σε ύψωμα με ασυναγώνιστη θέα πάνω από το Καραβοστάσι, οι δύο πετρόχτιστες κατοικίες Soukidia Villas ενδείκνυνται για οικογένειες ή μεγάλες παρέες και για διαμονή σαν σε πολυτελές εξοχικό. Διαθέτουν 3 υπνοδωμάτια με δικά τους μπάνια, εξοπλισμένη κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία και ευρύχωρο playroom με το δικό του μπάνιο (6974053756, € 300 ανά ημέρα για 3 διανυκτερεύσεις).
Στην Κοίτα, ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα μανιάτικα χωριά, το boutique hotel Citta dei Nicliani μοιράζεται σε δυο κτίρια, ένα νεόκτιστο και ένα παραδοσιακό διατηρητέο. Υπέροχη αυλή, διαμορφωμένη σε γωνιές με σεζλόνγκ και καθιστικά και πρωινό με τοπικά εδέσματα που έρχεται σε δίσκο (2733051827, € 85 ανά ημέρα για 3 διανυκτερεύσεις).
Στον ξενώνα Anthemion στο Ναύπλιο θα επιλέξετε για τη διαμονή σας ανάμεσα σε πέντε δίκλινα δωμάτια, δύο εκ των οποίων interconnecting, και τέσσερις σουίτες των 40 τ.μ. με ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα, κουζίνα και καθιστικό. Βρίσκεται σε κήπο με πισίνα και bbq, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε (2752022912, € 70 ανά ημέρα για 3 διανυκτερεύσεις).
Περίκλειστο από ψηλούς πέτρινους μαντρότοιχους, το Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη ορθώνεται σαν πυργόσπιτο στην καρδιά του Λεωνιδίου. Η πέτρα και το ξύλο χαρίζουν ατμόσφαιρα στα δωμάτια, ενώ οι εξωτερικοί χώροι της αυλής και της ταράτσας είναι ό,τι πρέπει για χαλάρωση. Οι παραλίες του Λεωνιδίου βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής για τις πρώτες βουτιές (2757022476, € 70).
Το πολυτελές Arcadia Resort έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στην είσοδο της Βυτίνας, με το Μαίναλο στην πλάτη. Τη διακόσμηση, στα πρότυπα του English country style, υπογράφει ο γνωστός διακοσμητής Σωτήρης Μπακόπουλος. Οι 3 διανυκτερεύσεις προσφέρονται στα € 240 με πρωινό, ελεύθερη χρήση του spa και trekking με τα ποδήλατα του ξενοδοχείου (2795022330).

Last minute ideas για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 11
Alkyon Resort Hotel & Spa, Βραχάτι

Στο Alkyon Resort Hotel & Spa στο Βραχάτι ισχύει εορταστικό πακέτο με ελάχιστη παραμονή 2 διανυκτερεύσεων, που περιλαμβάνει πλήρη διατροφή, ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων, δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου, της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, του jacuzzi, του χαµάµ και της σάουνας, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά και βραδινή διασκέδαση με μουσική από DJ (2741052010, € 65 το άτομο).

Νέα από τα Παράλια Ηπείρου

Last minute ideas για του Αγίου Πνεύματος - εικόνα 12
Sesa Hotel, Κανάλι Πρέβεζας

Πολύ κοντά στην Πρέβεζα, πάνω στην αμμουδιά Κανάλι, το ολοκαίνουργιο Sesa Hotel διακρίνεται για τις minimal διακοσμητικές γραμμές του, την απέριττη πολυτέλεια και τα ξεκούραστα χρώματα. Καλαίσθητα δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ένα εστιατόριο αξιώσεων και πανέμορφος χώρος πισίνας. Κάνοντας ελάχιστα βήματα, βρίσκεστε στις ξαπλώστρες που βγάζει στην παραλία (2682052707, € 150 ανά ημέρα για 3 διανυκτερεύσεις).

Action στη φύση στην Ευρυτανία

Στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, το Αρχοντόπετρα Suites & Spa ξεχωρίζει για τις 7 πολυτελείς σουίτες του που εξοπλίζονται με kingsize κρεβάτια, μπάνια με υδρομασάζ και γωνιά ψυχαγωγίας με οθόνη TFT και Internet. Διαθέτει spa και café με υπέροχη θέα, ενώ ισχύουν και ειδικά πακέτα που συνδυάζουν διαμονή με οργανωμένες φυσιολατρικές δραστηριότητες (2237041100, € 80).

Low budget ανά την Ελλάδα

Το αξιόλογο δίκτυο αγροτουριστικών καταλυμάτων και ξενώνων Guest Inn προτείνει 40 επιλογές σε στούντιο και δωμάτια από τη Σύρο και το Γαλαξίδι ως την Πελοπόννησο και την Κρήτη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με τιμές από € 30 μέχρι 50 την ημέρα για δύο άτομα. Περισσότερα στα 2109607100.

Οι τιμές εκτός πακέτου προσφοράς αφορούν διαμονή σε στάνταρ δίκλινο δωμάτιο και περιλαμβάνουν πρωινό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
17/04/2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.

Η Modus & Amplio ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ανανεωμένο "Bratsera Hotel"

Το "Bratsera" εισέρχεται σε μία νέα εποχή, με ανανεωμένο λογότυπο, νέα ιστοσελίδα και ένα καινούριο γαστρονομικό concept με την υπογραφή δύο κορυφαίων Ελλήνων Chef.

Πώς θα είναι φέτος τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Ευρώπη; Σύμφωνα με το "Conde Nast Traveler" όχι και πολύ αισιόδοξα για την Ελλάδα και τη Μεσόγειο

Η κλιματική αλλαγή και ο υπερτουρισμός αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε το καλοκαίρι, θέτοντας νέα δεδομένα και ως προς τη βιωσιμότητα.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στη Μακεδονία

Έθιμα με ρίζες πίσω στο χρόνο και φύση στον υπερθετικό.