Check in παρέα με τα ελάφια

Για όσους αναζητούν ξενώνες-ησυχαστήρια ακολουθούν τρεις προτάσεις που εγγυημένα θα κρατήσουν μακριά το άγχος της πόλης, αφού χάνονται στο απόλυτο πράσινο, με τους ήχους των ζώων να σας κάνουν συντροφιά.

Check in παρέα με τα ελάφια

Για όσους αναζητούν ξενώνες-ησυχαστήρια ακολουθούν τρεις προτάσεις που εγγυημένα θα κρατήσουν μακριά το άγχος της πόλης, αφού χάνονται στο απόλυτο πράσινο, με τους ήχους των ζώων να σας κάνουν συντροφιά.

Georgio’s V Chalet

Check in παρέα με τα ελάφια - εικόνα 1

Ο ξενώνας
Θυμίζοντας γραφικό χωριό, το «Georgio’s V Chalet» βρίσκεται κρυμμένο μέσα στα έλατα, σε απόσταση αναπνοής από το χιονοδρομικό των Καλαβρύτων και σε υψόμετρο 1.000 μ. Η πέτρα και το ξύλο πρωταγωνιστούν στα ζεστά σπιτάκια-σαλέ, το απόλυτο καταφύγιό σας μακριά από την πόλη. (2692024600)
Η εκδρομή
Αν δεν έχετε έρθει για σκι και σνόουμπορντ στο πάντα δραστήριο χιονοδρομικό των Καλαβρύτων, ευχηθείτε να είναι ανοιχτός ο δρόμος προς Ζαρούχλα και κάντε –με σύνεση γιατί πιάνει πάγο– την υπέροχη διαδρομή προς Σπήλαια Λιμνών και Πλανητέρο.
Tip
Στο κτήμα υπάρχει φάρμα με άλογα, πόνι, ελάφια και ζαρκάδια, ενώ η θέα από το καφέ-μπαρ με το μεγάλο τζάκι είναι εξαιρετική.

Περισσότερα για τον ξενώνα εδώ

Αγρόκτημα Φωκαέων

Check in παρέα με τα ελάφια - εικόνα 2

Ο ξενώνας
Φανταστείτε 35 στρ. σε μια κατάφυτη πλαγιά, όπου τον πρώτο λόγο έχουν τα τρεχούμενα νερά, μια λιμνούλα αλλά και ζώα (π.χ. χήνες και γαϊδουράκια) που κυκλοφορούν ελεύθερα. Διαθέτει 4 γοητευτικά και διαφορετικά μεταξύ τους σπιτάκια που φιλοξενούν 2-8 άτομα. (2691097300)
Η εκδρομή
Η Κερνίτσα βρίσκεται μόλις στο 12ο χλμ. του δρόμου που ανηφορίζει προς τα Καλάβρυτα, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο στα χαμηλά υψόμετρα πάνω από τα αχαϊκά παράλια. Όπως λ.χ. στην Τράπεζα, ένα όμορφο χωριό με πανοραμική θέα, ή στο Άνω Διακοφτό, όπου λειτουργεί το μικρό επισκέψιμο οινοποιείο Τετράμυθος (2691097500).
Tip
Το μονοπάτι του Λαδοπόταμου περνάει δίπλα από το κτήμα, ενώ διοργανώνονται βόλτες με άλογα συνοδεία έμπειρων οδηγών.

Λείριον

Check in παρέα με τα ελάφια - εικόνα 3

Ο ξενώνας
Σε μια δασώδη περιοχή γεμάτη έλατα, πάνω από το Παλαιοχώρι Καλαμπάκας, ο ξενώνας «Λείριον» ενδείκνυται για χαλάρωση και απομόνωση σε πολύ προσεγμένο περιβάλλον. Ευρύχωρα δωμάτια με μαρμάρινα μπάνια, έπιπλα και φωτιστικά φτιαγμένα κατά παραγγελία και ζεστή φιλοξενία από την οικογένεια Μπαλατσού. (2432041502)
Η εκδρομή
Το Παλαιοχώρι βρίσκεται σχεδόν στο μέσον της διαδρομής Καλαμπάκας-Περτουλίου, οπότε μπορείτε το ίδιο εύκολα να αφεθείτε στην επιβλητικότητα των Μετεώρων ή να χαρείτε το μικρό χιονοδρομικό του Περτουλίου και τα υπέροχα αλπικά τοπία στα Περτουλιώτικα Λιβάδια, όπου προσφέρεται και πλήθος οργανωμένων δραστηριοτήτων.
Τip
Ο ξενώνας διαθέτει μια μικρή φάρμα με ελάφια αλλά κι εστιατόριο όπου σερβίρονται τοπικές γεύσεις, όπως κυνήγι, πλαστοί και μπατζίνες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.