Οι κριτικές του κοινού

Οι «κούκλοι» - Ο αγώνας τους

Σκηνική Σύνθεση του Φίλιππου Ζαρφειάδη
Διαρκεια : 80 '

Σκηνοθ.:Φ. Ζαρφειάδης
Ερμηνεύουν: Θ. Αντωνόπουλος, Λ. Αρσένης, Φ. Ζαρφειάδης, Μ. Παντελάκη. Σκην.-κοστ.: Κ. Κρίγκου.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • Μαρία Αργυροπούλου πριν από 4 μήνες

  Ωραία κ ξεχωριστή παράσταση με θέματα επίκαιρα κ σκληρά.Μπράβο για την σοβαρή σας προσπάθεια.Πολύ ταλαντούχοι όλοι οι ηθοποιοί.Η Φωνή της κοπέλας στη σκηνή του φόνου ανατριχιαστική. Δυνατή στιγμή.

 • Κώστας Παπαδόπουλος πριν από 4 μήνες

  Τι φωνάρα είναι η κοπέλα που τραγουδάει το streets of Berlin!Η Μαρία Καραμάνη απ τις 2 κοπέλες που είναι στην παράσταση. Πολύ καλή και στους ρόλους της. Μικρά κομμάτια αλλά είναι πολύ καλή. Γενικά ενδιαφέρουσα παράσταση.

 • Gina p. πριν από 5 μήνες

  5 αστεράκΑ Υπέροχη!! Υπέροχοι!!

 • Ραφαελα πριν από 5 μήνες

  5 αστεράκΑ Καταπληκτική δουλειά από όλες τις απόψεις. Ο μονόλογος του Ζαρφειαδη στο τελος ήταν συγκινητικός, υπέροχος. Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

 • Scarvel πριν από 5 μήνες

  5 αστεράκΑ Χθες είδα την παράσταση ο αγώνας τους, και με μια λέξη: εξαιρετική! Πολύ ιδιαίτερη καλλιτεχνική σκηνοθεσία, με τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων! Η Μαρίνα καθηλωτική, η Μαρία υπέροχη φωνή, ο Θωμάς εκπληκτικός και ο Φίλιππος συγκινητικός, και σεμνός! Κάθε παράσταση με στοχευμένα μηνύματα επίκαιρα και τόσο μα τόσο αληθινά!!! Συγχαρητήρια σε όλους σας!!!!!

 • Scarvel πριν από 5 μήνες

  Χθες είδα την παράσταση ο αγώνας τους, και με μια λέξη: εξαιρετική! Πολύ ιδιαίτερη καλλιτεχνική σκηνοθεσία, με τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων! Η Μαρίνα καθηλωτική, η Μαρία υπέροχη φωνή, ο Θωμάς εκπληκτικός και ο Φίλιππος συγκινητικός, και σεμνός! Κάθε παράσταση με στοχευμένα μηνύματα επίκαιρα και τόσο μα τόσο αληθινά!!! Συγχαρητήρια σε όλους σας!!!!!

 • Νίκος πριν από 5 μήνες

  5 αστεράκΑ Μια ξεχωριστή παράσταση που προκαλεί με τις εντάσεις της κάθε στιγμή. Σκηνοθεσία και σενάριο πολύ δυνατά και έντονα διεισδυτικά στο θέμα. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους του ηθοποιούς και ιδιαίτερα από την ηθοποιό Μαρίνα Παντελάκη. Συγχαρητήρια.

 • Μαρία Τσακανίκα πριν από 6 μήνες

  5 αστεράκΑ Η παράσταση εξαιρετική και ιδιαίτερα συγκινητική!
  Η δουλειά των συντελεστών εμφανέστατη σε όλα τα σημεία του έργου!
  Η θεματολογία άκρως ενδιαφέρουσα!
  Μπράβο στα παιδιά!

 • Μητσεας Παναγιωτης πριν από 6 μήνες

  5 αστεράκΑ ‘’Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας, που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά’’. Οδυσσέας Ελύτης...Μια παρασταση ποταμος συναισθηματων απο το πρωτο λεπτο και τοσο επικαιρη οσο ποτε!συγχαρητηρια στο Φιλιππο Ζαφρειαδη,σκηνοθετη κι ηθοποιο,στην εξαιρετη Μαρινα Παντελακη σε τριπλο ρολο και σε ολους οσους συμετεχουν!την συστηνω αναπιφυλαχτα....

 • Α. Κ. πριν από 6 μήνες

  Δυνατή παράσταση, σχεδόν ανατριχιαστική τόσο γιατί οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι πειστικές πέρα για πέρα(αντικειμενικά υπέροχη δουλειά) όσο και γιατί περιγράφει αληθινα γεγονοτα τα οποία μεν προϋποθέτουν έρευνα, θίγουν δε πολλά ζητήματα ιστορικά και κοινωνικά.. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους συντελεστές της παράστασης για την άψογη δουλειά!!!

 • χρυσα πριν από 6 μήνες

  4 αστεράκΑ ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ !!!!ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΙ ΕΥΡΥΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ..ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ! Η Κ.ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΡΟΛΩΝ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ...ΑΞΙΖΕΙ!!!