Το πρώτο "Ξαφνικό stand up" για το καλοκαίρι του 2026 είναι γεγονός. Τέσσερις αγαπημένοι κωμικοί με φανατικούς θαυμαστές, η 'Ήρα Κατσούδα, ο Αριστοτέλης Ρήγας, ο 'Άγγελος Σπηλιόπουλος και ο Ηλίας Φουντούλης, ενώνουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής σε μία συνάντηση κορυφής. Μια ξεχωριστή βραδιά κωμωδίας που περιλαμβάνει τα καλύτερα αποσπάσματα από τις παραστάσεις τους. Την Τρίτη 16 Ιουνίου στο θέατρο "Δόρα Στράτου" θα δούμε ακόμα ένα "Ξαφνικό stand up", στο πλαίσιο μιας σειράς παραστάσεων που πραγματοποιούνται συνήθως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και δεν είναι ποτέ ίδιες μεταξύ τους, καθώς περιλαμβάνει ποικιλία κωμικών σε διαφορετικά σχήματα.


>> Ο stand up comedian Βαγγέλης Μουλαράς δηλώνει former gifted child
Και κάπως έτσι, χωρίς ιδιαίτερη προειδοποίηση, προκύπτει κάθε φορά μια βραδιά που δεν μοιάζει με καμία άλλη. 'Ένταση, δυναμισμός, παραστατικότητα και πολλές "'Όμορφες σκέψεις" φέρει μαζί της η 'Ήρα Κατσούδα, που στην τελευταία της παράσταση (μετά τα "Μίνιμαλ", "Για γυναίκα καλή είναι" και "Χωρίς γλουτένη") θέτει καυτά ερωτήματα που την απασχολούν: από το πότε ξεκίνησε το slut-shaming μέχρι το πού ταξιδεύει το μυαλό όταν το αφήνεις ελεύθερο ή τι θα σκέφτονταν οι εξωγήινοι αν μας επισκέπτονταν.
Ο Αριστοτέλης Ρήγας, από την άλλη παραμένει "Υπέρ". Λογοπαίγνια, κιθάρα, καυστικές τοποθετήσεις και ακόμα περισσότερα λογοπαίγνια έχει ετοιμάσει με το χαρακτηριστικό του ύφος, τις ευφάνταστες διασκευές και τα ξεκαρδιστικά του mashup, ο δημιουργός του podcast "Είμαι υπέρ", μουσικός και κωμικός.


>> "Καλά δεν είμαστε;": Γιώργος Αλεβίζος και Μάριος Δημητρόπουλος γελούν με το άγχος της καθημερινότητας
Ο Ηλίας Φουντούλης και ο 'Άγγελος Σπηλιόπουλος, που συχνά τους συναντάμε και ως δίδυμο σε "Double impact" καταστάσεις (παράσταση που παίχτηκε 141 φορές σε Ελλάδα και Ευρώπη), παραμένουν σε "Τόσο όσο" διάθεση. Ο Σπηλιόπουλος δηλώνει έτοιμος για έναν καταιγισμό σύντομων αστείων με ταχύτητα και συνέπειες πολυβόλου, ενώ ο Φουντούλης θα ανέβει στη σκηνή με μικρές ιστορίες, αποτυχημένες παρομοιώσεις και παρατηρήσεις που δεν σκέφτηκε ποτέ κανείς.
Info
Θέατρο "Δόρα Στράτου"
Τρίτη 16 Ιουνίου 2026
Οι πόρτες ανοίγουν στις 8 μ.μ.
Είσοδος για ΑμεΑ/αμαξίδια από την νότια πλευρά μέσω του πάρκινγκ (οδός Αρακύνθου). Πληροφορίες πρόσβασης: www.grdance.org.
Προπώληση εισιτηρίων: more.com

