
Οι Θανάσης Τσαλταμπάσης, Παρθένα Χοροζίδου, Αργύρης Αγγέλου, Στράτος Λύκος, Γιώργος Χατζής, Κατερίνα Σούσουλα, Βαγγέλης Πιτσιλός και ο Ζήσης Ρούμπος, συνήθεις ύποπτοι του γέλιου, ανεβαίνουν στη σκηνή του καλοκαιρινού θεάτρου Αθηνά από τις 22 Μαΐου για να τα κάνουν "'Όλα… λάθος!" ("The play that goes wrong"). Η ξεκαρδιστική κωμωδία των Χένρι Λιούις, Τζόναθαν Σέιερ και Χένρι Σιλντς, που έχει μαγέψει το κοινό σε Λονδίνο, Broadway και 30+ χώρες, καταφτάνει στην Αθήνα – με μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών που είναι έτοιμοι… να τα κάνουν όλα άνω κάτω! Η Θέμις Μαρσέλλου έκανε την απόδοση και οδηγεί σκηνοθετικά τους ηθοποιούς σε ένα ρεσιτάλ γέλιου και αυτοσαρκασμού.


Στο έργο που θα μας κρατήσει συντροφιά για το καλοκαίρι 2025 στην Αθήνα, μια θεατρική ομάδα ετοιμάζεται να ανεβάσει ένα βαρύγδουπο αστυνομικό θρίλερ, αλλά η πρεμιέρα μετατρέπεται γρήγορα σε καταστροφή. Κι όμως, μέσα από αυτή την απολαυστική καταστροφή, γεννιέται μία από τις πιο έξυπνες και καλοστημένες κωμωδίες των τελευταίων ετών. Τα σκηνικά είναι της Μαρίας Φιλίππου, τα κοστούμια της Παναγιώτας Κοκκορού, οι φωτισμοί της Μελίνας Μάσχα και η μουσική επιμέλεια του Ιάσονα Γουάστωρ.
Πάρτε μια γεύση από τις πρόβες





Προπώληση εισιτηρίων: more.com
Περισσότερες πληροφορίες
Όλα… λάθος! (The play that goes wrong)
Στην βραβευμένη κωμωδία που έχει παιχτεί σε περισσότερες από τριάντα χώρες ανά τον κόσμο, ένας θίασος επιχειρεί να ανεβάσει μια παράσταση με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.