
Η Κατερίνα Βρανά κλείνει τον κύκλο των παραστάσεων της πολυαγαπημένης και προσωπικής της παράστασης "Ντερμπεντέρισσα" με δύο τελευταίες επικές παραστάσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (9 & 10/5)! Πρόκειται για ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι γεμάτο κέφι, γέλιο και συγκίνηση, που θα κορυφωθεί με τη βιντεοσκόπηση της παράστασης, για να αποτυπωθεί αυτή η μοναδική στιγμή για πάντα.

Μέσα από αυτή την παράσταση, η Κατερίνα Βρανά εξετάζει με το χαρακτηριστικό της χιούμορ πώς η ίδια βιώνει τα στερεότυπα και τις έμφυλες προκαταλήψεις ως γυναίκα και ως κωμικός. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, αναδεικνύει το πώς η αναπηρία έχει επηρεάσει την προσωπικότητά της, την θηλυκότητά της, την σεξουαλικότητά της, και φυσικά, το χιούμορ της. Μιλά για τις μικρές και μεγάλες χαρές της καθημερινότητας που μας φτιάχνουν την ημέρα, ενώ παράλληλα κάνει βαθιές και ενίοτε σπαρταριστές παρατηρήσεις για την κοινωνία μας, που συχνά αγνοούμε ή αποφεύγουμε.
Προπώληση εισιτηρίων: more.com
Περισσότερες πληροφορίες
Ντερμπεντέρισσα
Σε αυτό το ξεκαρδιστικό της σόλο, η γνωστή κωμικός εξετάζει το πώς αισθάνεται η ίδια ως γυναίκα αλλά και ως stand-up καλλιτέχνις με τα στερεότυπα και τις έμφυλες προκαταλήψεις, που επικρατούν στον χώρο αυτό αλλά και ευρύτερα στην κοινωνία, για δύο τελευταίες παραστάσεις που θα βιντεοσκοπηθούν. Παράλληλα, η “Ντερμπεντέρισσα” Κατερίνα Βρανά θα μιλήσει με το μοναδικό της τρόπο στο κοινό και για το πώς και αν η αναπηρία έχει επηρεάσει το χαρακτήρα της, τη θηλυκότητά της, τη σεξουαλικότητα και, φυσικά, το ίδιο το χιούμορ της, ενώ από το ραντάρ της δεν ξεφεύγουν οι οι μικρές και οι μεγάλες χαρές της καθημερινότητας.