Η ροκ ιστορία του Παύλου Σιδηρόπουλου ζωντανεύει με προσκεκλημένους μουσικούς

“Ο Άγνωστος Πρίγκιπας”: Το θεατρικό αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο συνεχίζει στο Θέατρο 2510 με προσκεκλημένους μουσικούς από τα συγκροτήματα Υπόγεια Ρεύματα, Σύννεφα με Παντελόνια, Βωξ.

Ο Άγνωστος Πρίγκιπας: Παύλος Σιδηρόπουλος 2024-25 Νίκος Παγωνάκης

Η παράσταση "Ο Άγνωστος Πρίγκιπας: Παύλος Σιδηρόπουλος" του Ανδρέα Ζαφείρη παίζεται στο Θέατρο 2510, κάθε Κυριακή. Δεν είναι τυχαίο που η παράσταση συνεχίζεται για τρίτη χρονιά, με το κοινό όλων των ηλικιών να την αγκαλιάζει. Είναι μία βιογραφική αφήγηση, ένα συναισθηματικά φορτισμένο αφιέρωμα, που κάθε λάτρης της ελληνικής ροκ μουσικής θέλει να ζήσει γιατί αποκαλύπτει κομμάτια της ψυχής και το έργο του Παύλου Σιδηρόπουλου. Μέσα από θεατρικές σκηνές, μουσικές ερμηνείες και ζωντανές αφηγήσεις, αποκαλύπτεται η αληθινή προσωπικότητα του μεγάλου καλλιτέχνη. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά ο Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, ενώ στο πλευρό του εμφανίζεται η Μελίνα Σιδηροπούλου, αδερφή του Παύλου, προσδίδοντας έναν ξεχωριστό, προσωπικό τόνο στο έργο.

Ο Άγνωστος Πρίγκιπας: Παύλος Σιδηρόπουλος 2024-25
Νίκος Παγωνάκης

Η παράσταση αυτή δεν έχει μόνο θεατρικό αλλά και μουσικό ενδιαφέρον, καθώς φιλοξενεί διακεκριμένους καλεσμένους μουσικούς, οι οποίοι είτε συνεργάστηκαν με τον Παύλο Σιδηρόπουλο είτε εμπνεύστηκαν από το έργο του. Την Κυριακή 9/2 στην παράσταση συμμετέχει ο Γρηγόρης Κλιούμης (Υπόγεια Ρεύματα) και την επόμενη Κυριακή 16/2 ο Δημήτρης Καρράς (Σύννεφα με Παντελόνια, Βωξ).

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Άγνωστος Πρίγκιπας: Παύλος Σιδηρόπουλος

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 80 '

Με αυτήν την μουσικοθεατρική ολοκληρώνεται η τριλογία βιογραφικών παραστάσεων για τους "Αγίους των Εξαρχείων" ή καλύτερα τους  "Αγίους μιας γενιάς", η οποία ξεκίνησε με τις παραστάσεις "Κατερίνα Γώγου: Το γαμώτο που δεν έζησα" και "Νικόλας Άσιμος: Εγώ με τις ιδέες μου". Μέσα σε 80 λεπτά ξεδιπλώνεται η ζωή και η καριέρα του Παύλου Σιδηρόπουλου, του γεμάτου ταλέντο, αυτοκαταστροφικού «ασυμβίβαστου», «αιώνιου έφηβου», που ακόμη και σήμερα τα τραγούδια του μας συντροφεύουν.

Θέατρο 2510

Θεμιστοκλέους 52

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Μάρτυρας κατηγορίας"- Μυστήριο και αμείωτο σασπένς και 3η χρονιά στο "Δημήτρης Χορν"

Με ένα καστ γεμάτο ταλέντο και ενέργεια, η παράσταση "Μάρτυρας κατηγορίας" ζωντανεύει το θρυλικό δικαστικό θρίλερ της Άγκαθα Κρίστι στο θέατρο "Δημήτρης Χορν". Για 3η χρονιά η ένταση και η αληθοφάνεια κρατούν το κοινό καθηλωμένο από την πρώτη στιγμή ως το συγκλονιστικό φινάλε.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/12/2025

"Το μεγάλο μας τσίρκο": Το ιστορικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη ξανά στα φώτα της σκηνής

Ο Πέτρος Ζούλιας σκηνοθετεί το έργο-σταθμός της θεατρικής και πολιτικής ιστορίας μας, σε μια μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο επικεφαλής του πολυμελούς θιάσου.

Τιμητική βράβευση στον σκηνοθέτη και συγγραφέα Μπάμπη Πλαϊτάκη από τον οργανισμό Heritage & Museums

Προβολή της θεατρικής του παράστασης "Δείπνο με τον Μεγαλέξανδρο".

Η "Φόνισσα" σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή

Η "Φόνισσα" εμπνέει τη νεοσύστατη Ομάδα "Φάος", που υπό τη σκηνοθεσία του Θοδωρή Αμπαζή μετατρέπει τον παπαδιαμαντικό λόγο σε μουσικοθεατρική παράσταση, φωτίζοντας εκ νέου τη σκοτεινή δύναμη του εμβληματικού έργου.

Το θέατρο "Τζένη Καρέζη" υποστηρίζει την απεργία των ηθοποιών

'Το θέατρο χωρίς τους ανθρώπους του, δεν μπορεί να υπάρξει': Σε ακύρωση παραστάσεων προχωράει το θέατρο "Τζένη Καρέζη", δείχνοντας την υποστήριξή του στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Τι ισχύει με την απεργία που ανακοίνωσε το Σ.Ε.Η.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος που στηρίζει τα αιτήματα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Έξι παραστάσεις σηκώνουν ξανά αυλαία (4-10/12)

Επιστρέφουν στις σκηνές από 4 έως 10 Δεκεμβρίου κι αξίζουν οι έξι θεατρικές επαναλήψεις που ακολουθούν.