Υπάρχει συνταγή για την "Υψηλή Μαγειρική των Σχέσεων";

Η Βίλη Σωτηροπούλου επανέρχεται με την "Υψηλή Μαγειρική των Σχέσεων", μια κωμωδία που συνδυάζει το χιούμορ με τη βαθύτερη ανάλυση των δυναμικών που αναπτύσσονται ανάμεσα στις σχέσεις.

Υψηλή Μαγειρική των Σχέσεων Nεκτάριος Κουρής

Η Κική και ο Μιχάλης, ένα μεσήλικο ζευγάρι, αποφασίζουν να γιορτάσουν τα 20 χρόνια γάμου τους σε ένα γκουρμέ εστιατόριο με υψηλή μαγειρική και ιδιαίτερο πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Εκεί, ο κομπέρ-ταχυδακτυλουργός και η ατραξιόν του μαγαζιού προσπαθούν να συναρπάσουν το κοινό με μαγικά κι επικίνδυνα ταχυδακτυλουργικά, αλλά εκείνη τη βραδιά τα πράγματα δεν πάνε όπως είχαν σχεδιαστεί – ούτε για τα μαγικά κόλπα, ούτε για το ζευγάρι. Το μόνο κόλπο που εξελίσσεται επικίνδυνα είναι η σχέση του ζευγαριού. Τυχαίες συναντήσεις φέρνουν  μυστικά και ψέματα στο φως, μεγάλα δώρα του έρωτα και τρυφερότητες εναλλάσσονται με συμφέροντα και μ’ απωθημένα χρόνων. Τίποτα δεν μένει κρυφό και τίποτα όρθιο. Η Κική και ο Μιχάλης τραβάνε τα βλέμματα και οι αποκαλύψεις τους γίνονται… ατραξιόν του μαγαζιού. Το αν η σχέση επιβιώσει, αν θα δώσουν αποδείξεις για την αγάπη τους συμμετέχοντας -παρά τις φοβίες- σε υψηλού ρίσκου ταχυδακτυλουργικά ή αν θα φύγουν από ξεχωριστές εξόδους, οδεύοντας προς ψυχαναλυτές και δικηγόρους, είναι αβέβαιο… Αυτή τη βραδιά την ονειρεμένη κι εφιαλτική οι ισορροπίες είναι εύθραυστες  και τον τελευταίο λόγο έχει το κοινό….

Υψηλή Μαγειρική των Σχέσεων
Nεκτάριος Κουρής

Αυτά συμβαίνουν στην κωμωδία της Βίλης Σωτηροπούλου "Υψηλή Μαγειρική των Σχέσεων”, που σκηνοθετεί η Κέλλυ Σταμουλάκη. Είναι ένα έργο που ασχολείται με τις ανθρώπινες σχέσεις, τις εξετάζει μέσα από την ιδιαίτερη και διασκεδαστική οπτική της μαγειρικής. Οι θεατές παρακολουθούν πώς διαφορετικοί χαρακτήρες που τους ενσαρκώνουν οι Δημήτρης Παπανικολάου, Βίλη Σωτηροπούλου, Εστέλλα Κοπάνου και Νώντας Μουντζουρέας, διαχειρίζονται τη συναισθηματική "κουζίνα" της ζωής τους, αντιμετωπίζοντας τις συνταγές της αγάπης, του έρωτα και της συμβίωσης με δημιουργικό ή... ανατρεπτικό τρόπο. 

Υψηλή Μαγειρική των Σχέσεων
Nεκτάριος Κουρής

Το έργο, με έντονα κωμικά στοιχεία, είχε παιχτεί με επιτυχία το 2003- 2005 και το 2011-12. Παραμένοντας διαχρονικό και αγαπητό από το κοινό ξεκινά να παίζεται από 24 Νοεμβρίου στο Θέατρο της Ημέρας (Μπλε Σκηνή).

Προπώληση: more.com 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Υψηλή μαγειρική των σχέσεων

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 100 '

Ένα ζευγάρι γιορτάζει τη 20η επέτειο του γάμου του σε ένα γκουρμέ εστιατόριο. Μόνο που εκείνο το περίεργο βράδυ ανάμεσα στα ορεκτικά, στο κυρίως πιάτο και το επιδόρπιο, το ζευγάρι βιώνει τον έρωτα αλλά και την πιο μοιραία σύγκρουση, στο έργο που προσεγγίζει με χιούμορ τις ερωτικές σχέσεις. Η Κική και ο Μιχάλης τραβάνε τα βλέμματα και οι αποκαλύψεις τους γίνονται ατραξιόν του μαγαζιού. Το αν η σχέση θα επιβιώσει, αν θα δώσουν αποδείξεις για την αγάπη τους ή αν θα φύγουν από ξεχωριστές εξόδους, οδεύοντας προς ψυχαναλυτές και δικηγόρους, είναι αβέβαιο…

Θέατρο της Ημέρας

Γεννηματά 20

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Θέατρο Εκστάν: Συνεπές στην τέχνη και την ανθρώπινη ευαισθησία

Το Θέατρο Εκστάν ανεβάζει για δεύτερη χρονιά δύο συγκινητικά γαλλικά έργα, τις "Μέρες ολόκληρες στα δένδρα" της Μαργκερίτ Ντυράς και "Η ιστορία της Μαρί" του Ζωρζ Μπρασσάι, παραμένοντας συνεπές, ποιητικό και βαθιά ανθρώπινο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/10/2025

O 'Ερρίκος Ε’' και οι πρώτες φωτογραφίες από τις πρόβες του

Οι πρώτες φωτογραφίες και το trailer από τις πρόβες του "Ερρίκου Ε’" μας φέρνουν κοντά στην πολυαναμενόμενη παράσταση του Σαίξπηρ, σε νέα μετάφραση και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Διαμαντή, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά από 85 χρόνια.

Για τον Δημήτρη Μακαλιά, η κωμωδία είναι το πιο γενναιόδωρο είδος

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλά στο "α" για τον "Ράφτη κυριών" του Ζορζ Φεϊντό (avant première στις 24/10) και το "Σποτ" του Ζήση Ρούμπου (από 27/10). Δύο κωμωδίες που τον κρατούν απασχολημένο και τις επτά ημέρες της εβδομάδας στο θέατρο Γκλόρια.

Οι νέες παραστάσεις της εβδομάδας

Οι θεατρικές παραστάσεις που κάνουν πρεμιέρα από 23 έως 29/10 και ξεχωρίζουν.

Το Διεθνές Κέντρο Χορού Καλαμάτας δείχνει τη νέα του δυναμική παρουσία με πλούσιες φθινοπωρινές δράσεις

Με τις νέες πρωτοβουλίες της Τζένης Αργυρίους σηματοδοτείται μια νέα εποχή για το Διεθνές Κέντρο Χορού Καλαμάτας, ένα κέντρο ανοιχτό, δημιουργικό, σε συνεχή διάλογο με τον κόσμο. Αυτές είναι οι Φθινοπωρινές Δράσεις.

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος σε δύο εμβληματικούς ρόλους

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή, ερμηνεύοντας δύο σπουδαίους ρόλους που αναδεικνύουν την πολυπλοκότητα της ανδρικής ψυχής, την αγωνία, την εξουσία και την αναζήτηση ταυτότητας μέσα στον χρόνο.

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου με νέα σατιρική παράσταση

Ζάμπρας, Θεοδωρόπουλος, Φουντούλης και Ρούπος στήνουν μαζί του μια επιχείρηση γέλιου.