Το "Matilda The Musical" έρχεται στο Παλλάς τη νέα σεζόν 2024-25 και ετοιμάζει πρώτη ακρόαση για παιδιά

Η Θέμις Μαρσέλλου ετοιμάζει μια νέα υπερπαραγωγή του πολυβραβευμένου μιούζικαλ των Ντένις Κέλι και Τιμ Μίντσιν που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ και ανακοινώνει ακρόαση για κορίτσια και αγόρια 6-13 ετών.

Θέατρο Παλλάς

Είναι γεγονός! Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ για όλη την οικογένεια "Matilda" σε κείμενο του Ντένις Κέλι, στίχους και μουσική του Τιμ Μίντσιν, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ επιστρέφει στη θεατρική Αθήνα τη νέα σεζόν 2024-25 και συγκεκριμένα στο θέατρο Παλλάς, με την υπογραφή της μετρ του είδους στην απόδοση και τη σκηνοθεσία, Θέμιδας Μαρσέλλου ("Mamma Mia!", "Η μελωδία της ευτυχίας”, "Anastasia The Musical”, "Annie”). Η μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή "Matilda The Musical" που έχει σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων και βραβείων, κερδίζοντας μικρούς και μεγάλους θεατές αλλά και τους κριτικούς στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου, στο Μπρόντγουεϊ αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, επιστρέφει. 

Είναι η δεύτερη φορά που θα παρουσιαστεί στη χώρα μας η ιστορία της ζωηρής και αξιαγάπητης Ματίλντας που λατρεύει τα βιβλία και έχει το χάρισμα της τηλεκίνησης, μετά την πρώτη ελληνική παράσταση που είδαμε από τη Θέμιδα Μαρσέλλου στο θέατρο Ακροπόλ το 2018, ενώ μεσολάβησε και η ομώνυμη ταινία που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022 αποσπώντας πολλά βραβεία. 

Η Θέμις Μαρσέλλου και οι συνεργάτες της βρίσκονται σε διαδικασία προετοιμασίας της μεγάλης συμπαραγωγής των θεατρικών επιχειρήσεων Τάγαρη και Art Info και γι’ αυτό το λόγο ετοιμάζουν ακρόαση για κορίτσια και αγόρια 6-13 ετών, με ικανότητες στο τραγούδι, το χορό και την υποκριτική

Όσα πρέπει να ξέρετε για την ακρόαση

Τα παιδιά θα πρέπει:
1. Να έχουν προετοιμάσει ένα τραγούδι της επιλογής τους (κατά προτίμηση από μιούζικαλ ή ταινίες της Disney) και να έχουν μαζί τους στικάκι karaoke με τη συνοδεία του τραγουδιού.

2. Να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια για να εξεταστούν στο χορό.

3. Να έχουν μαζί τους μια πρόσφατη φωτογραφία (πορτρέτο) και ένα σύντομο βιογραφικό.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6975710071 από 13/5/2024 έως 19/5/2024 και ώρες 11 π.μ. έως 5 μ.μ.

Όπως ακούγεται οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν μεταξύ άλλων είναι οι Θανάσης Τσαλταμπάσης, Χάρης Ρώμας, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Μάρτυρας κατηγορίας"- Μυστήριο και αμείωτο σασπένς και 3η χρονιά στο "Δημήτρης Χορν"

Με ένα καστ γεμάτο ταλέντο και ενέργεια, η παράσταση "Μάρτυρας κατηγορίας" ζωντανεύει το θρυλικό δικαστικό θρίλερ της Άγκαθα Κρίστι στο θέατρο "Δημήτρης Χορν". Για 3η χρονιά η ένταση και η αληθοφάνεια κρατούν το κοινό καθηλωμένο από την πρώτη στιγμή ως το συγκλονιστικό φινάλε.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/12/2025

"Το μεγάλο μας τσίρκο": Το ιστορικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη ξανά στα φώτα της σκηνής

Ο Πέτρος Ζούλιας σκηνοθετεί το έργο-σταθμός της θεατρικής και πολιτικής ιστορίας μας, σε μια μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο επικεφαλής του πολυμελούς θιάσου.

Τιμητική βράβευση στον σκηνοθέτη και συγγραφέα Μπάμπη Πλαϊτάκη από τον οργανισμό Heritage & Museums

Προβολή της θεατρικής του παράστασης "Δείπνο με τον Μεγαλέξανδρο".

Η "Φόνισσα" σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή

Η "Φόνισσα" εμπνέει τη νεοσύστατη Ομάδα "Φάος", που υπό τη σκηνοθεσία του Θοδωρή Αμπαζή μετατρέπει τον παπαδιαμαντικό λόγο σε μουσικοθεατρική παράσταση, φωτίζοντας εκ νέου τη σκοτεινή δύναμη του εμβληματικού έργου.

Το θέατρο "Τζένη Καρέζη" υποστηρίζει την απεργία των ηθοποιών

'Το θέατρο χωρίς τους ανθρώπους του, δεν μπορεί να υπάρξει': Σε ακύρωση παραστάσεων προχωράει το θέατρο "Τζένη Καρέζη", δείχνοντας την υποστήριξή του στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Τι ισχύει με την απεργία που ανακοίνωσε το Σ.Ε.Η.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος που στηρίζει τα αιτήματα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Έξι παραστάσεις σηκώνουν ξανά αυλαία (4-10/12)

Επιστρέφουν στις σκηνές από 4 έως 10 Δεκεμβρίου κι αξίζουν οι έξι θεατρικές επαναλήψεις που ακολουθούν.