Θέμις Μπαζάκα: "Έχω ζήσει μια γεμάτη ζωή"

H βραβευμένη ηθοποιός, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, μιλά στην Madame Figaro για το χρόνο, την τύχη που φτιάχνουμε μόνοι μας και τις λαχτάρες της ζωής.

Θέμις Μπαζάκα

Ταξιδεύει στο κόσμο και στην ζωή, ταξιδεύει και  στις ψυχές των ηρωίδων που ερμηνεύει στο θέατρο, το σινεμά, τις τηλεοπτικές σειρές που την απολαμβάνουμε. Διακεκριμένη και βραβευμένη ηθοποιός, η Θέμις Μπαζάκα,  θέτει η ίδια τους όρους του παιχνιδιού, σκηνοθετώντας  την προσωπική της ερμηνεία στην μεγάλη παράσταση της ζωής, αντλώντας δύναμη από την λαχτάρα της να γευτεί όλες τις ομορφιές αυτού του κόσμου, μέσα της και έξω, στην καθημερινότητα και στην τέχνη της στην Αθήνα που ζει και όπου αλλού την οδηγεί το ταξίδι, η επιθυμία, η περιέργειά της. Να τα ζήσει όλα έχοντας ήδη ζήσει πολλά. Ο κόσμος την περιμένει όπως και το θεατρικό σανίδι του θεάτρου Μουσούρη, που αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί μαζί με άλλους διακεκριμένους ηθοποιούς στο έργο του Στίβεν Κάραμ "The humans” σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Από μια καλή σύμπτωση, την ημέρα της συνέντευξης, η Θέμις Μπαζάκα είχε τα γενέθλιά της.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το "Matilda The Musical" έρχεται στο Παλλάς τη νέα σεζόν 2024-25 και ετοιμάζει πρώτη ακρόαση για παιδιά

Η Θέμις Μαρσέλλου ετοιμάζει μια νέα υπερπαραγωγή του πολυβραβευμένου μιούζικαλ των Ντένις Κέλι και Τιμ Μίντσιν που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ και ανακοινώνει ακρόαση για κορίτσια και αγόρια 6-13 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

42 θεατρικές παραστάσεις που συνεχίζονται μετά το Πάσχα

Σημαντικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, η ελληνική δραματουργία σε πολλές διαφορετικές εκφάνσεις, ερευνητικό θέατρο, δικαστικό δράμα και μυστήριο, θέατρο έξω από το θέατρο και ιστορίες αληθινών προσώπων που ενέπνευσαν θεατρικά έργα. Όλα αυτά συμπεριλαμβάνονται στο σύνολο των θεατρικών παραστάσεων που συνεχίζονται μετά το Πάσχα, δίνοντάς μας μια ακόμα ευκαιρία για ανοιξιάτικες εξορμήσεις στη θεατρική Αθήνα.

"If I can not dance, I will not be a part of your revolution" δηλώνει η Μαρία Κολιοπούλου στο νέο της έργο

Στο νέο της χορογραφικό έργο μεγάλης κλίμακας, το ιδρυτικό μέλος της ομάδας Πρόσχημα συμπράττει με ερμηνεύτριες διαφορετικών ηλικιών και ικανοτήτων αναζητώντας την βαθιά απόλαυση της στιγμής.

"The last lunch" σερβίρει το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο στην Ελλάδα

Το Theatre of the No, μετά την επιτυχία της παράστασης "Περιμένοντας τον Γκοντό", παρουσιάζει τη μουσική κωμωδία του Γιόελ Γούλφχαρτ σε σκηνοθεσία του Μάνου Τσότρα.

"Ηλικία και διακρίσεις" είναι το νέο θέμα του κύκλου συζητήσεων του Εθνικού

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που πυροδοτεί τον διάλογο για φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα, έρχεται μία νέα συζήτηση με ελεύθερη είσοδο, όπου θα μιλήσουν μεταξύ άλλων η Μαριάννα Κάλμπαρη, η Αλίκη Αλεξανδράκη και ο Θέμης Πάνου.

To 3ο Φεστιβάλ σύγχρονου καλλιτεχνικού καμπαρέ έρχεται στο Red Jasper Cabaret Thatre

Το φεστιβάλ της καμπαρέ θεατρικής σκηνής της Κυψέλης είναι και πάλι εδώ για να προσφέρει στο κοινό δέκα ημέρες με παραστάσεις θεάτρου, χορού, cabaret acts, music performances, aerial acrobatics, drag performances και πολλά ακόμη.

Θέλω να σου κρατάω το χέρι

Οι σύγχρονες σχέσεις και οι ρόλοι των δύο φύλων μέσα σε αυτές απασχολούν το πρώτο θεατρικό έργο του Ιορδανίδη, που κινείται με άνεση στο είδος της δραμεντί και παρουσιάζεται σε ένα φυσικό όσο και προσωπικό ανέβασμα. | Powered by Uber