"Rayman ούρλιαξε": Ο Χάρης Φραγκούλης στις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες του νέου έργου του Γιάννη Μαυριτσάκη

Ο Περικλής Μουστάκης σκηνοθετεί το σύγχρονο ελληνικό έργο που μας βάζει στο μυστηριώδες σύμπαν ενός θεωρητικού φυσικού λίγο πριν τη μεγαλύτερη βράβευση της ζωής του.

Rayman ούρλιαξε Ματθίλδη Τούμπουρου©

Τη σκηνοθετική ματιά του Περικλή Μουστάκη και τον Χάρη Φραγκούλη στον ομώνυμο κεντρικό ρόλο εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Μαυριτσάκης για το νέο του έργο "Rayman ούρλιαξε" που έρχεται στο θέατρο Σφενδόνη. Μαζί με τους Κώστα Νικούλι, Φραγκίσκη Μουστάκη και την υψίφωνο Λητώ Μεσσήνη, όπως φαίνεται στις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες από την παράσταση, συνολικά τρεις ηθοποιοί και μια λυρική τραγουδίστρια μας πηγαίνουν στο μυστηριώδες σύμπαν του Rayman, ενός θεωρητικού φυσικού που ετοιμάζεται να παραλάβει το βραβείο που, έστω και με καθυστέρηση, αποφάσισε να του απονείμει η Ακαδημία Επιστημών ως αναγνώριση για το έργο του.

Rayman ούρλιαξε
Ματθίλδη Τούμπουρου©

Διαβάστε Επίσης

Ο Rayman, ζώντας πια αποκομμένος από την ακαδημαϊκή κοινότητα, διχάζεται. Να υποταχθεί στην εξουσία της επιτροπής για να καρπωθεί τα προνόμια της διάκρισης ή να αρνηθεί το βραβείο; Εκτός όμως από την αμφιθυμία του, έχει να αντιμετωπίσει και την αμφιβολία του για την αξία των θεωριών που έχει διατυπώσει, ακόμη και για την ίδια τη δυνατότητά του να συλλάβει την αληθινή φύση του κόσμου. Η προετοιμασία της ομιλίας που πρόκειται να εκφωνήσει στην τελετή βράβευσης, τον οδηγεί τελικά, με έναν απροσδόκητο τρόπο, στην ανακάλυψη της πραγματικής "εξίσωσης του Θεού". Συμφιλιώνει το μεγάλο Άγνωστο με το γνώριμο και το οικείο. Φύση και υπερφύση, ο άνθρωπος και οι αμφιβολίες του, η απρόσωπη, απαρέγκλιτη νομοτέλεια και οι ανεξερεύνητες ατομικές προθέσεις και πάνω απ’ όλα το ερώτημα χωρίς απάντηση, είναι όλα όσα τον απασχολούν.

Συμμετέχουν επίσης οι Μαρία Αλεξοπούλου, Χάρης Καρύδης-Μαρωνίτης και Ιωάννα Κρητούλη. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Νίκης Ψυχογιού, η μουσική του Τηλέμαχου Μούσα και οι φωτισμοί του Αλέκου Αναστασίου. 

Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Ισχύει προσφορά προπώλησης εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις (€ 12) έως τις 5 Μαρτίου μέσω more.com
 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το "Rayman ούρλιαξε"
 

Rayman ούρλιαξε
Ματθίλδη Τούμπουρου©

Rayman ούρλιαξε
Ματθίλδη Τούμπουρου©

Rayman ούρλιαξε
Ματθίλδη Τούμπουρου©

Rayman ούρλιαξε
Ματθίλδη Τούμπουρου©

Rayman ούρλιαξε
Ματθίλδη Τούμπουρου©

Rayman ούρλιαξε
Ματθίλδη Τούμπουρου©

Rayman ούρλιαξε
Ματθίλδη Τούμπουρου©

>> Δείτε παρακάτω ποιες ακόμα θεατρικές παραστάσεις ετοίμασαν για φέτος Περικλής Μουστάκης και Χάρης Φραγκούλης
 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το Θέατρο Άνεσις ξεκινά τη σεζόν 2024-25 με 4 δυνατές παραστάσεις και early bird προσφορά

Λένα Κιτσοπούλου, C for Circus, Δημήτρης Αγιοπετρίτης Μπογδάνος και Λίλλυ Μελεμέ υπογράφουν τέσσερα έργα που εξάπτουν το ενδιαφέρον μας στη σκηνή του θεάτρου Άνεσις τη νέα σεζόν 2024-25. Προλάβετε τη μεγάλη early bird προσφορά έως 29/9.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/09/2024

Οι "Όρνιθες" του Άρη Μπινιάρη προσγειώνονται στο Ηρώδειο!

Η παράσταση, με επικεφαλής τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, που παρουσιάστηκε με επιτυχία στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και στα ανοιχτά θέατρα της Αττικής και όλης της Ελλάδας κάνει στάση στο Ηρώδειο, λίγο πριν την ολοκλήρωση του κύκλου της.

"Ήταν όλοι τους παιδιά μου": Φωτογραφίες από τις πρόβες του έργου του Άρθουρ Μίλερ στο Αλκυονίς

Γιώργος Γάλλος, Άννα Μάσχα, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Λίλα Μπακλέση πρωταγωνιστούν στο αριστούργημα του αμερικανικού θεάτρου που σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης, σε μία από τις πολυαναμενόμενες θεατρικές παραστάσεις της νέας σεζόν 2024-25.

14+2 τετράστερες παραστάσεις που μπορείτε να (ξανα)δείτε

Ξεχώρισαν, αγαπήθηκαν, χειροκροτήθηκαν από τους θεατές και αξιολογήθηκαν με τέσσερα αστεράκια από την κριτική μας. Διαβάστε ποιες είναι οι δέκα έξι παραστάσεις που παίζονται ήδη ή πρόκειται να επιστρέψουν σύντομα στις σκηνές.

Το 12ο Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανακυκλώσιμου Θεάτρου (ξανά)ανάβει τη φλόγα της τέχνης

Το φεστιβάλ της Fabrica Athens επιστρέφει στον Κεραμεικό, με παραστάσεις, εργαστήρια και δράσεις που επικεντρώνονται στη θεματική "Flickering Flame" / "Η φλόγα που τρεμοπαίζει".

Πέντε θεατρικές παραστάσεις στο Φεστιβάλ Κολωνού αυτή την εβδομάδα

Η ελληνική δημιουργία πρωτοστατεί στις παραστάσεις που ανεβαίνουν από 19 έως 25/9 στο open air θέατρο του Κολωνού.

"Βασανίζομαι": Η διάσημη φράση των γκράφιτι εμπνέει μια θεατρική παράσταση

Ο θεατρικός μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη ζωντανεύει τον Φωκίωνα, έναν άνθρωπο που, βυθισμένος στην απόγνωση, βρίσκει τη λύτρωση στη σκηνή του Θεάτρου Αλκμήνη.