Οι "Άντρες με τα όλα τους" περιοδεύουν!

Μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα, η ξεκαρδιστική κωμωδία σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου έρχεται σε σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και στα ανοιχτά θέατρα της Αττικής.

Άντρες με τα όλα τους

Η επιτυχημένη κωμωδία του θεατρικού χειμώνα στο θέατρο Βέμπο, αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει ανανεωμένη σε όλη την Ελλάδα. Ο λόγος, φυσικά, για το "Άντρες με τα όλα τους", που σκηνοθετεί η πολύπειρη στα μιούζικαλ σκηνοθέτις Θέμις Μαρσέλλου, η οποία έκανε και τη διασκευή της παράσταση στο σήμερα. Το έργο γράφτηκε στην Νέα Ζηλανδία το 1987 από τους Στίβεν Σινκλέρ και Άντονι ΜακΚάρτεν με τον τίτλο "Ladies Night". Έκτοτε, οπουδήποτε και αν ανέβηκε, γίνεται sold out.

Άντρες με τα όλα τους
Αγγελική Κοκκοβέ©

Λίγα λόγια για το έργο

Σε μια Αθήνα, μετά την πανδημία και μέσα στην ενεργειακή κρίση, έξι άντρες εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, με μόνο κοινό το ότι μένουν στην ίδια γειτονιά, έχουν μείνει άνεργοι. Στην απελπισία τους και μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις, αποφασίζουν να κάνουν όλοι μαζί ένα σόου με στριπτήζ, για να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα και να σώσουν ό, τι προλαβαίνουν από τις ζωές τις δικές τους και των οικογενειών τους. Μόνο που κανείς απ' αυτούς δεν ξέρει να χορεύει και κυρίως να γδύνεται! Άντρες με τα όλα τους. Μια παράσταση γεμάτη γέλιο, ανατροπές, ανθρώπινες ιστορίες, αγάπη, χορό, μουσική και... στριπτίζ.

Επί σκηνής ερμηνεύουν οι Αντώνης Λουδάρος,  Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γαλίτης, Ησαΐας Ματιάμπα, Θανάσης Πατριαρχέας,  Ντάνιελ Νούρκα, Ελένη Καρακάση, Παρθένα Χοροζίδου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Άννα Μαρία Κόρνια και η Βίκυ Κάβουρα. Η Μαίρη Τσαγκάρη έχει δημιουργήσει τα σκηνικά, η Παναγιώτα Κοκκορού υπογράφει τα κοστούμια, η μουσική επιμέλεια είναι του Νικόλα Γουάστωρ, οι χορογραφίες της Άννας Αθανασιάδη και η επιμέλεια των φωτισμών της Μελίνας Μάσχα.

Διαβάστε Επίσης

Το πρόγραμμα της περιοδείας στην Αττική

Πέμπτη 13/7 Βριλήσσια - θέατρο "Αλίκη Βουγιουκλάκη"
Παρασκευή 11/8 Νέα Μάκρη – Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Νέας Μάκρης
Κυριακή 13/8 Σαλαμίνα – Ευριπίδειο θέατρο
Σάββατο 12/8 Πόρτο Ράφτη – κινηματοθέατρο "Άλεξ"
Παρασκευή 1/9 Πειραιάς – θέατρο Βεάκειο
Κυριακή 3/9 Παπάγου – Κηποθέατρο "Παπάγου"
Τρίτη 5/9 Πετρούπολη – θέατρο Πέτρας

Για εισιτήρια, επισκεφθείτε το viva.gr με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Άντρες με τα όλα τους

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Έξι άνεργοι γείτονες αποφασίζουν να κάνουν ένα σόου στριπτίζ για να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο στη μεταφορά του έργου των Στίβεν Σινκλέρ και Άντονι ΜακΚάρτεν, που γράφτηκε το 1987 στη Νέα Ζηλανδία, στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Επειδή όμως κανείς τους δεν ξέρει ούτε να χορεύει ούτε να γδύνεται, ζητούν βοήθεια από μια χορογράφο. Μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις βγαλμένες από το σήμερα, αναδεικνύονται προβλήματα της καθημερινότητας όπως είναι ένα διαζύγιο και τα παρελκόμενα του, η απιστία και οι εξωσυζυγικές σχέσεις, η απόλυση, ο νεοπλουτισμός, ο ρατσισμός και πολλά άλλα. Κάθε ένας από τους χαρακτήρες είναι ένα κομμάτι ενός παζλ που περιγράφει όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

"Farewell / Εν τόπω χλοερώ": Η ομάδα του "Nostalgia generation" ξαναχτυπά

Σε συνέχεια της περσινής sold-out παράστασης, οι Ντουθ φέρνουν το δεύτερο μέρος ενός ζωντανού sitcom που μιλά για τις ανεξάντλητες πιθανότητες και τις χαμένες ευκαιρίες των millennials.

Κατερίνα Πατσιάνη: "Το Πολυτεχνείο είναι ακόμη ζωντανή, βιωμένη μνήμη"

Με αφορμή τις τελευταίες παραστάσεις του "Tank / Όλη νύχτα εδώ" στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν από την ομάδα RMS MATAROA που σκηνοθετεί ο Μάνος Βαβαδάκης, μιλήσαμε με την ηθοποιό Κατερίνα Πατσιάνη για τη μοναδική παράσταση της φετινής σεζόν που μιλά για όσα συνέβησαν τον Νοέμβριο του 1973.

Νεκτάριε Λιονάκη πώς "Το Nόημα" της Μαρίας Λαϊνά έγινε "Ζάχαρη" κι εσείς "ένα πείραμα για την εμμονή της κατάκτησής της";

Τι σχέση έχει η "Ζάχαρη" με την ψυχική ισορροπία; Μιλήσαμε με τον σκηνοθέτη για την πρώτη του παράσταση που έρχεται τον Μάιο στο "Μπάγκειον" και κάνει -στην κυριολεξία- πραγματικότητα ένα όνειρό του.

"Θα έχει τα μάτια σου": Παράταση για την παράσταση-έκπληξη του Ηλία Κουνέλα

Η πρωτότυπη σκηνική σύνθεση παρατείνεται για τρίτο κύκλο παραστάσεων, από τις 10 Μαΐου ως και τις 30 Ιουνίου στην Κάμιρο.

"Macbeth": Η Σοφία Χιλλ συνσκηνοθετεί και ερμηνεύει Σαίξπηρ σε μια πρωτότυπη περφόρμανς

Η σπουδαία ηθοποιός μαζί με τον Κωνσταντίνο Χατζή παρουσιάζουν τη σαιξπηρική τραγωδία στην πρωτότυπη γλώσσα σε ένα αλώνι της Δυτικής Μάνης.