Η Δήμητρα Παπαδοπούλου με νέα επιθεώρηση στο Άλσος!

H προπώληση ξεκίνησε για την παράσταση της πολυτάλαντης καλλιτέχνιδας που έρχεται κι αυτό το καλοκαίρι, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη και Φωκά Ευαγγελινού, μαζί με ένα all-star καστ.

Δήμητρα 10000

Το περσινό καλοκαίρι, η Δήμητρα Παπαδοπούλου συμπύκνωσε σε μία φράση τις σκέψεις μας απέναντι στη σύγχρονη ελληνική παράνοια, ρωτώντας ευθαρσώς το κοινό "Τι ζούμε, ρε;". Φέτος, από τις 2/6, η ταλαντούχα καλλιτέχνις επιστρέφει στο είδος που ξέρει τόσο καλά, την κωμωδία, και στον αγαπημένο χώρο του θεάτρου "Άλσος", με τη νέα της επιθεώρηση (της οποίας η προπώληση μόλις ξεκίνησε).

Πάντοτε εμπνευσμένη από την επικαιρότητα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου υπόσχεται να φέρει ένα ξεκαρδιστικό υπερθέαμα που θα σχολιάζει τα κακώς κείμενα της Ελλάδας του σήμερα, έχοντας στο πλάι της μοναδικούς συντελεστές.

Ξεκινώντας από τη σκηνοθεσία, στο τιμόνι της θα βρίσκεται και πάλι ο Θοδωρής Αθερίδης, μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό. Επί σκηνής θα εμφανίζονται οι Βίκυ Σταυροπούλου, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Αλευράς, Λευτέρης Ελευθερίου, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Μουζουράκης, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Στράτος Λύκος. Τη μουσική θα υπογράφει η Μαρίζα Ρίζου, ενώ η σκηνογραφία και τα κοστούμια θα είναι του Μανόλη Παντελιδάκη.

"Ίσως, πάλι, η Δήμητρα Παπαδοπούλου μάς ζητάει να αφήσουμε κατά μέρος έστω για τρεις ώρες τις αντιστάσεις μας και να απολαύσουμε ένα θέαμα που αποζημιώνει σε επίπεδο ψυχαγωγίας", διαβάσαμε πέρσυ στην κριτική του "α" για το κερδισμένο στοίχημα του "Τι ζούμε, ρε;" και αναμένουμε και φέτος ένα σόου αιχμηρό όσο και διασκεδαστικό.

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.

Ο κροκόδειλος

Ένα από τα λιγότερο γνωστά και ελάχιστα παιγμένα αφηγήματα του Ρώσου συγγραφέα προσεγγίζει μια νεανική θεατρική ομάδα, ενισχύοντας τη σατιρική του διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι ευφρόσυνο με ενδιαφέροντα σημεία αλλά και κάπως άτολμο. | Powered by Uber

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.