Ακυρώσεις παραστάσεων στο θέατρο Πορεία

Λόγω κρουσμάτων covid 19 δεν θα πραγματοποιηθούν τρεις παραστάσεις του έργου " Δόξα κοινή, από την οδό των Φιλελλήνων" στο Πορεία. Μάθετε τι πρέπει να κάνετε όσοι έχετε προαγοράσει εισιτήρια.

Δόξα Κοινή από την οδό των Φιλελλήνων Μαρίζα Καψαμπέλη©

Από το Θέατρο Πορεία ανακοινώνεται, ότι δυστυχώς λόγω κρουσμάτων covid 19 μεταξύ των συντελεστών του θιάσου, ακυρώνονται κάποιες παραστάσεις "Δόξα κοινή, από την οδό των Φιλελλήνων", της σκηνικής σύνθεσης που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Τάρλοου πάνω στη σύνθεση διαφόρων ελληνικών ποιημάτων που περιστρέφονται γύρω από το μοτίβο του έρωτα. Συγκεκριμένα δεν θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις την Δευτέρα 13/2 και την Τρίτη 14/2. Όσοι έχετε προαγοράσει εισιτήρια μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το box office του Πορεία, την κα Γ. Γιαννοπούλου στα 2108210991, 2108210082 και στο email στο info@poreiatheatre.com ώστε να μεταφέρετε τις θέσεις σας σε άλλες ημερομηνίες.

Η παράσταση είναι μια ωδή στον έρωτα, που έχει κάτι από τον αισθησιακό λόγο του Εμπειρίκου και τη ζωγραφική του Τσαρούχη. Την σύνθεση των ποιημάτων έκανε ο Στρατής Πασχάλης. Τα λόγια των ποιητών, του Κορνάρου, της Σαπφούς, του Ελύτη, του Καββαδία, της Μυρτιώτισσας, του Εμπειρίκου κ.ά., για τον έρωτα έγιναν η πρώτη ύλη αυτής της περφόρμανς που δεν ενδιαφέρεται απλώς να δραματοποιήσει τον ποιητικό λόγο, αλλά γίνεται η ίδια σκηνική ποίηση. Να θυμίσουμε πως στο ίδιο θέατρο παίζεται ένα ακόμα έργο σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοου το "Κουκλόσπιτο" του Ίψεν με την Λένα Παπαληγούρα και τον Γιώργο Χριστοδούλου σε κεντρικούς ρόλους.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Δόξα Κοινή από την οδό των Φιλελλήνων

  • Σκηνική Σύνθεση
  • Διάρκεια: 60 '

Ο Στρ. Πασχάλης, ο οποίος συνέθεσε το κείμενο, χρησιμοποίησε ως βάση το ποίημα «Εις την οδόν των Φιλελλήνων» του Αν. Εμπειρίκου και το εμπλούτισε με αποσπάσματα ποιημάτων κ.ά. Ελλήνων ποιητών.

Πορεία at Victoria

Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Ο κροκόδειλος

Ένα από τα λιγότερο γνωστά και ελάχιστα παιγμένα αφηγήματα του Ρώσου συγγραφέα προσεγγίζει μια νεανική θεατρική ομάδα, ενισχύοντας τη σατιρική του διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι ευφρόσυνο με ενδιαφέροντα σημεία αλλά και κάπως άτολμο. | Powered by Uber

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.

Ζουζέπ Μαρία Μιρό: "Η προσπάθειά ενός σώματος να απελευθερωθεί είναι ήδη μια μορφή ελευθερίας"

Στην Καταλονία μας μετέφερε νοερά η συζήτηση που είχαμε με τον συγγραφέα του μονολόγου "Το πιο όμορφο σώμα που έχει υπάρξει ποτέ σε αυτό το μέρος" που ερμηνεύει ο Αργύρης Ξάφης στο Θησείον. Μάθετε όλα όσα είπαμε μαζί του για την ομορφιά, την επιθυμία αλλά και την αφιέρωση της ελληνικής μετάφρασης στ@ δολοφονημέν@ Ζακ Κωστόπουλο/Zackie Oh.