Δυναμικά ξεκίνησε η "Τρελή του Σαγιό" στο Παλλάς

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την υπερπαραγωγή που σκηνοθετεί ο Πέτρος Ζούλιας με έναν λαμπερό 23μελή θίασο.

Τρελή του Σαγιό Ελίνα Γιουνανλή©

"Τι θα προτιμούσατε να έχετε στην αυλή σας: μια αμυγδαλιά ή μια πετρελαιοπηγή;". Αυτό είναι ένα από τα πιο καίρια ερωτήματα που θέτει "Η τρελή του Σαγιό", το διαχρονικό έργο του Ζαν Ζιροντού που καυτηριάζει τον τυχοδιωκτισμό και αναδεικνύει την αξία της ανθρωπιάς και την αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό. Ο Πέτρος Ζούλιας ανεβάζει μια υπερπαραγωγή με πολυμελή και λαμπερό θίασο, μεταφέροντας το εμβληματικό έργο στο σήμερα σε δική του διασκευή και σκηνοθεσία. Η παράσταση που έχει ήδη ξεπεράσει τον αριθμό των 10.000 εισιτηρίων, ξεκίνησε με μια θριαμβευτική sold out πρεμιέρα και συνεχίζει δυναμικά με έξτρα εορταστικές παραστάσεις στις 25 και στις 26 Δεκεμβρίου

Τρελή του Σαγιό
Ελίνα Γιουνανλή©

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ερμηνεύει τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο της Ωρελί, της εκκεντρικής Παριζιάνας που αγωνίζεται ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας, ο Νίκος Μουτσινάς αναλαμβάνει το ρόλο του Ρακοσυλλέκτη, ενός δαιμόνιου θεατρίνου του δρόμου, ενώ η Αθηνά Οικονομάκου υποδύεται την Ίρμα, μια γλυκιά και ευαίσθητη πόρνη. 

Διαβάστε Επίσης

Ο Πέτρος Ζούλιας αναμετριέται και πάλι με το κλασικό αριστούργημα του Ζιροντού μετά τη σεζόν 2013-2014 που το είχε ανεβάσει στο Εθνικό Θέατρο, υπογραμμίζοντας το πόσο εύστοχα συνομιλεί με το εδώ και το τώρα. Σύμμαχος του η Ευανθία Ρεμπούτσικα που υπογράφει την πρωτότυπη μουσική σύνθεση και τα τραγούδια. 

Τρελή του Σαγιό
Ελίνα Γιουνανλή©

Στην παράσταση συμπρωταγωνιστούν οι Γιάννης Σιαμσιάρης, Κώστας Καζάκας, Χριστίνα Τσάφου, Στέλλα Γκίκα, Στάθης Μαντζώρος, Γεωργία Καλλέργη, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μάκης Πατέλης, Βασίλης Λέμπερος, Φανή Γεωργακοπούλου, Χριστίνα Πετρολέκα, Γιώργος Τσουρουνάκης και Μιχάλης Φιλίππου.

Τρελή του Σαγιό
Ελίνα Γιουνανλή©

Ζωντανά τραγουδάει και παίζει βιολί η Μαρία Ρεμπούτσικα. Τα φαντασμαγορικά σκηνικά αναλαμβάνει η Μαρία Φιλίππου, τα εντυπωσιακά κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη, τον σχεδιασμό των φωτισμών η Μελίνα Μάσχα, και την κίνηση η Κική Μπάκα.

Προπώληση μέσω viva.gr

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα από την παράσταση

Τρελή του Σαγιό
Ελίνα Γιουνανλή©

Τρελή του Σαγιό
Ελίνα Γιουνανλή©

Τρελή του Σαγιό
Ελίνα Γιουνανλή©

Τρελή του Σαγιό
Ελίνα Γιουνανλή©

Τρελή του Σαγιό
Ελίνα Γιουνανλή©

Τρελή του Σαγιό
Ελίνα Γιουνανλή©

Τρελή του Σαγιό
Ελίνα Γιουνανλή©

Τρελή του Σαγιό
Ελίνα Γιουνανλή©

Τρελή του Σαγιό
Ελίνα Γιουνανλή©

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Η τρελή του Σαγιό

  • Κοινωνικό

Η Ορελί, σύμβολο της ελεύθερης ζωής, και οι περιθωριοποιημένοι από το σύστημα φίλοι της αντιστέκονται στην εξουσία του χρήματος και την απληστία, στη μεταφορά του κλασικού έργου στο σήμερα.

Παλλάς

Βουκουρεστίου 5 (City Link)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" σε μία και μοναδική παράσταση

Η καυστική, αλλά πάντα χαρούμενη και ξεκαρδιστική, σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου ζωντανά στο Christmas Theater!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

"Περιμένοντας τον Γκοντό": Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση με το αριστούργημα του Μπέκετ

Ο καταξιωμένος διεθνώς Έλληνας σκηνοθέτης και το έργο σταθμός του 20ού αι για πρώτη φορά στη σκηνή της Στέγης σε μια μεγάλη συμπαραγωγή του Emillia Romagna Teatro.

Η Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου έρχεται ξανά στο Εθνικό Θέατρο

Τρεις παραγωγές από την Κύπρο "ταξιδεύουν" αυτόν τον Μάιο στην Αθήνα και τη σκηνή "Νίκος Κούρκουλος" του Εθνικού.

Updated | Πέντε θέατρα αποχαιρετούν έξι παραστάσεις

Έργα μερικών από τους καλύτερους Έλληνες συγγραφείς (Ρέππας-Παπαθανασίου, Άκης Δήμου, Γιάννης Τσίρος), ένα του Φλομπέρ αλλά και μία διαδραστική κωμωδία κατεβάζουν αυλαία την Κυριακή των Βαΐων.

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Ελλάδα και Τουρκία ανεβάζουν από κοινού την ερωτική τραγωδία του Σαίξπηρ

Μια μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή μεταξύ του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ετοιμάζεται αυτή την περίοδο πάνω σε ένα από τα σπουδαιότερα κλασικά κείμενα της παγκόσμιας δραματουργίας.

"Ένας εχθρός του λαού": Η Γεωργία Μαυραγάνη σκηνοθετεί Ίψεν

Το θέατρο Ρεκτιφιέ υποδέχεται τη νέα δουλειά της σκηνοθέτριας πάνω σε ένα έργο πολιτικό, όπου ένας γιατρός που αμφισβητεί την πλειοψηφία αποκηρύσσεται ως "εχθρός του λαού".

Θέατρο Σταθμός: Συνεχίζει με φόρα και το Μάιο

Συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους και μετά τις διακοπές του Πάσχα τέσσερις παραγωγές, ενώ το θέατρο φιλοξενεί επίσης μία σημαντική παράσταση της περιφέρειας.